Sziasztok!
De jól beindult ez a topik. Ne izguljatok, tutira életben tartjuk
Én pl. tele vagyok kérdésekkel és éppen csak betöltöttem a 3. hónapot
Barbi!
Tutira összefutunk egyik előadáson, majd előtte egyeztetünk. Egyenlőre még dolgozom, de már nem sokáig és akkor már lesz időm járni előadásra is. Papás szülés? Igazán még nem is tudom. Párom szeretne bejönni, de én nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet. Gondoltam, a sorsra bízom: nagyon sokat van külföldön, de ha otthon lesz, akkor jöjjön be. Persze azt hiszem, ez még utolsó pillanatban is változhat.
A baba nemét még nem tudjuk, de a nevét már igen:
Anna, Hanna vagy Bálint, Márton, Attila, Tamás. Szóval valami ilyesmi. A Kevin is tetszik, de a mi vezetéknevünkhöz a K egyáltalán nem passzol...
Az első három hónap nem volt túl kellemes. Főleg az ételek szagátol voltam teljesen kiakadva! De most már szinte mindent tudok enni és most már hányás sincs. De most egyenlőre -2 kg-on vagyok
Persze azért ezen hamar fogunk változtatni
Te mennyit híztál? Jó érzed magadat? Vagy nagyon nehézkes már a mozgás?
Gydetti!
Gratulálok a babához! Biztosan óriási élmény volt!
Örülök, hogy ilyen hasznos dolgokat írsz, ezzel nagyon meg tudsz nyugtatni.
Engem az sem zavar, ha nem túl jók a körülmények, a lényeg az, hogy fel legyek rá készülve. Huh, ez az egyszobás téma még mindig izgat...
Kriszta!
Jövő héten megyek a dokihoz és a védőnőhöz is. Nagy szerencséd volt, hogy a sorbanállást kihagyhattad. Azért bevallom őszintén, én egyszer már cseleztem: reggel bejelentkeztem és utána elmentem a fogászatra és csak utána mentem vissza. Akkor már nem kellett sokat várni... És akkor persze már útoljára mentem be, nem akartam előrepofátlankodni azzal a jelszóval, hogy a névsor elején vagyok. Örülök, hogy a doki sí párti, mert akkor talán nyáron nem nyaral sokat....
Neked is minden jót! Remélem, majd összefutunk egy látogatáson
Mindenkinek nagyon szép babavárást és babázást kívánok!