Humanka, hat nem irigyellek, nekem is volt tavaly ilyen szemgyulladasom, de babasan, apa nelkul ket kisgyerekkel, es meg vezened is kell, hat nem lehet konnyu. Kitartast!
Na, penteken a bolcsessegfogam kihuzasa vegulis nem alakult valami fenyesen, hasonloan Gracushoz, nekem is kampo szeruen volt a gyokere, es raadasul nem volt ket kulonallo gyokere, hanem egybe volt nove, de hogy erre rajojjunk, meg is kellett, hogy rontgenezze a szamat a doki 2 es fel ora kuzdes utan, aminek egyaltalan nem orultem, bar kaptam olom mellenyt, hat remelem, nem okozott semmi bajt!!! Osszesen 3 es fel ora volt, mire vegul kijott a fogam, tobb darabban, meg egy csomo erzestelenito is kellett, bar olyat adott, amit szabad terhesen. A hetvegen ugy ereztem magam, mint akit kellemesen allba vertek.
Tegnap elvittem Vilit uszodaba, vegre, mert eddig a ful bajai miatt nem lehetett, de most gondoltam, keszuljunk kicsit a nyaralasra. Hat, eloszor nem akarta levenni a polojat, ugy kellett lecibalnom rola, viszont utana a kis vizi csuszdan kb 25 x csuszott le fel ora alatt, na estere meg is erezte a hasam, mert a vegen mindig ki kellett, hogy emeljem ot a vizbol, mert nem er le a laba abban a medenceben. Apa nem tudott bejonni velunk, mert indulas elott rajott, hogy az uszodas furdogatyaja Magyarorszagon van, ide meg nem engednek be olyan rovidgatya fazonuval...de igy is jo volt, megallas nelkul kacagott Vili.