Új privát üzeneted érkezett!

tttnora, dehogynem feszít. Óvatosan járkálok, de ez még tovább fog nőni péntekig legalább 5mm-t.  Remélem, nem pukkadnak ki addig :)

Melózom ezerrel, de szerencsére irodai munka, és óvatosan jövök-megyek, de attól függetlenül eléggé feszítenek már :(

mokucica, köszi a drukkolást, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon akarom, hogy sikerüljön :)

vigyázz nagyon magadra és a kis mókusotokra :)

Istenem, ha sikerülne..... a világ legboldogabb emberkéje lennék :)
pipus75

Jól van Pipus, büszkék vagyunk rád !!!!!!nagyon belejöttél, mostmár nem voltál elveszve a dzsungelben, ez fél siker ! Pont jó lesz pénteken az a leszívás én javasolnám az Aspirin Protectet vagy Astrix-ot napi 1x , a prothrombinod miatt,meg ha után olvasol más fórumokon, javasolják mert javítja a beágyazódás esélyét. Én is felírtam a képzeletbeli listámra a többi kérdés , és "kérés" mellé ezt is hogy a leszívásom kicsit nekem is csúsztatni kéne, hasonló a ciklusom mint neked egyébként, hátha az is javít a sejtek minőségén, tovább van idejük "megérni"...kicsit szerintem lassan felülírhatnák ezt a hétő-szerda-péntek körforgást az intézetben, szerintem van lombikami ezen úszik el ( lehet hogy akinek kipukkant előtte péntekre, mondjuk csütörtökön még jó lett volna...)
Na mindegy, én az egyszer már Pipusnak leírt okok miatt nem váltok intézetet, ugyhogy mindegy ...
Mbetty mi újság?
és kedves zugolvasó dunatévés KATI , ha van kedved a tobrat75KUKACgmailPONTcom-ra írj,hogy veletek mi van :)
Moro drágám Ti hogy álltok az indulással?
Mokucica nagyon jól eső érzés ránézni a vonalzódra :)
Az első lombiknál megismekedtem egy nagyon-nagyon kedves lánnyal, akivel együtt volt a leszívás-beültetés project, 3. lombik volt neki, és múlt héten megszületett Ádám baba épen,szépen egészségesen :) remélem nem haragszik meg hogy ide kiírtam,de szerintem nekünk jó az ilyes fontos adatokat pontosan tudni

normocyta
Budapest XI. kerület

Normocyta:Küldtem privit!VigyorÉn is olyan kis zugolvasó lettem egyenlőreDe mostmár sikerült összekaparnom magam,úgyhogy nemsokára remélem intenzíven részt fogok venni megint a fórumon!!

Úgyhogy olvasok ám mindenkit Lányok!!
moro75
Budapest IX. kerület

Normocyta, köszönöm szépen a tanácsot, veszek aspirin protectet, illetve nem is kell vennem, mert a párom szedi naponta, majd kérek tőle :)

És meddig szedjem???  És elég leszívás másnapján kezdeni?

Jaj, olyan jó, hogy segítesz, hálásan köszönöm!!!!!!!!!

Szerintem is iszonyat sokat számít 1 nap is a tüszők érettségében és valóban baromi sok baba úszik el a hülye H-SZe-P napok miatt!!!!!!!!
Minden nap kéne rendelni és műteni, az lenne a profi!!!!!!!!

Már nagyon félek a holnapi műtéttől, de muszáj kibírni, babát akarok de gyorsan :)

Drukkoljatok drága csajok!!!!!

Puszi mindenkinek!!!!!!!
pipus75

Sziasztok, én is zugolvasó lettem :) Megvolt a beültetés múlthét szerdán, három embriót kaptunk vissza. Szombaton és most kedden kaptam egyharmad Ovitrelle-t. Egy elvetemúlt ötlettől vezérelve tegnap csináltam tesztet és pozitív lett, nagy volt a boldogság, mára negatív, most jöttem rá hogy az Ovitrelle miatt volt pozitív, hogy én mekkora hülye vagyok :(   Amúgy érzem már hogy meg fog jönni, már görcsöl :(

Normocyta, mikor kezdhettek? Kellenek vizsgálatok?

