Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Itt vagyok. Na ma kihívtam a gyerekorvost. Hiába rakosgattam én állandóan a mellemre a picit. Semmi változás. Az egyik nap meg majd szívbajt kaptam mert még síkított is. Na ma délelött látom, hogy fogat látok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11 hetesen már több foga is elkezdett kibújni. Az alsó már jól látható. Mivel már régóta nem megy a kajálás azt mondta a dokinő, hogy akkor pótoljak táppal. Mellemet csak cumizza. Én meg fülelek mindig, hogy nyel is e valamit. Hát nem sokat.
De az a legrosszabb, hogy saját magammal nem találom a hangot. Na most ez hülyén hangzott. Szóval reggelente gyomorgörcsel ébredek, nem tudok enni. És legszívesebben mindent és mindenkit magam mögött hagynék. Szörnyeteg vagyok és akkor méginkább lelkiismeret furdalásom van, amikor a pici rámmosolyog.
Azért nem is jöttem mert rossz szembesülnöm azzal, hogy mindenki tök jól csinálja a dolgát, én meg ilyen nagy rakás kaksi vagyok. Mindenki azt mondja, hogy szedjem már magam össze, jó dolgomban nem tudok mit csinálni. Estére jobban is vagyok, de hajnalban mindig felébredek és nem hagynak szabadúlni a hülye gondolatok.
Na aki ezek a vidám sorok után nem vágta fel az ereit, annak minden elismerésemKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Gigi!
Hidd el nem csak te érzed kakinak magad!Én is.KépPl:Ma is,mert egész nap össz-visz aludt 2 órát,és nem tudom mi baja.Csak sír,nevet,nézelődik és közben látom,hogy nagyon fáradt.Én pedig nem tudok semmit csinálni tőle egész nap.És a hátam,derekam is nagyon fáj.KépSzóval nálunk se jó a hangulat./Most is ordítKép/Na rohanok pedig még írnék.....Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Lányok, fel a fejjel, és próbáljátok meg a hordozókendőt. Én akkor jutok előrébb, ha abban cipelem a kölköt. Ő meg alszik.

Gigi, szeritnem érdemes lenne felhívnod a HAWA munkacsoportot. A kismamában benne van az elérhetőségük. Nagyon rendesek, babával együtt mehetsz, hátha tudnak segíteni. A szülés körüli (előtte-utána) problémákkal foglalkoznak, pszichológus és pszichiáter is van. A szavaid alapján alapos depresszióra gyankodnék, ahhoz bizony nem ártana szakszerűó segítség. És lehet, ha Te megnyugodnál, a Babád is nyugisabb lenne. Mert levsznek ám minden hnagulati rezdülést a cseppek.

Tomibaba jól van, bár nem jobb fiú, mint a nagytöbbség. Kép Viszont edzettebb a mamája, és annyira hálás a sorsnak, hogy egészségesnek nyilvánították, és végre folyton együtt lehetnek, hogy fel sem tűnik neki a nyűglődés.

Viszont szörnyen ááálmos. Úgyhogy megy is aludni. Jó éjt, és szebb napokat. Lassan közelít ám a tavasz!!!!
sofka

Sziasztok!

Sofka, nagyon örülök a jó hírnek. Sok sok puszi Tomibabának.

Gigi
sok jót olvasol itt? hát??? azért kesereg itt mindenki ezerrel.
Ez a fog téma érdekes, nekünk ma jön a doki néni én is meg akartam nézetni vele, mert napok óta nagyon nyáladzik szegény de nem akartam elhinni, hogy már jöhet ilyen korán a fogacska.
Akkor pedig ha Olinak ez a baja akkor most talán kicsit jobb nem, hogy legalább tudod miért ilyen nyűgi. Vannak rá homeos bogyók, hűtő rágókák, amivel csillapíthatod a fájdalmát . Mi nem mondjuk, hogy jó dolgodban..., mert mi tudjuk jól, hogy elég kemény ez az időszak. Apa segít neked? vagy még a helyzet változatlan?
Beszéltem Györesszel, köszi a segítséget, Norbikának is kezdenek előbújni a fogai. Már nagyon várom, hogy meglátogathassunk benneteket.
Kitartás Kitartás
Puszi

Gigi baba ismét elromlott, pár békés nap után este a hajmosásnál elkezdett üvölteni, de nagyon nagyon üvöltött, kicsit megnyugodott és amikor apa letette, hogy megtörölje kezdte előről. Nézett, hogy az ő lánya ilyenekre is képes, persze nekem nem volt újdonság én már tapasztaltam ezt 1-2szer.
Tejcsim persze megint kevés volt így jött a nyüglődés tápi aminek a felét nem ette meg, lefektetés 20 perc üvöltés, cicire tettem persze kevés gyűlt még össze, tápi ismét beletömtem 60ml-t de aludni nem akart 1/211 volt, magunk közé tettük hát nagyon élvezte elkezdett szórakoztatni bennünket. Csicsergett 1000el a maga nyelvén, kezével hadonászott. Kicsi játék mert ki tud ennek ellenállni. Cumi a szájba és simi, kicsit lenyugodott, az ágyba cici benyomva hátha hátha na bealudt tőle de nagyon éberen szunnyadt csak, föl föl rezdült akkor gyorsan cumi a szájba. Éjfélig elszenvedtem vele, akkor kivettem a jobb cicimre tettem amit már 1 órája pihentettem, végre elaludt. 1/2 4 kor ébresztő szopi, utána elkezdett csuklani éjszaka ilyet még sosem csinált, gyorsan mellre tettem mert ha sokáig csuklik ugye totál fölébred, ok abba maradt, de csak felébredt a drága, próbáltam visszaaltatni nem sikerült, benyomtam az ágyába dumált egy ideig majd elaludt akkor persze én felkeltem megnézni nincs-e kitakarózva. Szóval jó sokat aludtam az éjjel.
Most párnapig valószínűleg nem tudok majd jönni, szóval ha eltünök akkor nincs nagyobb gáz csak nem érek rá feljönni.

Puszi mindnekinek
Márti
márti05

Sziasztok!
Most csak gyorsan bejelentkezek, majd később, persze ha a kicsi is engedi, többet írok.
Krisztike szörnyen sírós pár napja. Most is az ágyában ordít, de már letettem, mert kicsit nekem is le kell higgadnom. Állandóan mérgesen a kezét rágja, és szörnyen nyáladzik. És persze folyton ordít. Lehet hogy a foga jön?
Na mindegy. Nemsokára jön a doktornéni is, és beadja a 2 hónapos oltást. Persze ha jól sejtem, attól még nyűgösebb lesz.
na megyek is, hátha meg tudom nyugtatni. Persze azért én még nem pánikolok, a gyerekek tudom, hogy sírnak. Csak ezek most fárasztóbb napok így egyedül.
Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Látom a babáink mintha össze lennének kötve:Patrik is nyálazik és nyűglődik.
Időnként,minden látható és megmagyarázható ok nélkül legörbíti a száját és már bömböl is,de úúúúgy...Csak a cici tudja valamennyire megnyugtatni.
A két hónapos oltás után adtok kúpot?

Dia!
Mi a helyzet a fronton?Kép
Tamás változtatott egy kicsit a hozzáállásán?

Márti!
Remélem Gigi megjavul!Kép
Györesszel,vagy Gigivel fogtok talizni?Bármelyikükkel,én nagyon irigy vagyok!Kép
Györtesznek mikor lesz újra net-je?

