Pannuska teljesen igazad van!A baba az első, munkahely lesz más.Jajj már nagyon várom a pénteket,hogy gyere a jó hírekkel!Én nagyon bízom benne,hogy most mindenkinek sikerül!
Reginda remélem nem érted úgy,hogy mindenki kötekedik veled! Mert én megmondom őszintén nem vagyok ám új itt a baba neten, 2007 óta baba netezek,csak mindenki meg akarta nekem is mondani,hogy mit csináljak,meg mindenki meddőségibe akart küldeni,aztán besokaltam.Tavaly töröltem magam.És láss csodát,most itt vagyok megint és medőségibe járok
Szóval valahol igazuk volt a csajoknak,csak akkor még nem ismertem be.Kérlek Te ne csináld azt amit én tettem,fogadd meg a tanácsainkat,nem bántani akarunk,csak segíteni,hogy Te is minnél előbb édesanya lehessél!!!
Gabci Te hogy vagy?érzel valamit?Már neked sincs hátra egy hét!Nagyon nehezen mennek a napok ilyenkor ugye?De meglásd, nem kell majd lombikra mennetek,mert ez most sikerülni fog!Mindig pozitívan kell hozzá állni a dolgokhoz és akkor minden úgy lesz ahogy mi szeretnénk
Ahugika hát ha inszem kilőve azért apát tényleg el kell kapni
hátha aztán nem is kell menni
Tesódéknak remélem nagyon szép esküvős idő lesz és nem fog esni az eső
Sok boldogságot kívánok nekik!
Én már alig várom,hogy megjöjjön
aztán hívjam őket az átjárhatósági miatt
Már nagyon túl lennék rajta
Szerintem hamarosan meg fog jönni,mert reggel óta fáj a hasam.3-4 nap kb.Így szokott lenni
Szép napot lányok és gyertek meséljetek!!!
Puszi