Pipus, megy ezerrel a szorítás :) :)
mbetty2
Aszód

Sziasztok, én is zugolvasó lettem :) Megvolt a beültetés múlthét szerdán, három embriót kaptunk vissza. Szombaton és most kedden kaptam egyharmad Ovitrelle-t. Egy elvetemúlt ötlettől vezérelve tegnap csináltam tesztet és pozitív lett, nagy volt a boldogság, mára negatív, most jöttem rá hogy az Ovitrelle miatt volt pozitív, hogy én mekkora hülye vagyok :(   Amúgy érzem már hogy meg fog jönni, már görcsöl :( Normocyta, mikor kezdhettek? Kellenek vizsgálatok? Pipus, megy ezerrel a szorítás :) :)
mbetty2
Aszód

Nem biztos hogy megjön mbetty, az Ovitrell is okoz görcsölgetést vhol olvastam, már nem tudom hol mert annyit olvastam ebben a témában...
Szóval az nem biztos hogy olyan görcs !
Pipus mennyit szívecske lett, és mennyi indult neki?
Az Aspirin Protectet szedd a pozitív tesztig, aztán kb a 8-ig hétig utána mar ne hanem utána Rutascorbint mert akkor mar a másik hatás a lényeg , hogy ne legyen vetélés
En mar szinte mindent begyűjtöttem ami lejárt lelet
Tegnap megjött , de most nem görcsölget annyira mint a múltkor sztem segített a fogamzásgátló amit szedtem ( magamtól szóval ne vegyétek tanácsnak, én utána olvastam és a ciszták miatt szokták javasolni )
Most mastodynon cseppet vettem , mondjuk nem hiszek annyira a homeos cuccokba de hátha .. Mellé szedjük mindketten a DHEA-t de egyelőre csak napi 25 mg-ot, vmint Q10-et, A és D vitamint , E vitamint , Omega 3-at, és Multivitamint, a Miki meg még Maca Vibe-t
Ezeket kb egy éve szedi, ezért most meg fogjuk kérdezni hogy milyen a spermaképe( nem tudom kitől kell, ezt a biológusoktol??) és ha nem javult akkor közös döntésünk hogy donor sp-val folytatjuk... Mondjuk fele-fele elosztással.. Csak legyen elég pötisejtem
normocyta
Budapest XI. kerület

Ja , és még szedett Angyalgyökeret, és Tribulust Testerist is...de most elfogyott, és még nem rendeltem...ezeket mind a netről nézegettem össze
normocyta
Budapest XI. kerület

Drága Lányok! 

Túlvagyok rajta.  Képzeldjétek el, hogy csütörtök este iszonyat fájni kezdett a petefészkem, mint múltkor mikor eldurrantak a tüszők.
Szerintem már most sem volt helyük.

A péntek reggeli UH-on akkorák voltak már, mint egy kisebb tojás, 25mm felettiek.  És úgy döntöttek a dokik, hogy a jobb petefészkemben lévő tüszőket inkább nem szívják le (ott volt 2-3 db használható méretű, kb. 20mm-esek és s többi kisebb).
A doki azt mondta, hogy minden szúrás egy vérzéses test, és nagyobb kárt okozna a testemben, minthogy pár petét kinyer és lehet hogy nem is lenne jó.

Ezért úgy döntöttek Apánk és Paragi, hogy a jobb oldalamat békén hagyják.

A bal oldalon péntekre 8 db tüsző maradt.  Sikerült Paraginak mindet leszívnia.
Nagyon ügyes volt a kis doki :)

Apánk tündér volt, mert valami fejtágításon volt aznap és visszajött értekezletet tartani a többieknek, és utána mielőtt hazaindult, bejött hozzánk csajokhoz, megnézte hogy jól vagyunk-e :)

Már hamar elmehettünk :)  Délben már lehetett öltözni :)

Sajnos ma reggel nem olyan hírt kaptam, amire számítottunk.

Kálmán azt mondta, hogy mind a 8 petesejt csodálatosan értett volt, és ICSI-vel megtermékenyítette, de sajnos a spermiumok szinte nem is mozogtak és olyan rossz minőségűek voltak, hogy csak 4 termékenyült meg, abból is 1 db degeneratívan osztodott.

Tehát van 3 csodálatosan szép sejtecskénk :)

Kálmán szerint ki kell bírniuk hétfőig.  HÉtfő reggel telcsizek Apánknak és futok értük.