Anikó!
Én is elég sokat vagyok egyedül a gyerkőcökkel,nem is tudom az-e a rosszabb,vagy amikor Ruszlán itthon van...Kép
Nagyon fájt a szuri Krisztikének?
Mi jövő héten megyünk.

Puszi.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!!

Nem bírom ki nélkületek.

Kata,
Györesz ha minden igaz ma visszatér a világhálóra. Hurrá hurrá hurrá.
Mind kéttővel szeretnék talizni, Györsszel remélem sokszor fogunk mivel nagyon közel lakunk egymáshoz.

Nyáladzás
Nekünk is van, plussz öklöt be a szájba is van.
Tegnap volt itt doki néni azt mondt, hogy jó az emésztése azért nyáladzik. Okos könyv + azt írta lehet a szájpenész is az oka, s mivel ez nálunk megfordul ezért ez is lehet. Könyv szerint hosszan tartó nyáladzás elé nézünk, amíg nem fog normál kaját is enni addig megmarad. A szilárd tápanyag lebontása elősegítése végett képződik több nyál, s mivel csak szopiznak így sok a feleslegük.
Doki néni megdicsérte Gigit, persze nem őt szórakoztatja éjfélig.
Tegnap 3/4 9 kor letettem aludt,csak fél órát aludt, s 11 után tudtam végleg letenni.
Az a baj ami egyben jó is, hogy nem igazán akarja elfogadni az üveget, új szokása, csak a cici a jó, de este valamiért kevés ami benne van, Gigi fáradt, tejcsi nehezen jön így folyamatosan elalszik rajta. Végnélküli szopi ami kilátástalan, s egyszercsak győz az éhség és elfogadja az üveget.
Tegnap elkezdtem a Laktoherbet inni, hátha az jobb lesz.
Sajnos szelesebb tőle.
Hajnal 3 kor jobb ciciből evett csak, reggel 6 kor már folyt a balból a tej, 7 kor felkelt csak a balból evett, közben a jobb is totál teli volt már, s az is elkezdett folyni. Eddig nem volt ennyire vészes a reggeli hozam.Hátha Hátha
Olyan jó lenne ha este is lenne rendesen és nem kéne órákon át szenvedni.

Györesz,
nagyon örülök, hogy ismét itt vagy. Hiányoztál. De ezt már tudod.

Anikó,
hogy hogy kiviszi az oltás a dokitok? Nem lehet én úgy tudokom, de jó nektek.
Én adtam Giginek egy fél kúpot utána és vizes borogattam délután.
Nagyon zaklatott volt a kiscsaj tőle. A borogatást folyamatosan rúgta le, szóval elég nagy meccs volt vele, járt a lába rendesen zavarta az a vízes izé amit anya folyamatosan ott tartott.

Kitartást a nyáladzáshoz
Szép napot mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!
Tegnap írtam egyet, és ki is akadt a babanet. Lehet, hogy én voltam a ludas? Kép
Na szóval megkaptuk a 2 hónapos oltást, egészen jól viselte Krisztike, bár kicsit sírt tőle. Pont befejeztük a kaját, amikor ideért a doktornéni. Én nem adtam neki kúpot, mert azt mondta a dokinéni, hogy nem szoktak tőle belázasodni. Eddig nem is lázasodott be, remélem, ezután sem fog. Borogatás nekünk is megvolt, még éjszakára is rátettem, biztos ami biztos.

Márti!
Azért itt adta be, mert megbeszéltük még régebben, hogy amíg nincs jobb idő és nem lesz nagyobb, itt kapja meg az oltásokat is, meg mindig kijön megnézni is, hogy rendben van-e vele minden. Mivel nincs kocsink, ezért tömegközlekedni kellene, azt meg nem akarok vele egyelőre. Úgyhogy alkalmanként 2000 pénz, és kijön. Egyébként nekem meg délelőtt volt nagyon zaklatott, és az oltás után inkább fáradtabb, aluszékonyabb. Úgyhogy nálunk kifejezetten jót tett neki Kép

Kata!
Néha engem is megőrjít a férjecském, ha itthon van, ilyenkor azt mondom neki, inkább menj vissza melóba, jobb ha itthon se vagy. Kép Ha meg nincs itt, akkor meg hiányzik Kép

Dia!
Nálunk is ilyen volt Krisztike, hogy csak nyűglődött, aludni meg nem bírt. Nálam az vált be, hogy leteszem a kiságyába, és 5 percen belül bealszik egyedül. Persze előtte azért sír. Egy idő után a kezemben egyszerűen képtelen volt elaludni. Persze ha nagyon sír, akkor felveszem, mert azt nem bírom hallgatni Kép Kitartás, azt mondják, 3 hónap után ez megváltozik.

Gigi!
Nem semmik vagytok a fogacskákkal. Legalább tudod, hogy ezért sírt annyira. Kép

Györesz!
Nagyon jó, hogy újra itt leszel köztünk. Kép

Ja, még egy kérdés. Nekem ajánlotta a doktornéni, hogy adassam be a meningitis okozta agyhártyagyulladás elleni védőoltást is. Állítólag most kap egyet, 2 hónap múlva mégegyet, és utána egész életére védett lesz ellene. Nem tudom, hogy mit csináljak. Érdemes-e vagy sem. Nektek mi a véleményetek?

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Anikó egyéves kor után össz egyet kap. ha nincs nagytesó stb. én nem adatnám
sofka

Sziasztok!

Györesz!
Ne haragudj,hogy este nem írtam,de elég későn vettem észre az sms-t,már nem akartalak zavarni.
Köszi,hogy mindig reagáltál a kérdéseimre!Kép
Remélem este már tudsz jönni!!!!!!!!!

Márti!
Lehet,hogy butaságot kérdezek,de úgy tűnik Neked elég soki tejcsid van,biztos,hogy este azért sír Gigi,mert kevés?
Nálunk is sírás van este,van,hogy csak az újbóli cicic nyugtatja meg,de nem gondolom,hogy a tejem kevés.
Azt mondják este mindenkinél kevesebb a mennyiség,de szírosabb,laktatóbb.Ez magyarázhatja a sírást utána,mert ezt a tejcsit nehezebb emészteni és fáj a pocijuk.
Köszi a nyáladzásról írottakat!Kép
Nekem a nagyfiam hasfájós volt a Laktoherbtől.
Tejszaporító sütit próbáltad már?

Anikó!
Én sem adatom be azt hiszem azt az oltást,de még körüljárom a témát.Kép
Megnyugodtam,hogy Ti is elég jó átvészeltétek a szurit,remélem nálunk is ok.lesz majd jövő héten minden.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Anikó
a doki néni hozzánk 3000 jár ki, 2 hetente jön, de pár éve állítólag nem lehet háznál beadni az oltásokat. Ez máshol is így van. A védőnőknél van fogadás oltáskor, és csak oltásra váró picik vannak akkor jelen. Ezért furcsállom, hogy nálatok ez nem gond.
Gigi utána 2 napig szinte csak aludt.

Kata,
már mondta ezt más is, de amikor eljutunk a pótlásig akkor 40-60ml lemegy neki és elalszik.
Ha nem adok pótlást akkor mit csináljak vele, hogy ne a cicin lógjon órákig. Imádok szoptatni és sokat küzdöttem érte, de időnként du 4-től este 10ig, időnként éjfélig csak azt szeretne, s ez azért nagyon sok nekem. Amikor leteszem vergődik, és nyávog mint amikor éhes.
Nemtom nemtom nemtom SOS SOS
Pedig nem is fiú, aki már korán kezd cici függő lenni.

