Sziasztok!
Végre! megint alig győzök visszaolvasni, pedig csak fél napot hagytam ki
Ági, nálunk is uaz a helyzet alvásügyben, csak du. kevesebbet alszik. DE: ha délelőtt kevesbbet alszik Andris, akkor korábban lesz fáradt délután, s ha nem húzzuk ki 3ig a fektetést, akkor korábban ébred, és este horror
. Dél-fél 1 kor ebéd, de utána nem nagyon merem sehová vinni, mert elalszik a kocsiban, és akkor megint ott vagyunk
Kicsit így behatárolt a napom, de bírható
Függöny
Ötlet
Sokkal vidámabb lesz így!!!!
Ed,
hja, kéretik akkor jelezni, ha kész a paróka a levágott hajacskákból, és hozhatjuk Andrisnak
nagyon jó a zsák a kocsiban. hol vettétek? Szupit kirándultatok! Azok a fülecskék!!!!
Moncsi, még egy kellemetlen fog veled történni ((és az is valami apró bosszúság csak!!!)(így meglesz a 3), és utána csak jók!!!!!! Hú, az a fránya fog, de nehezen tört át! DE áttört!!!!
Édesek lehetnek Mátéval, ahogy rikogatnak, és ijesztgeti egymást a 2 bátor nyúl
Örülök, hogy jobban vagy a nagyid miatt! Sajnos mi is voltunk temetésen múlt héten, egyszerűen írni sem tudtam róla
Egy kedves barátnőnk volt, 32 éves. Ilyenkor csak az az egy dolog vígasztal, hogy idővel már nem fog így fájni.
Zsu, szerintem sokan azért nem rakjuk el a virágokat, mert egyzsreűen nem lehet
A kicsit a felső polcokon zsufiban állnak, de a nagy yucca-t és dracena-t nem tudom felrakni, és a lakásban mivel bárhova bejárása van a kiskertésznek, megtalálja őket. Szerintem kivárnánk sokan, ha csak földkipakolásról lenne szó, de a gáz, hogy földet, levelet a szájukba veszik
Új kertészeti módszer
Alig várom már az önálló lépkedős Petyát!!!
Fkata! halihó! Ezer éve hallottunk rólatok! Aranyhajú csemetéd tündéri és szerencsére a hajszíne semmit sem változott!!!!
Timi, küldd át nekem is a BKV_s útvonalat, plíííz! (én ugyan a Humival megyek, de ollllyan kíváncsi vagyok a rajzodra
)
Szilvus, hát az etetés mostanában nálunk is néha kudarcba fúlni látszik
Tegnap este (miután én pár perc kísérlet után feladtam) apa határozottan átvette a projectet. Volt "édes fiam" határozottan, zordan, majd "kicsi kincsem" édesgetve, gügyögve, ezek keveréke, én nem bírtam enni a néma röhögéstől. Eredmény- kb 8 kanál kaja, és apa bátran és vigyorogva beismerte, hogy vereséget szenvedett a kölöknél
Új terv: Először Andris vacsizik, majd velünk ottmarad az asztalnál, és akkor falatozhat a mienkből. Ha már látja a mienket, nem hajlandó sajátot enni(pépes cuccot, ezt azt).
A felvágott narancsszeleteket elmajszolja közben és kiflivéget. Ja, ezen is összefeszült(volna) 2 egyéniség - ő meg én - , de anya nem ment bele a vitába
Mindenáron meg akarta fordítani a kistányérját, amiben a szeletkék voltak. Huzakodtunk pár másodpercet, majd a szeletkéket lazán a felfordított tányér tetejére tettem. Mosolyogva evett tovább a család. No, ilyenen nem veszünk össze
Műtét
Khm, talán azóta már nem is olyan jóképű a dokibácsi
Hátha pocakot eresztett, kopaszodott
, és apa nyugodtan fekszik a kés alá
Pumi, köszönöm a receptet, hétvégén ki is próbálom!!!!!
Magdi, ügyes volt Márk a dokibácsinál!!!!!! Örülök, hogy fellélegezhettek!
No ennyi, szaladok
, vasalok egy kicsit
Alig várom a holnapi talit! Nem emlékeztek véletlenül, hogy mit viszek?
Hm, elfelejtettem
Ha nem jut eszembe, akkor a jól bevált csokis-babános muffincsoda lesz a befutó
Pussz
Móki