A JÓ ISTENKÉHEZ IMÁDKOZOM EGÉSZ NAP, HOGY VIGYÁZZON RÁJUK!!!!!!
pipus75

pipus nagyon szorítok!!!!!!!
normocyta
Budapest XI. kerület

mbetty: ne add fel. Én is görcsöltem, sőt barnáztam, de elmúlt. És most már egy 28 hetes baba van a pocakomban. Szóval tessék benne bízni, hogy sikerülhet. Tudod megbeszéltük, hogy most te vagy a soros.

Pipus: ügyi voltál. Várom a hìreket hétfő reggel. És nagyon nagyon drukkolok.

....
mokucica
Budapest XIII. kerület

NAGYON DRÁGÁK VAGYTOK CSAJOK, HOGY DRUKKOLTOK!!!!!

Totál izgalomban vagyok :)
pipus75

Ügyes vagy Pipus :)
Normocyta, Ti mikor kezdtek? Mikor engedi D?
Tuti h a görcsök a menzesz hírnökei, de brutál görcsök ám...
Ma reggel utoljára csináltam egy tesztet, full nega, nem is érzek semmi pozitív jelet, és a megérzés is ezt súgja. Nem fogom magam megint becsapni, már lassan túltettem magam rajta.
Ha megyek vissza D-hez, én is szeretném megkérdezni tőle, milyen lett Apa eredménye, nem igazán érdekel h több hónapja volt...

Pipus, Te otthon maradsz  Velük, szabin leszel?
mbetty2
Aszód

mbetty, még ne add fel kérlek!  Amíg nem jön meg, ott a remény! 
Én is negatívakat teszteltem végig az első lombiknál, mégis hittem, hittem hogy pozi lesz és csak akkor adtam fel, mikor megjött.
bízzál még benne, hátha ott van a baba !!!!
Én tiszta izgalom vagyok, fáj mindenem, de nem érdekel, nagyon várom a holnapi híreket, hogy hány embrióm maradt!
Én csak 10 napot tudok otthon lenni, 12-én már  mennem kell melóba. Szeretnék betegácsiba menni, mert már nincs szabim :(
pipus75

Pipus, várjuk a híreket :)
mbetty2
Aszód

Sziasztok Lányok!!!
Régen jártam erre, de most majd visszaolvasok. Sajnos nem sok időm volt mostanában, mert a fiúk nagyon lefoglalnak!!! Igértem képeket, amit most teljesítek is. Olivér a sárga sapis, Ádám a Zöld ill 1.képen Ádám van, az utolsón-Olivér!!!!!!!
Remélem nem bántok meg senkit, hisz tudom én is mit éreztem 1-1 ilyen kép látván!!!!  
Puszi nektek és kitartást kívánok!!!!

Családient.hu vonalzók
dario88
kiskunhalas

Pipus: én is várom már a jó híreket

dario: nagyon édesek a kisfiaitok

....
mokucica
Budapest XIII. kerület

Pipus:))))))))))imádkozom érted! Nagyon ügyes vagy!!!!!!
Mókucica: 28 heteeeeeeees el sem hiszem Te is mindjárt szülsz:))))ah
Mbety: érdemes Mókucicára hallgatni!!!!látod, nekem volt negatv tesztem azán fél napra rá este gondoltam tesztelek egyet és pozitív lett ESTE 2 L VZ UTÁN IS ja és álnegatív van de álpozitív nincs!!!!!
...szóval nem szabad még feladni! D. azt mondja nem a teszt számít hanem az hogy ne kezd el menstrálni erősen és darabosan.
Dario: ))))nagyon szépek a fiúk sok tejecskét:)))))

Mirrmurrka
mirrmurrka

Pipus: tessék jönni már a jó hírekkel. Egész nap 10 percenként néztem, hogy ìrtàl-e már. Egész nap csuriban a kezem érted.

Mbetty: hogy vagy? Hallgass Rám és mirrmurrkára :D

Mirrmurrka: sőőt....holnap töltjük a 29.hetet. Nekem is hihetetlen. De kívánom mindenkinek ezt az érzést. Hogy vagy? Ti hogy álltok? Hiányoznak a privi üzeneteid. Puszillak.

....
mokucica
Budapest XIII. kerület

Dario, gratulálok még egyszer a fiúkhoz, csodaszépek :)  Sok boldogságot hozzájuk :)  

Mirrmurrka, Mokucica, annyira drágák vagytok, hogy drukkoltok.