Férj ügyben hasonló itt is a dolog.
Ha itthon van akkor mindig csak a sűrgetés, meddig eszik még? mehetünk?
Totál pörög a pasi és nem képes felvenni a pici tempóját. Én meg sík ideg leszek a sürgetéstől.
No és amit már írtam, ha ö büfizteti tuti bukás van belőle, mert pillanatok alatt lerendezi.
Babával gügyögni az megfelelően tud, nagyon jól elszórakoznak olyankor, és a fürdésben is jó nagyon a pasi.

Megyek
Puszi nektek
Márti
márti05

Kata!
Igen, tegnapjó napunk volt, de ma egyszerűen nem akar aludni. Most is itt csücsül az ölemben, és szörnyen álmos,de elalszik és rögtön fel is kel. Lehet, hogy nekünk ma jön ki a nyűgösség?

Márti!
Én nem is tudtam, hogy nem szabad itthon beadni neki az oltást. És miért nem? Na, majd rá is kérdezek a dokinőmnél.
Egyébként mostanában Krisztike is megint megrosszult, egyszerűen csak cicizne, aludni nem hajlandó,nekem meg már megint csupa seb a cicim, és szörnyen fáj, mikor szopik...

Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Végre újra itt vagyok!!! Már nagyon hiányoztatok!!!!

Először is leírom gyorsan, hogy velünk mi újság!
Norbika szép nagy baba lett, már 6,45kg és 63cm!
Nálunk sem mennek simán mindig a dolgok! Már nagyon sok szopi sztrájkon átestünk! Utoljára egy hétig tartott,nagyon ki készültem, felhívtam egy szoptatási tanácsadót aki azt javasolta, hogy szoktassam le a cumiról. Én megpróbáltam, egy hétig bírtam, de így meg non-stop a cicimen lógott és nem tudott napközbe elaludni csak a cicimen és ahogy leraktam felkelt. Nagyon sokat tépődtem és végül vissza adtam neki a cumit, csak vettem egy másikat (avent volt, most nuk van). Eddig minden oké (kopp,kopp)!!!!
Mindezeket leszámítva Norbi nagyon jó baba, keveset sír, rengeteget nevet, gügyög, jön a foga és majdnem megfordul!!!Minden este fürdés után (7-kor fürdetünk) szopi és alvás! Estére nekem is kevesebb a tejci, de teszem egyik ciciről a másikra míg el nem alszik. Az ébredésen még nagyon változóak!

Annyira hiányoztatok, főleg a sztrájkok idején! Anyu folyamatosan nyomtatta ki amit írtatok és olyan rossz volt, hogy nem írhattam vissza nektek és nem kérhettem tanácsot tőletek, de ennek vége!!! Most már nem szabadultok tőlem!!!!!

Márti!
Multkor nagyon örültem, hogy felhívtál! Remélem hamarosan összejön a találkozás!!!! Csak sajnos jön a hideg és ilyen hülye időben nem szeretek egy óránál tovább sétálni, de biztos lesz még jó idő!!!!!

Majd írok még!
Hív a kötelesség! A kis méregzsák itt kiabál mögöttem!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Ismét itt vagyok! Norbi az egyik kezembe, a másikkal írok! Most kicsit nyűgösebb a fogzás miatt!

Kata!
Nem haragszom, hogy nem írtál vissza! Te is hiányoztál! Téged már akkor nagyon megkedveltelek amikor terhessen a párom olyan szemét volt velem és a Te történeted adott reményt! Most ott tartunk, hogy a picur apja újra szeret minket és ezt próbálja bizonyítani is! Hát majd meglátjuk mit hoz a jövő!

Gigi!
Annyira sajnálom, hogy nem mennek jól a dolgok nálatok! Jó lenne olvasni, hogy újra a régi vagy! Próbálj meg felűlkerekedni az érzéseiden, ne hagyd hogy magad alá temessenek! Te egy vagány, erős csajszi vagy és nem sokára már nevetve gondolsz vissza ezekre az időkre!!! Remélem tavasszal akkor találkozunk!!!

Anikó, Sofka!!!
Nektek is puszi!!!!!!!!!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Csak röviden bejelentkezek,mert hulla fáradt vagyok.
Szóval:Ma voltam Brúnónál a 6 hetes viziten.Írt fel fogi gyogyit és vett rákszűrés kenetet.Próbál rábeszélni,hogy 2 év múlva legyen újabb lurkó.KépHát nem is tudom....Picur változatlanul nem alszik napközben,vagy csak 1 órát.KépMa azt mondta a védőnő,hogy azért mert már fedezi fel a világot.De szerintem ehez ő még túl kicsi.Holnap jön a dokinő,kiváncsi vagyok ő mit mond.?Jövőhéten megyünk az ortopédiára.Volt valaki ott a Heim Pálban?Állítólag sokat kell várni.Igaz?Mindenkinek sok puszi!
Gigi!Hiányzol!!Kép
Györesz üvd újra a csapatban!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
Neked elfelejtettem írni, bocsika!

Mi a Heim Pálban ultrahangon voltunk! Hát elég lepukkant a rendelője!!! És várni is kellet egy jó fél órát, az ortopédia nem tudom milyen!

Norbi már alszik! Ilyenkor jó mélyen elalszik aztán hajnalban kezdődik a kínlódás. Szegénykém dobálja a fejét és tömi a szájába a kezét, nyöszörög. Ezt csinálja egy-két órát mire fel kel rá. Persze én az elejétől fent vagyok és ugrásra kész vagyok. Bekenegetem a inyét Dentinox géllel, simogatom! Remélem gyorsan kijön az összes foga és nem fog nagyon megszenvedni vele!
Több gyerekes anyukáktól szívesen veszem a jó tanácsokat fogzással kapcsolatosan!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
De jó,de jó,de jó,hogy itt vagy!!!!!!!Kép
Gratulálok,Norbi nagyon szépen fejlődik!
Nem tudsz képet feltenni?Nagyon kíváncsi lennék Rá!
Apukának végül lehet,hogy megjön az esze?!Te mit szeretnél?Remélem minden úgy alakul,hogy Neked és a kisfiadnak a legjobb legyen!
Fogzáskor Raulnak is a Dentinox segített,bevetettem a hűthető rágókát,masszíroztam az ínyét(ha hagyta)és ha már nem használt semmi,akkor Panadol szirupot kapott.
Az első fogacskákkal kínlódott,aztán volt,hogy észrevétlenül kibújt egy hónap alatt három is.Kép

Dia!
Én is úgy voltam,hogy köszi,megállok egy gyerkőcnél,aztán elkezdett hiányozni a pelenkaszag...Kép
Amíg Brúnónál voltál Apukája vigyázott Domira?
Szerintem Neki már nem korai,hogy elkezdje felfedezni a világot,csak nálunk is az van,hogy ok,nem alszik,de legalább ne bömbölne.Kép
Majd írd meg,ha lesz időd,mit mondott a dokinő!

