Sziasztok!
Tegnap egész délután, meg este is sirdogáltam, de mostmár kicsit nyugodtabb vagyok.
Juca, nekem a Maybe Baby-n a használati utasításban külön írja, hogy buborék nélküli nyálat kell rátenni. Én azt hiszem nem nagyon fogom használni, miután most mezi előtt egy nappal tök páfrányos volt...
Andi, ér, sőt kell is a vígasztalás, ha nem akarnám, nem lennék itt.
Kata, az tényleg nem túl bíztató, a legkedvesebb, legrendesebb szülekkel sem lehet hosszútávon együtt élni. Illetve lehet, de szerintem nem "egészséges". Én csináltam 6 évig. Közben az utolsó háromban építkeztünk, és mikor kész lett a ház szakítottunk. Hát ez mind kellett, hogy kiderüljön, hogy mégsem illübk össze.
Azóta vagyok a mostani drága édes párocskámmal, akivel összedobtuk amink van, hitelt is vettünk fel, és így közösen vettünk egy házat. Ha van kezdőtőkétek, akkor vannak jó lehetőségek. Ha nincs, akkor nem tudom sajnos mit lehet tenni.
Zafír, tegnap délelőtt bejelentkeztem dokihoz, jövő hét csütörtökön megyek. Ez most egy másik doki, mint akihez eddig jártam. Nem mintha valami baj lett volna azzal, csak a párom huga annyira ajánlotta, hogy gondoltam kipróbálom. A Schöfiben főosztályvezető azt hiszem, és állítólag szuper! Kérdeztem Katit, hogy van-e még kapacitása új betegre? Erre elmesélte, hogy egyszer este 11-kor volt a dokinál, és dumcsiztak kicsit, a doki meg elmondta, hogy reggel héttől éjfélig dolgozik, és nem is tudja, mit csinálna, ha nem tehetné ezt, mert neki ez az élete. Ráadásul nagyon pontosan, részletesen elmond mindent, tök lelkiismeretes, és a problémás nőkre van specializálódva. Ezért is ment hozzá a második vetélés után, miután a régi dokija azt mondta, hogy próbálkozzanak csak tovább, ha letelt a néhány hónap pihenő idő... Jó mi? Ha arra hallgat, meddő is lehetett volna a köv. után.
Mikor mondtam neki, hogy a korházról viszont nem hallottam túl jókat azt mondta, hogy neki most mindenképpen fontosabb egy jó orvos! És milyen igaza van.
Hát kíváncsi leszek, jövő hét csütörtökön kiderül.
Hajni hová tűnt???? Nem mondta, hogy nem fog jönni, és csak így napokra eltűnik...?
Cirmike, oltári, hogy 4 mm-es, és már lehet látni!
Jó síelést nektek, és nagyon vigyázz magatokra! Inkább bírd ki szauna nélkül, majd a párod helyetted is megy pár kört.
Carlotta, sajnálom, de látod itt a csajok összekaparnak minket, ha mi elhagynánk magunkat. Nem lehet itt csak úgy kiborulni!
Na pussz.
A.
2/28