Nagyon hálás vagyok érte, hiszen egészen másképp állok így az egész lombikozáshoz.

Most a 2. lombikhoz totál másképp láttam hozzá, végig tök pozitív voltam.

Tegnap reggel Dévisz örömmel újságolta, hogy megvan mind a 3 sejtecském, és már 8 sejtesek voltak. Én rohantam értük, már 9-kor ott toporogtam, de sajnos kb. 1 órakor kaptam meg őket :)

Nagyon jó érzés :)  Érzem, hogy most sikerülni fog!!!!!!!!   Én is babás maradok, és most már mindenki az marad, aki elkezdi a lombikot.

Úgy vettem észre, mostanában elfogytak Apánknál a lombikosok.  De majd csak jöttök megint sorban :)

DRÁGA KISLÁNYOK, DRUKKOLJATOK NEKEM EZERREL, HOGY VELEM MARADJANAK A BABÁIM :)

Puszi mindenkinek!!!

Ja! még egy kérdés:  tudom, baromság amit kérdezek, de nem nagyon merek oldalt fekve alukálni (pedig csak és kizárólag úgy tudok aludni), nehogy felmásszanak a petevezetőimön.  Nyugtassatok meg légyszi, hogy ez marhaság és miért másznának fel?????     Nagyon fáradt vagyok már a vigyázban állás-szerű alvástól. Hanyatt nem tudok aludni.

Pusza!!!!

pipus75

Csajok, annyit szeretnék még mondani, hogy volt velem leszíváson egy lányka, akit gonapeptyllel stimulált Apánk és 18 tüszőt szívtak le tőle :)

Nála pont ez jött be.....   sosem lehet tudni.....
pipus75

Pipus, nagyon ügyes vagy :) :) :) <3  Most jönnek az izgalmas napok :)

13-dik nap, teszt negatív, az utolsót ellőttem és egy jó darabig elegem lett az egészből...
Legalább nem kell álltatnom magam, most már biztos hogy csak a Jóistenen múlik minden :(

Normocyta, mizujs Veled? 
Moro? Ti mikor indulhattok már végre?

mbetty2
Aszód

mbetty:Ne add fel addig amíg nem jön meg!!!!!!!Októberre tervezzük az indulást,most éppen szerzem be a papírokat,mert mindenünk lejárt.

dario:Nagyon szépek a Fiúk!!!Gratula mégegyszer!!!
moro75
Budapest IX. kerület

Pipus: nagyon jó hírek  Mi nagyon drukkolunk Neked, hogy sikerüljön, és nagyon örülök, hogy most Te is ezt érzed és ilyen pozitív vagy. Vigyázz magatokra, remélem, hogy otthon vagy, nem dolgozol, és sokat pihensz.

Mbetty: amíg nem jön meg, addig ne add fel kérlek.

Normocyta: hogy vagy? mikor kezdhettek újra?

Moro: mindjárt október.

Sok puszi

....
mokucica
Budapest XIII. kerület

mokucica:Igen, már várom nagyonBár már egy kicsit belefáradtam  a "papír munkába",de már nem sok vizsgálatom van hátra!
Te,Ti hogy vagytok?

Puszi
moro75
Budapest IX. kerület

Mokucica, ezek a legnehezebb napok.... itthon vagyok és pihizek (néha), óvatosan teszek-veszek.  NEM BÍROM MÁR A HÚST LENYELNI

Talán ez a legnehezebb, enni a húst, amit utálok :(

DE sikerülni fog! Érzem :)
pipus75

Sziasztok, lenne egy kérdésem, Dévai a ciklus hanyadik napjától adja a Clostit? Fontos lenne tudnom, köszönöm :)
mbetty2
Aszód

Betty azt hiszem a ciklus 4.napján este ( nekem azt hiszem így volt , nem találtam meg a régi naptáram amibe beírtam ) és akkor az 5.nap reggel már szúrtam . Ha jól emlékszem ... Amugy mi újság ? Pipus te hogy vagy ? Ha nagyon nem megy a hús vegyél fehérje port gyúrós boltban , de mondd meg az eladónak hogy nem lehet benne szója!!! Amibe nincs azt ihatod, én is szoktam ... Mi nem tudom mikor kezdünk , a mostani első napi FSH-m 14,7 lett, magyarul még nem indultak be a petefészkeim a Gonapeptyl óta :( addig nem megyek amíg 9-re vissza nem megy, nincs értelme ... Minden leletünk megvan amugy, azt nem tudom hogy a körzeti dokitól is ujra kell javaslat ha letelt az egy év?
Puszi mindenkinek :)
normocyta
Budapest XI. kerület

Szia Normocyta, végre hallani Rólad!  szerintem ne várj a 9-es szintig, nekem is 11,5 körül volt és látod milyen sok szép tüszőm lett.  DE természetesen ez kizárólag a TE döntésed, én nagyon drukkolok Neked!!!