Márti!
Patrik is,ha nyűglődik,megkínálom a másik cicivel és mindig elfogadja,aztán van,hogy kihányja.
Szóval ritkán fordul elő,hogy elutasítják a tejet.
Amúgy mennyiket eszik ciciből Gigi?
Arra gondolok,ha igazán az éhség lenne a gond,akkor szerintem nem elégedne meg40-60 ml pótlással.
Lehet,hogy igazi többemberes babád van,nekem az első volt ilyen.
Persze nem vagyok szakértő,beszéltél már szopis tanácsadóval?Ha igen,mit mondott?Engem is érdekelne.
Próbálom férjemet többször rávenni,hogy büfiztesse,babusgassa többet Patrikot,mert úgy járok megint,hogy Ő is csak az én kezemben nyugszik majd meg később is.

Anikó!
Úgy látszik most valami front,vagy ilyesmi lehet,mert Patrik is egész nap cicizne.
Remélem hamarosan megint megjavulnak a gyerekeink!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok

A Heim Pálba januártól be kell jelentkezni.
Remélem íg yjobb lesz a helyzet.
210-0720 1462 mellék a Kecskés doki nagyon jó, ajánlom mindenkinek.
Gigi nem akar kelni nekem meg patakokban folyik a tejci.
Tegnap este nyuglődéskor melléfeküdtem egy ideig szopizot majd kivettem a cicit a szájából de ott hagytam mellette majd amikor jobban elaludt eljöttem tőle. Így tejcsi volt elég este. De így is utána 11 ig fönn volt, nem üvöltött hanem gáj gáj ozott és vigyorgott.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Most én is kicsit panaszkodom. Komolyan mondom, tényleg néha jobb lenne, ha a kedves párocskám haza sem jönne. Olyan idegesítő, mikor hazajön, jó, a gyerekkel foglalkozik, de aztán leül a gép elé, és beszélni vele már nem lehet. Soha ne menjen az ember informatikushoz férjhez.
Szegény Krisztikém is nagyon nyűgös még mindig. De ma kettős fronthatás van, várható is volt. A tegnapi idegeskedés miatt meg reggel alig volt az egyik cicimben tejcsi, ez azt jelenti, hogy az nem elég neki, persze a másikat odaadtam, abból meg jól teleszívta magát, és után meg megint bukott. Tegnap óta bukik rendszeresen, pedig eddig mióta megszületett összesen kétszer fordult elő. Ezt nem is értem.
Na ennyit a panaszkodásról.

Györesz!
Nagyon jó hogy újra itt vagy közöttünk. Kép Te mit szeretnél az apukával? Gondolom, azért mostmár bizonyítania kell, hogy újra megbízhass benne.

Sofka!
Az oltáson azért gondolkodom, mert nővéremnek is van két kisgyereke, és azért néha találkoznak, plusz a sógorom mentőápoló, és hát félek, hogy ők hozhatnak ide ilyen bacit. Szóval nem tudom, de el kéne már döntenem, hogy beadatom-e vagy sem.

Kata!
Én is mindig odaadom apukának, ha tehetem, hogy nehogy csak velem maradjon el. Így is kezd nagyon anyás lenni, pedig még csak 2 hónapos. Ja, hétvégén elmentem egy kis bevásárlókörútra a Westendbe, addig apának a gondjaira bíztam. Persze felkelt, és keresett, de nem talált. De aztán apa ügyesen megoldotta a helyzetet, nem is kellett hazajönnöm, csak szoptatásra. Annyira jólesett kicsit nézelődni meg pénzt költeni. Ez megy nekem nagyon Kép

Dia!
Szerintem már ő elkezdi felfedezni a világot. De tutira lesz még olyan időszaka is, mikor majd folyton aludna. Legalábbis nálunk ez mindig így van. Van, hogy egész nap csak nézelődne, meg semmi alvás, meg persze jó sok sírás, és van, hogy csak szopizni kel fel szinte csak. Szóval biztos, hogy nincs semmi baja Dominak Kép
Gondolom, jólesett kicsit kimozdulni otthonról, mégha orvoshoz is kellett menni Kép

Márti!
Ha felvan, és dumál meg nézelődik és nem sír, akkor semmi gond nincs. Én imádom, mikor ilyen Krisztike. Kép Az a szörnyű, mikor sírnak, és nem tudod sehogy sem megvigasztalni őket.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Nekünk egész jól telt az éjszakánk. Este 8 körül babuci már aludt, aztán elkezdte kínozni a fogacskája fél 1-kor, akkor gyorsan bekentem az ínyét, simogattam egy kicsit és aludtunk tovább, csak fél 5-kor kelt, igaz akkor nagyon kipattant a szeme, még a cicimen sem aludt el, csak mondta, mondta, de végül Ő is elfáradt és mellettem aludt negyed kilencig. Most épp altatja magát a cumival! Különben Norbi nagyon keveset alszik napközbe, egyhuzamba kb. 1 órát szokott aludni, annál többet nagyon ritkán! Ha összeadom, hogy napközbe mennyit alszik, akkor kb 3-4 órát! A védőnő erre azt mondta, hogy ez alkati dolog!

Norbi elég bukós! Napközbe szopi után mindig beleültetem egy fél órácskára a bébihordóba, ott nem tud annyira rugkapálni, mint fekve és hát félig meddig ül is, így néha sikerül elkerülni, hogy visszajöjjön a tejci.

Kata!
Hát lehet, hogy apucinak megjön az esze, de már nem nagyon bízok a csodákba. Persze én is nagyon örülnék, ha újra egy család lennénk, de ahhoz, hogy mi újra együtt éljünk, ahhoz nagyon sokat kell tennie és én ezerszer át fogom gondolni, mert mégegyszer nem fogok potyára költözközni sehova! Ő egy olyan pasi, akit vagy nagyon lehet szeretni, vagy fél pillanat alatt kiakasztja az embert és utálni is lehet nagyon! A fiával nagyon aranyos, bár az eléggé kiakaszt amikor sír a gyerkőc, Ő meg nem tud vele mit kezdeni, teljesen kivan, hogy miért sír ez a gyerek, nehezen érti meg, hogy egy kisbaba bizony elég gyakran szokott sírni, nem mindig csak mosolyog, gügyög! Szóval ez az egész még annyira friss, hogy egyáltalán nem tudom, de nem is akarok rajta agyalni, hogy mi lesz. Örülök mikor itt van, amikor aranyos, amikor szeret, de már úgy megszoktam ezt a helyzetet, hogy nem okoz fájdalmat az hogy nincs velem! De ha eljön az idő és mind a ketten úgy érezzük, hogy megér még egy próbát, akkor kész vagyok rá, de leginkább a gyerek miatt!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!

Gigi totál megjavult. Kérdés meddig.
Norbika nappal alszik keveset de korán fekszik, Gigi nappal pihizik és imád késő estig fenn lenni. Tényleg alkati dolog. Anyukám mondta, hogy én is szerettem este sokáig fenn maradni, szóval volt kitől örökölnie.
Megint csak 1 mellből szopizott, s beájult.
De jó lenne ha elég lenne a tejcsim.
Ha nem sír felőlem egész éjszaka dumálhat, csak eddig mindig üvöltés volt, cicizett 2 órán keresztül alig jött a tejci elaludt, letettem 10 perc mulva felébredt, éhes volt cicire tettem persze alig volt benne megint elaludt rajta, letettem felébredt. Ez akasztott ki, tegnapi dumálása nem volt probléma még én is dolgoztam, végre hagyott.
Az én párom nem informatikus, de segítség helyett sokat kártyázik a gépén. A mosogatni való csak tornyosul, de ő nem segítene mert fáradt, én napok óta éjszaka is dolgozom + nappal amikor a törpe alszik, én nem lehetek fáradt. S a játék helyett igazán ennyit megtehetne azt hiszem, mert ha lefeküdne aludni akkor oké pihen, de így tuti a guta ütöget. Most is szalad a lakás, határidős a melóm, jön az anyja, haza szaladt és elment edzeni, eszébe sem jut, hogy most segíteni kéne inkább.
Látod Györesz a jó a rosszban, ezeket te megúszod.
Na nem kesergek tovább, inkább melózom egy kicsit.
Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Márti!
Drukkolok, hogy legyen elég tejed!!!!
Dolgozol otthon? Mit dolgozol?

