Kinga
Én valamennyire mindigis pattanásos voltam, de miután abbahagytam a fogigátlót ez már szinte kórós méreteket öltött. Nagyon kellemetlenül éreztem magam, többen is kérdezték, mi van az arcommal. Nagyon szar érzés volt. Ez majd 1 évig ment így, már bőrgyógyászhoz akartam menni. Abban a hónapban viszont amikor összejött Kristófom, váratlanul elkezdtem "szépülni", de nagyon látványosan, pedig még azt sem tudtam, babát várok, mondhatni ez volt az első tünetem
Egy kozmetikus ismerősömtől kérdeztem is, hogy ez lehet-e a babától. Ő persze azt mondta, hogy nem valószínű, de mint utólag kiderült, mégiscsak attól volt
Hétre-hétre, hónapról hónapra szépül
az arcom. Kb. az 5.hónapra értem oda, hogy eltűnt minden pattanásom. Most egyetlen egy sincs
Már hónapok óta
Judyt
Örülök, hogy minden rendben
A nemük meg majd kiderül, a lényeg, hogy jól vannak
Móni
Szerintem is jótékony hatással lesz majd az új lakásotok a babaprojektre
Aranyosak vagytok, hogy aggódtok értünk
, de nagyon jól vagyunk
Késő este, a Tescózás után még újra előjött a pocifájás, kb. egy fél óráig, de azóta semmi.
Az is lehet, hogy csak a tegnapelőtt elkezdett málnalevél-teától volt az egész(ezt a szülés alatti könnyebb tágulás érdekében szokták inni).
Most kipróbálom, hogy ma nem iszok ilyet, így talán kiderül, hogy ettől volt-e. De ha ma is fájdogál, akkor ez már biztos az
Nem maradtok le a nagy eseményről, ígérem, ha majd elindulunk Pestre a kórházba, útközben írok majd egy sms-t Juditnak, hogy értesítsen benneteket
Aztán pedig ha meglesz Kristófka, apuci jön majd a Babus híradóval meg képekkel a világ legszebb kisfiújáról
De erre még biztos várni kell 2-3 hetet.
Babus