Mbetty, nekem mindig az 5.ciklusnapon este kellett kezdeni a clostyt és reggel a szúrásokat.  Tehát 5.napon....

Normo, köszi a kérdésedet, nagyon reménykedem a sikerben még mindig!!!!!!  Eszem, iszom, de puffad nagyon a hasam :(

Már szívesen tesztelnék, de múlt hét csütörtök reggel szúrtam be az 1/3 ovitrellt, szerintetek mikor ürül ki????

A háziorvosi javaslat sajnos szintén kell, ha lejárt az 1 év :(
pipus75

Moro: mi jól vagyunk köszönjük szépen. Egyenlőre dolgozok még, úgy tervezem, hogy október 4ig. Néha kicsit már nehéz az egész napos ülés, de olyankor mászkálok egy kört

Pipus: nagyon szorítok még mindig Nektek, de szerintem még korai a teszt. Várjál még vele, ha bírod. Szerintem a húst helyettesítsd néha turóval, ha szereted. Bár úgy emlékszem, hogy meséltek még márciusban, hogy micsoda jó kis édességet szoktál belőle készteni

Mbetty: inszemnél én nekem úgy rémlik, hogy az 5. napon kell reggel-este a closty, de azért erre most nem mernék megesküdni. Hogy vagy? Mikor mész vissza Dhez? Én még nem adtam fel, remélem, hogy nagyon jó hírrel fogsz jönni. <3 <3 <3

....
mokucica
Budapest XIII. kerület

mokucica, szombat reggel tesztelek, nem bírok tovább várni :)
pipus75

Olivér és Hanna 10hetesek

Kedves Mindenki! Ne haragudjatok,hogy úgy elvesztem...Mióta megújult a fórum nem is léptem be.Sokat gondoltam Rátok,most igyekeztem vissza olvasni Benneteket.Nagyon jó látni,hogy tartjátok a lelket egymásban-ez legalább olyan fontos,mint maga a kezelés.
Pipus nagyon szorítok,hogy sikerüljön és te legyél a következő Dévais kismama :-)
Moro,Mbetty,Normocyta hogy vagytok?
 Remélem nem bánjátok,hogy rakok fel képet a tigrisekről,akik most macik :-) Mi jól vagyunk,nem könnyű velük,de minden fáradtságot megérnek (előtte és utána is).
Sok puszi és mennek a drukkok!

sheil
Budapest I. kerület

Sheil, csodaszépek, gyönyörűek, imádnivalóak a babáid :)  
Olyan nagyon jó Neked :)
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK HOZZÁJUK!!!!!!!!!
pipus75

sheil:Gyönyörűek a Babáid!!!!!!!!!!!!!!!!!VigyorOlyan édesek!És már milyen nagyok!!!!Épp valamelyik nap gondoltam Rád,mi lehet Veled!
Mi októberben próbálkozunk újra,ha minden igaz!Nagyon remélem mostmár sikerrel járunk!
Puszi
moro75
Budapest IX. kerület

DRÁGA CSAJOK!!!!!

Több, mint 8 éve várjuk a csodánkat.  Ezer összetörés, padlóra kerülés, majd felállás volt a 8 év alatt.
Közel 500 db negatív teszt és a remény, amit soha nem tudtunk feladni.

Lányok, bízzatok a csodákban, MERT VANNAK!!!!!!!!!!!!

http://kepfeltoltes.hu/view/130913/F_ny ... es.hu_.jpg

El sem merem hinni........

A páromtól kaptam tegnap :))))

DRÁGA LÁNYOK!!!!

KÖSZÖNÖM A BÍZTATÁST, HOGY EGYÜTT CSINÁLTUK VÉGIG A LOMBIKOZÁSOMAT.