Kata!
Itt vannak képek Norbiról, de itt még csak 2 hónapos, lehet, hogy ezeket már láttad! Új sajna nincs!
http://babanet.hu/album/main.php?album=4281

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Engem ma a hordozókendő mentett meg eddig az őrülettől.
Patrik állandóan cicin lenne,úgy csinál,mint amikor éhes,de tudom,hogy tej van elég.
Már hányt is és zöldeset kakilt reggel,szerintem túlehette megát.
Egyszerűen fogalmam sincs,hogy mi lehet Vele,amúgy nem tűnik betegnek,szóval volt már jobb napom is.Kép
Raul itthon van,szerencsére ma türelmes napját fogtam ki.

Györesz!
Igen,ezeket a képeket láttam,nagyon aranyos rajtuk a fiatalember!Kép
A profilomba én is tettem még régebben egy képet,Patrik egy hetes rajta,még nincs újabb.
Az a bal cici dolog rendeződött?Nálunk még változatlan nagyjából a helyzet.
Viszont az arca rendbejött,remélem nem nevetsz ki,ha elárulom mitől:nyáltól.KépMármint az enyémtől.Gondoltam is,hogy fürdetés helyett ezentúl inkább alaposan körbenyalogatom a gyereket.Miaúúúúúúú
Szerintem csak a gyerek miatt nem érdemes újrakezdeni,örülök,hogy nyugodt vagy,ez a legfontosabb Norbikának is.Kép
Ruszlán is mindig azt kérdezi kétségbeesett fejjel,hogy most meg miért sír?!Kép

Anikó!
Az én drágalátos férjem nem informatikus,de Neki is van nagyon jó elfoglaltsága.
Fülére teszi a fülhallgatót és orosz nyelvű adókat néz.Már mondtam,hogy felmászok a tetőre és leverem a parabolát....
Itt még pénzt költeni se nagyon van hová menni,a közért pedig olyan uncsi.Céltalanul kóborolni nincs kedvem.
Szóval marad az itthon ülés.
Raul olyan anyás volt,hogy még ODA is utánam jött nem rég is.Most,hogy Patrik megszületett,kezdi csak felfedezni az apját.

Úgy látom általános férjközöny uralkodik mindenhol.Kép
Kinek van bevált módszere ellene?!

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kata!
Persze azért magam miatt is, de ha nem lenne a gyerek, akkor könnyebben venném az ilyesfajta akadályt!!!
A profilodba megnéztem a képet, nagyon cuki! Ma amikor volt egy kis időm mindenkinek megnézegettem a profilját, kutakodtam az albumba, mert hát annyi képről lemaradtam!!!
Jobb cici volt, de azóta már rengeteg nem szeretem anya cicijét nap volt, vagy épp non-stop lóg a cicimen! Ma megint kicsit sírósan fogadta el a cicimet. Ilyenkor azon tépődök, hogy mi van ha nem is éhes és azért sír, de aztán amikor már rácuppan akkor ki is üríti rendesen!
Ezek szerint a nyál is csodákra képes! Régen a pisi volt a gyógymód!!!

Majd még jövök ma!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Gyoresz,
Orulok, hogy ujra itt udvozolhetunkKép Megneztem a fiad albumat, hat hatalmas kolokKép Hajasbaba es jol taplalt, az latszikKép Buszkek lehettek egymasraKép
Ugy latom, hogy a szopival mindenkinek van kisebb-nagyobb gondja, vannak nehezebb idoszakok, dehat tuleljukKép Mindent a babocakertKép Bar en mar gondolkodtam, hogy mi lehet a tejemben, hogy jobban no a fiam, mint anno az elso a tapszertolKép Tegnap megmertuk, Zoltan fiam szombaton-vasarnap (ejfel elott fel oraval) lesz 4 hetes, es 5260g..

Marti,
alakul az a szopi, igy tovabb, csak pozitivanKép (Ezt mondom magamnak is folyamatosanKép)

Aniko,
Az en parom is informatikusKép Hasonlosag van kozottuk, ugy latomKép O tegnap epp folyamatosan filmeket nezett a gepen, bar nem szidom, mert sokszor eszbekapott es kerdezte, hogy segitsen-e, es volt olyan, hogy magatol is ment a gyerkochoz, ha nyuszizettKép Sot, setalgatott vele, hogy befejezhessem a kajakeszitestKép

Mica
mica

Szia Mica!

Hű, Te sem panaszkodhatsz, jó nagy a fiatalember!!!! Mennyivel szültél?
Engem mindig az lepett meg, hogy Norbi mennyiségre soha nem szopott sokat (amikor még mértem) és mégis nőtt mint a gomba! Ha belegondolok majdnem négy kilót hízott három és fél hónap alatt!!!

Lenne egy kérdésem!
Márciusba szeretnék rendesen eljárni edzeni, akkor már Norbi 5 hónapos lesz. Szerintetek nagyon befolyásolja a tejtermelődést a sport? Már most is tornázgatok itthon, mert elég rosszul érzem magam a bőrömbe, még mindig van rajtam 10kg plusz. Mindig vékony voltam, most meg úgy nézek ki mint egy díjbirkózó! Kép Kép Kép Kép

Lányok!
Akinek van fönt képe az albumba az írja meg nekem, hogy hol, vagy tegyen fel képet ide, mert olyan kiváncsi vagyok mindenki babájára Kép Kép és lemaradtam mindenről! Kép

Márti!
Neked ugye van a fotóalbumba kép a picurról? Találtam egyet Gigi név alatt és megnéztem, nagyon cuki a kiscsajszi, Ő a Te lányod, vagy más babáját dicsérem? Kép Kép Kép

Kata!
Az jutott még az eszembe, hogy amikor felhívtam egy szoptatási tanácsadót és rákérdeztem, hogy mit lehet akkor tenni, ha a gyerkőc nem akarja az egyik cicit, akkor azt tanácsolta, hogy úgy lehet Őket kicselezni, hogy pl. ha a bal oldalit nem szereti, akkor elkezded a jobb oldalon hónaljtartásba és ha végzet csak átemeled a bal oldalira bölcsőtartásba! Én nem próbáltam ki, mert azóta nem nagyon tesz különbséget a két cicim között, vagy egyformán szereti, vagy nem!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Györesz nagyon édi Norbika.
Tényleg olyan kis vasgyúró mint gondoltam. Épp jutott eszembe, hogy és a papa mit szól hozzá, de látom a képeken a választ.
Olyan cukik ezek a kis babócák.
Igen elvileg az én kislányomat láttad.
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3913
Mennyit lóghatsz fönn a neten?
Ha esetleg korlátlanul akkor holnap este chat-elhetnénk egyet.

Puszi mindnekinek
Márti
márti05

Szia Márti!

