Wish
Hogy lehet P1 az eredményed???? Amúgy tök jó hogy jövő hét végére minden meglesz, gondolom konzultáltok a dokival hoyg hogyan tovább, aztán ténylegesen indul a lombik
Stella
Gondoltam, hogy ha történne valami, pl. menzi, akkor jelentkeznél magadtól is. Meg mint látjuk, olvasol is bennünket, ami azt jelenti, hoyg azért nem sikerült elszakadni TŐLÜNK! Tőlünk, és nem a babanettől, a baba-témától. A kérdőjelek el fognak tűnni a neved mellől, a zebrácskád ugyanúgy vár rád tovább mint azelőtt,nem kapja meg más, és nem is menne máshoz
Velem sem történik semmi, csak mennek a ciklusnapok, és közben fárasztom a többieket a hülyeségeimmel
De tudják hogy itt vagyok, ha ez számít valakinek
Nekem pl. sokat számít ha itt vagy, ezért az is érdekel, ha éppen nem történik veled semmi, mert ebből tudom, hoyg küldeni kell még azokat a menzimeghozókat, és most ezek mellett küldök egy kis jókedvet is neked, hátha ez legalább célba ér
Eszedbe jutott ma már az a dal, hogy "kicsit szomorkás a hangulatom máma, kicsit szokatlan a boldogtalanság, de MEGRÁZOM MAGAM, UGYE MINDEN RENDBEN VAN, ÚJRA EMELT FŐVEL NÉZEK RÁD"
Szomorkodás helyett inkább mesélj, hogy állsz az üvegfestéssel? Mik az új képeid? Na és a babaszobatervezés? Ahhoz idő kell, remélem, nem tetted teljesen félre, hiszen mindjárt itt a tavasz és el is lehet kezdeni a munkálatokat
Babus
Vali tényleg nagyon régen írt, remélem, jól van!
Köszi az infót a pocikeményedésről meg jóslófájásokról!
Tündi