NEM IS TUDOM, MI LETT VOLNA, HA NEM VÁGOK BELE A 2.LOMBIKBA.......

Még most jön a neheze, hiszen még bármi történhet.....  csak 23-án kell UH-ra menni.

Vajon hányan vannak?  Vajon jó helyen vannak?  vajon...vajon..vajon....   ezer kérdés és félelem van bennem.

Biztos hogy megtörtént a csoda????????????????????????????????????????????????????

CSAJOK, MUSZÁJ BÍZNOTOK A BABÁBAN, MERT MINDENKI MEGKAPJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pipus75

Pipus: Ugyen nem nagyon ismerjük egymást, de nagyon-nagyon szorítottam és drukkoltam innen a zugból! Kívánom, hogy minden rendben legyen ez után is! Őszintén és tiszta szívemből örülök nektek!
Vigyázz magadra illetve mostmár magatokra!

Mné
mné

Mné, hálásan köszönöm :)))

Most talán még jobban izgulok, hiszen semmit sem tudok, mi lehet odabent :)

Köszönöm a drukkolást :)))
pipus75

Pipus: Nagyon szép és erős az a csíkocska, úgyhogy tessék csak tovább bizakodni! :) Én ezt teszem (akár helyetted is)!

Mné
mné

Igen is :))))   Bizakodunk nagyon :))))   Puszi :)))
pipus75

@pipus75:

Csatlakozva Mné-hez, én is Veletek örülök az eredménynek! Sajnáltalak, hogy az első után összetörtél, és most is azt mondom, hogy kell, hogy megéljük, kisírjk a sikertelenség tragédiáját. Örültem, hogy újra belelkesültél ésmég jobban, hogy most végre pozitív eredményt kaptál!
Simogasd boldogan a pocakod!
tttnora001

ttnora, köszi :)   Mekkora szerencse, hogy megint belevágtam :)
pipus75

pipus:Nagy-nagy Gratula Drága!!!!Teljesült az álmod,és annyi várakozás,"szenvedés"(ugye azok a fránya vérvételek)után,nemsokára kezedben tarthatod Őt vagy ŐKET!!!!!!Mégegyszer Gratulálok Nektek Meli!!!Vigyázz Magatokra!Puszi
moro75
Budapest IX. kerület

moro, nagyon köszi!!!!!!

Lányok, akik már lombikkal lettetek terhesek, segítenétek?????

4 napja nagyon dagad a hasam és most már olyan szinten fáj a bal petefészkem, hogy félek tőle, nehogy valami baj legyen, mit tudom én, esetleg nem repedhet meg, ha túl nagyra nő?????????

Nagyon fáj :(
pipus75

De, sajnos ismerek olyat, akinek repedt, szóval, ha tényleg fáj és tényleg nagy a hasad, irány a legközelebbi kórházi nőgyógyászat. Ettél elég húst? Nyomassad, használ!
tttnora001

Persze, eszem a napi fél kg húst keményen és iszom a 4 liter vizet. 2 napja intenzíven fáj, szúr az egész bal petefészkem, éjjel sem aludtam tőle.   Nem tudom, mi lehet ez?????
pipus75

sztem, ha bemész bárhova az ügyeletes nőgyógy rendelésre, megnézik uh-n, inkább megnyugtatásképpen
de várjuk meg, mit mondanak az anyukák, kismamák
tttnora001

Paragi mondta, ha délig odaérek, megnéz, de nem engednek el a melóhelyről. :(  
Remélem, minden rendben lesz. Ha jobban fog fájni, bemegyek egy kórházba.
pipus75

Sziasztok!
Nekem is kéne egy kis segtség. Szeptember végén, október elején kezdenénk az ujabb lombikot. Azonban mai naptol 5 napig antibiotikumot (Levoxa) kell szednem. Ez akadája  kezdésnek? D-t nem tudtam megkérdezni, mert nincs bent.

Köszi a segítséget!

Szép napot!
kat-kat
Budapest IV. kerület

@pipus75:

Nem engedtek el a munkahelyedről? Atyaég.

tttnora001

kat-kat, az antibiotikum nem szokott gondot okozni a lombik indításánál!!!!
tttnora, nem engedtek el. Itt vagyok még.  Majd ha hazaérek pihizek és ha rosszabb lesz, azonnal megyünk egy kórházba és kisírok magamnak egy UH-ot.
pipus75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?