Gondold el most milyen vasgyúró, a képeken még csak 2 hónapos!
Gigi olyan igazi kiscsajszis! Annyira más egy kislány!
Korlátlan a net, én holnap este biztos fent leszek, Norbi legkésöbb 9-kor már az igazak álmát alussza! Esetleg dobj majd egy sms-t amikor már Te is fel tudsz jönni és akkor chatelhetünk!
Én még biztos ma is felnézek! Totál buzgómócsing lettem, hogy végre itt lehetek köztetek, de látom nem mindenki ér rá ennyire mint én. Nekem nagyon jó dolgom van, most is anyukám babázik!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz és akit még érint!Kép
Nem akarok belekotyogni, de amikor a kislányomnál anno elindult a fogzás én is detinoxxal kezdtem. Aztán áttértem a Chamomilla 15CH-ra ez homeos bogyó. Nekünk nagyon bevált. Szinte mondhatom, hogy csak ez. Persze a nyálzást nem szünteti meg, de segít az éjszakák átvészelésében! Tudom ez nem túl szép tölem, de a rágófogak még rosszabbakKép Nálunk legalábbis kicsit nehezebben ment.

Gigi!
Én is ilyen tünetekkel szenvedtem anno és csak az segített, hogy kimozdultam itthonról, baba nélkül. Sírtam-rítam, semmi sem volt jó, holott okom nemigen volt rá. Vagyis volt mert Ilang 2 hós koráig nem aludt csak bömbölt éjjel-nappal. Aztán egyik-napról a másikra beállt és én is helyrebillentem. Nekünk a rendszeresség segített.
Fel a fejjel, olyan gyorsan elmúlik ez az idöszak! Menjetek sétálni, ha olyan az idö, bújj oda a párodhoz! Bármi pici dolog is sokat számít! Szuper Anya vagy, ebben ne kételkedj egy percig sem!

Üdv, Tündér aki bár nem sokgyerekes, de minimális segítséggel nevelgetem a ma 17 hós kislányomKép
(na jó párom van aki szuper apa, de a nagyik messze vannakKép)
tündér

Ja amit még akartam, ezt írja a Boiron könyv az adagolásról:

"Chamomilla 15-30CH: (akár félóránként óránként 5 golyócska. Ált. gyors javulás észlelhetö. Amint a fájdalmak megszüntek abba kell hagyni."

Azért én ilyen sürün még nem adtam max 2-3x5 golyót per nap. Többnyire estére lesznek nyügösek a babák én este adtam fogmosás elött, mert édes a golyók bevonata. SZtem a gyógyszertáras segít neked ha még van kérdésed.

Na eldugulokKép

Tündér
tündér

Sziasztok
Csajok!
Mindenki:Kép
A dokinő nem mondott semmit arra,hogy Domi nem alszik nappal.KépCsak azt ,hogy az jó ha éjszaka alszik.Na köszi.Ma is elég rossz volt,nem sír csak a társaságomra vágyik.Nekem pedig fáj a hátam a sok fogástól.Ma elmentem kiváltani a gyógyszerem az Europarkba,amikor elmentem aludt.Hazaérek,közli Édesanya/most itt van 2 napig/,hogy amikor kitettem a lábam az ajtón azonnal felébredt és üvölt azóta.Átvettem a kezéből és azonnal elhalgatott.KépSzóval ma haragszom rá,ezért rendeltem neki agyhártyagyúladás elleni oltóanyagot.Az elsőt 2 hét múlva kapja.Kicsit húzós mert több mint 8000ft,de megéri.Csajok:Nem tudja valaki,hogy Aventos kézi mellszívót csak egyedül lehet e venni?És mit tudtok a katolikus keresztelőről?Mi kell hozzá?Mik a feltételek stb?Húsvétkor szeretnék tartani.

Anikó!
Köszi a telcsi számot.Azt felhívom és adnak időpontot?
Györesz!
Ha a profilomra kattintasz ott van az album cím megtekintheted Domit.Kép
Puszi mindenkinek!Dia
Gigi!Aggódom érted!Miért nem írsz?

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Norbi alszik, pedig azt hittem, hogy ma nem lesz könnyű menet. Fürcsi, szopi, büfi közbe bukott akkorát, hogy át kellett öltöztetnem, erre annyira feléledt, hogy ezerrel elkezdett dumálni, vigyorogni, na akkor azt hittem, hogy nem lesz egyhamar alvás, de egyszercsak elkapta a cicimet és a másik pillanatban már aludt is!

Dia!
Nagyon édes Domi! Gyönyörű kis szája van! Hogy fogják szeretni a lányok! Kép Kép Kép
Norbi is nagyon keveset alszik napközbe, de vannak ilyen babák, a lényeg, hogy szépen fejlődnek!!!

Tündér!
Köszi a tippet, felírtam, de egyenlőre még bevált a gél. Amúgy egy kisbabánál hogy adom be a golyócskákat? Fel kell oldani?

Gigi engem is nagyon érdekelne, hogy mi újság veletek! Sms-t már nem merek írni, mert biztos van jobb dolgod is mint nekem írogatni! Remélem jól vagy és hamarosan írsz és csak jókat hallunk rólatok!!!!

Maricáról tud valaki valamit??? Tartja vele valaki a kapcsolatot?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Gyoresz,

A kis lurko a http://babanet.hu/album/main.php?album=4358 cimu albumban lathato. A szuletesi sulya 3980g volt (2004.12.25), haza 3870g-al hoztuk (2004.12.29). Azota nott ennyitKép

Mica
mica

Dia, newm értem az aventes kérdést. De alkatrészt lehet kapni a mellszívóhoz, az biztos, megkeressem a címet?

Lányok, tapasztalataim szerint a legkevesebb az oylan kisbaba, aki csak eszik -alszik. Tomi is nyűglődik, beteszem a kendőbe, magzatpózt vesz fel, és alszik. Többnyire. Na meg éjjel alszik, és Dia, tényleg az a lényeg. Aztán ahogy nőnek, alakulnak. Minl többet mozognak pl. annál megbízhatóbb az alvásuk. De sokan ébrednek éjszaka még elég sokáig. (Akár háoméves korig is. ) Nem vágynak másra, csak egy kis simire, és alszanak tovább.

Próbáljátok elfogadni, hogy ilyen, vagy olyan a baba,. és nem azt várni, hogy majd jobb lesz ha... Mert minden nap nagyn szép, és sok nap nagyon nehéz. (Na ez kissé patetikus volt.) De olyan gyorsan felnőnek, és akkor olyan jó ülewnne megint érezni, hogy odabújnak az ingó-bingó fejükkel.

megyekaludnisofka (akinek a Hármaskája újabban ötkor kel, és iccaka kétóránként eszik, szuemben Tomival, aki csak négyóránként)
sofka

Sziasztok!

Na,kicsit jobb lett a helyzet,nem tudom mi volt Patrikkal,de remélem megnyugszik.

Sofka!
Látom,Te sem unatkozol!Kép
Én picit megállítanám az időt,tényleg olyan gyorsan nőnek a gyerkőcök és nagyon élvezem,hogy újra babázhatok.Nem hiszem,hogy mégegyszer lesz benne részem.

