Sziasztok lányok !
Tegnap én is próbáltam jönni, de nem működtünk
Anna,
Szuper, hogy van 2 életerős blaszto-bébid, küldöm ezerrel a babatapasztó energiákat++++++++++++++++++++++++++++++++++ Most biztos sikerülni fog, sikerülnie kell, csak pihenj sokat és beszélgess velük
Zsebi,
Tudtam hogy minden rendben lesz
Mostmár megnyugodhat a lelked, és jöjjön a következő- természetesen az utolsó -beavatkozás
Nagyon köszönöm a jókivánságot, remélem a tavasszal valóra válik az álmom...
Zsu,
Látod, Zsebi is túlélte a lapart, neked is menni fog
Utána pedig jönnek csőstől az ikrek
Mamóca,
Köszönjük a történeted, nem semmi, hogy mi minden történt veled is. Szerintem ez a kistesó mindenképpen szeretne a ti családotokba születni, ne izgulj, minden rendben lesz++++++++++++++ Nagyon szeretjük az UH kepeket nezegetni, a következőt, ha szépen pózol a babó megmutatod nekünk ?
Woodi, Lara,
Örülök hogy jól vagytok, pihenjetek sokat, hagyjátok a francba a munkát, én már úgy szeretnék itthon maradni. Valahogy el tudnam foglalni magam, az tuti.
Még nem sikerült a doktornővel beszélnem, tegnap szabadnapos volt, ma pedig nem jutottam hozza hogy felhívjam. Azt hiszem legkorábban áprilisban vagy májusban fog sor kerülni a lombikra, a február és a március túl zűrös lesz. Szeretnék egy homeopatát is felkeresni addig, valahogy most nagyon el vagyok kenődve...
Kriszta