Györesz!
Köszi a tippet,próbáltam már így "becsapni"Patrikot,de nem jött be!Kép
Érdekes,mert anno Raul is fintorgott a bal cicire.Milyen kis önző vagyok,azt gondolom mindenmkinél a bal cici a rossz.Kép
Úgy tudom,hogy túl sok torna nem ajánlott szoptatás alatt,de hogy mennyi és milyen torna amit lehet?!Ez engem is érdekelne.Bár csak Patrikkal súlyzózok.Kép
Tényleg olyan sokan eltűntek.Kép
Gigiért én is aggódok,remélem jelentkezik.Azt hiszem Ő írta,hogy Maricáék jól vannak,csak nincs net-jük.
Üdvözlöm Anyukádat!Kép

Dia!
Én még sehová nem merészkedtem Patrik nélkül.Kép
Ő is legjobban az én közelemben nyugodt,ez az érzés kölcsönös.Kép
Katolikus keresztelőhöz oktatásra kell járni pár alkalommal,talán a keresztszülő-jelölteknek is.De a paptól függ minden,kérdezzétek meg.

Mennem kell.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Mica!
Nagyon ari a fiacskád!!!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok !

Ma nagy dolog történt nálunk, Gigi 4 nap után kakilt a 6 helyett. Úgy éreztem többet eszik, tehát tényleg többet evett, persze ismét hatalmas adagot nyomott ki magából, ismét minden kakis lett.

Homeos szerek vannak a fogzás enyhítésére, de állítólag több féle problémával járnak és mindegyikre másik bogyó a jó.
Feloldva kell beadni neki.
a http://homeopátia.lap.hu -n vannak róla infók.
1/2 10 letettem aludni, remélem fog is.

Jó éjt
Márti
márti05

Jó reggelt!

Hát felébredt ismét, de a következő kör cicizés után elaludt 10 kor.
Azt álmodtam, hogy szültem és a kórházba olyan szobák voltak ahol mindenféle betegek voltak ffiak nők és a legkülönfélébb betegségekkel és cigiztek a kórteremben, és én örjöngtem, hogy akkor haza megyek a saját felelősségemre ha nem adnak egy normális szobát.
Törpi most éjszaka sokat szopizott, 2*2mellből evett, szóval este tuti kajás volt még.
Ja és ez már a 2. este volt pótlás nélkül!!!

Sziasztok
Márti
márti05

Márti, éljen!!! A pótlás nélküli este. KépÁlom: Kép

Nekem anélkül is sikerült. Kép Mert mikor elvitték a babát, hát én rohantam utána. De ezt az egyet nem bánom. Hogy másfél napig élveztem csak a hotelszolgáltatást.
sofka

Sziasztok!

Márti!
Nagyon örülök, hogy már a második estétek volt pótlás nélkül, ez nagyon jó! Lehet, hogy el is felejthetitek a tápszert!!!!!
Norbi is nagyon jó fiú volt! Este olyan negyed 9-kor már aludt és egész reggel fél 6-ig nyomta a szunyát! Majd szét durrant a cicim! Aztán még 8-ig aludt! 9-kor szopi és már alszik egy órája!
Szinte fáradtabb vagyok ettől a sok alvástól!Kép Kép

Nagyon fúj a szél, így lehet, hogy ma nem lesz séta!
Ma még biztos jövök, de holnap nem leszünk itthon, megyünk a másik nagyiékhoz, meg a barátnőmékhez!

Mindenkinek szép napot!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Csatlakozom az ordito dedek anyja klubhoz! Kép Vagy inkabb Kép

Dia,
az Aventes cuccokkal kapcsolatban keresd Snoopy-t, ovek a www.tiva-med.hu, ha valamit tudni lehet az Aventrol, akkor azt ok tudjak. Kép

Györesz,
de jo, hogy ujra vagy! Kép

Márti,
potlas nelkul KépKépKép Alom Kép

Sofka,
Nagyon drukkoltam Nektek es nagyon orulok, hogy Tomi babaval minden rendben! KépKépKép

Agyhartyagyulladas-elleni szuri:
A gyerekorvos es a vedono nemreg felvilagositott, hogy az a vakcina, amit 1 eves kor elott adnak, es 3 szurit jelent, az gyakorlatilag 3 db 1 ev folotti gyereknek eleg. Igy mi 1 ev mulva oltatjuk NAndit, es az o jelenlegi adagjabol kap ZSombi is. Kép 1 db-ot meg a gyerekorvosnak adunk, hogy adja oda egy raszorulonak. Kép

Asszem megvan nalunk a sok siras oka. Gyakorlatilag mindentol faj a pocija, marmint mindentol, amit en eszek. Kép Igy tegnaptol dietan vagyok, kenyer es konnyu felvagott a menu. Es csak viz. Utana meglatjuk, mit ehetek meg....Kép

Gombóc
gombóc

Dia,
keresztelohoz minden plebania mast ker, van ahol tobb oktatasra is el kell menni, van ahol csak egyre, es hallottam olyanrol is, ahol nem is kellett. VAn, ahol elvarjak, hoyg a szulonek legyen templomi eskuvoje, van, ahol ez se feltetel. Szerintem hivj fel nehany plebaniat, ok megmondjak, naluk mik a feltetelek.
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Márti!
Ügyesek vagytok!Akkor nem sok időd volt aludni,amikor aludtál,akkor pedig össze-vissza álmodtál.Kép
Patrik kétszer is kakilt éjjel és még mindig zöldet.Kép

Gombóc!
Kíváncsi vagyok,hogy ez a drasztikus diéta beválik-e,majd írd meg légyszives.
Nandi hányogat még?

Györesz!
Ha Patrik 4 óránál többet bír ki szopi nélkül,akkor nekem máris ott a csomó a cicimben,a fejés nem sokat segít.Nem tudom mi lesz,ha végigalussza az éjszakát!

Tartok ettől a szeles időtől,Patrik ilyenkor nagyon nyűgös tud lenni...

Puszi mindenkinek!
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Szeles idő,
nálunk katasztrófális a helyzet.
Folyamatosan cicizne, azt hittem nincs tejcsim, de amikor tisztába tettem megnyugodtam mert nagyon tele volt pisivel.
Plussz valami furcsa dolog történt. Épp ide jöttem a géphez, hogy feljövök és hallom, hogy Gigi üvölt, de minden előjel nélkül mint a sakál, rohantam át hozzá. Semmi különöset nem láttam csak azt, hogy nagyon vizes az arca, és egy kis cicikaka kijött az orrából ahogy üvöltött. -Lehet, hogy visszabukta a nyálát és az orrán jött ki és attól ijedt úgy meg? Csajok iszonyat volt ahogy visított, még most is ráz tőle a hideg.

Sofka,
ha már úgy érzed, hogy tudsz róla írni akkor szivesen elolvasnánk, hogy mi is volt Tomikával.
Képet láthatnánk róla valahol?

Gombóc
ez iszonyatosan hangzik, valami tésztát legalább ehetnél mert a sok száraz kaja nem fog használni se neked se a tejcsinek. Én az első hetekben diétáztam, annyira nehezen állt vissza a gyomrom terhesség után, hogy szinte semmit sem tudtam enni, csak pirítost. Fújjj rá gondolni is rossz.
Hogy miket tud meg itt az ember pl Snoopy-ról, nagyon jó fej nekem sokszor segített, de mostanában nagyon eltünt.

Kata
éjszaka mindig 2 szer felkel szopizni, amióta ithon vagyunk ez így megy. Nem érzem fárasztónak a dolgot, sőt örülök neki, talán később jön meg majd a mensim, nem kell éjjel fejnem, biztos nem éhezeik a pici ha esetleg nappal nem jutott volna elég kajához.
Igen a Gigi írt Maricáról.
Olyan furcsa, hogy így eltünt.
A topik pedig azért ilyen kihalt mert sokan átmentek a 2004/2005 téli kisbabákhoz, nagyon jó ott a társaság csak iszonyat termékenyek, baba mellett nem lehet lépést tartani velük. Képtelenség végig olvasni amit írnak.
Csomók ellen nem segít a sűrű masszírozás? Megelőzésként.
Nyek nyek kezdődik a szenvedés

Márti
márti05

Sziasztok!

Most kezdem harmadszorra az írást, mert a fiatalember mindig belekotyogott! Ma még szinte semmit nem aludt, talán ha 2 órát összesen. Most anyukám kezébe van, ott egyből el fog aludni. Anyukám mindig 5 körül ér haza a melóból és mióta itthon lakunk, azóta ahogy haza ér fogja a gyerkőcöt és fürdetési babázik. Tudom, hogy el lesz kényesztetve, de olyan jó egy picit lepasszolni ilyenkor. Mondjuk azt tudja, hogy én nem cipelem a kis seggét, de ahogy meghallja anyukám hangját máris kiköveteli, hogy ölbe legyen! Hihetetlen okosak!!!!

Tegnap érdeklődtem torna ügyben, de nem nagyon reagáltatok rá! Ti hogy álltok a kilókkal?

Megyek eszek valamit, mert ma mintha egy kicsit kevesebb tejem lett volna, bár Norbi még nem panaszkodott!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Képzeljétek, ma fogta magát a tejem, és eltűnt. Tegnap még nem volt gond, de ma 50-60 percet szopik, van, hogy2-3x átraakom másikra, és mikor lemértem mennyit eszik, kiderült, hogy 90 jött össze nagy szenvedések árán. Tutira van összefüggés ez és az iszonyú fejfájásom között. Nagyon szar, szédülök és nem bírok semmit csinálni.

Györesz!
Én ugyanúgy állok mint szülés előtt, de már alig várom, hogy normálisan tornázhassak. Császár miatt szülés óta gyógytornázok, és már elkezdhettem az egyenes hasizmok erősítését jövő héten már nehezíthetek. 3 hónap után meg tervezem, hogy elkezdek szobabicajozni.

Na megyek ledőlök, hátha jobban leszrk, és tejcsim is lesz, bár lehet hogy hosszú idő óta most megint pótolhatok

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok

Itt vagyok, csak most pár napig be sem kapcsoltam a gépet. Jövőhét kedden megyek pszichopata doktornénihez.

DiaKép
Domi nagyon hasonlít OlivérhezKép Egész nap szinte semmit sem alszik. Viszont halál fáradt, pörög egyfolytában. Mikor ennie kéne, akkor meg annyira fáradt, hogy csak elalszik a mellemen. Mivel tejem már szinte nulla ezért ilyenkor félálomba adok neki tápit. Ha az elfogy akkor meg felébred és kezdődik a prögés újra. Estére viszont már teljesen ki van készülve a nem alvástól. Kéne valami rendszer.

Nsa nem tom befejezni mert felébredt

Györesznek nnnnnnaggggggggyon sok pusziKép

KépKép
gigi28

Sziasztok Csajok!
Kata Gombóc!
Köszi a keresztelős választ.KépMi megvagyunk esküdve templomban,viszont most a gyerek mellett tuti,hogy nem tudunk oktatásra járni.Én azt is hallottam,hogy egyházi adót kell fizetni évente 4000ft-ot.KépMi eddig nem fizettük,tehát 99-ben volt a lagzink akkor minimum 24eft-ot kellene fizetni és ebben a keresztelő díj nincs benne.KépRablás!!Szóval még nem tudom mi lesz.

Györesz!
Hát igen,szerintem is nagyon jó hapsi lesz Domiból.Kép"Nem is vagyok elfogult.Kép"

Sofka!
Avent:Szóval tudom,hogy lehet úgy venni kézi fejőt,hogy van mellé csomagolva 2-3-4db cumisüveg,de ez nagyon drága.Engem csak a fejő érdekelne üvegek nélkül,de nem tudom lehet e egyedül is kapni.Bocsi ha értetlen voltam tegnap.KépJobban van a lelked?Engem érdekelne,hogy mi is volt veletek.Ha már tudsz róla írni légyszi írd meg!Köszi.Kép
Alvás:
Ma nagyon szeles idő van és Domi pont ma aludt déltől 3-ig végre,igaz a hasamon mert az ágyban nem aludt volna.Ki érti ezt?Viszont ma még nem kakilt,úgyhogy most azzal szenvedünk egész nap.KépTegnap 3 kaki is volt.Kép

Gigi!
Domi is halál fáradt és pörög úgy mint Oli.Hát persze,hogy hasonlítonak hisz egy helyen csinálták őket.KépKépSajnálom,hogy "dili"dokiig jutottál,de remélem ő majd segít rajtad.Régen én is jártam terapeutához és jó volt beszélgetni vele.Majd írd meg mi volt!Komolyan hiányzol!Kép

Lányok!
Én már nagyon várom,hogy tavasz legyen és lehessen kimenni a szabadba!Talán a lelkünk is helyre jön a jó időben.Na és persze tudjuk szervezni a baba-mama találkozót.Ugye?KépKép

Barbi veled mi ujság???Merre vagy?
Sok puszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Feladom,csak a mellemen van el, sehol máshol nem jó neki. Ma szinte egész nap szopizott, leszakadnak a melleim. Még egy ilyen frontos nap és elmenekülök. Gyantázni szerettem volna este, de én már képtelen vagyok szadizni magam. Remélem most elalszik végre.
Egész nap szopi közen járt keze lába, bármit csináltam is,na estére megnyugodott szépen szopizott már amennyi volt nem sok, de nem képes elaludni, adtam neki pótlást de nem kell neki csak vigyorgott rám és tördelte a kezeit plussz hózogatta a szemöldökét nagy bőszen. Azt hittem megeszem. Kezdi a nyüglődést.

Jobb éjt
Márti
márti05

Sziasztok!

Dia!
Emlékeim szerint még egyszer sem fizettem egyházi adót.Kép
Esküvő előtt jártunk oktatásra(kétszer voltunk összesen kb.15 percet Kép )de semmi pénzről nem esett szó.
De a papnak szoktak adni.Ő meg persze el szokta fogadni.
Várom már a vasárnapot,végre kimozdulunk kicst Pestre,Ruszlán és Raul múzeumba mennek én meg Patrikkal addig Anyósnál dekkolok.Még ez is jobb,mit a bezártság.Kép
Szerintem Patrik Domi helyett is kakil.Kép

Györesz!
Nekem is nagyon furcsa volt,mikor Raullal visszaköltöztünk,hogy Anyu nem dajkálgatja.Hiába a nagymamák pótolhatatlanok.!Kép
Rólam megint túl gyorsan mennek le a kilók,a bőröm meg nam akar összemenni.Ehhh...Kép

Anikó!
Ez a császár utáni torna engem is érdekelne,hol akadtál rá?
Kellett pótlást adnod?
Fejed fáj még?

Márti!
Lehet,hogy tényleg a nyálát bukta vissza Gigi,nem lehetett valami kellemes érzés.
Patrik is legalább egyszer eszik éjjel.
De,a masszírozás és a meleg víz jót szokott tenni,mikor csomó van.
Szomorúan hallom,miért nem írnak ide a többiek,én azt hittem azért tűntek el,mert annyira kevés az idejük.Kép
Szerintem itt is jó a társaság,még akkor is,ha kevesen vagyunk.

Patrik is alig alszik ma.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?