Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap haza értünk! JUHÉJJJJ!!!!
Most nem tudok semmit visszaolvasni, ah történt valami azt írjátok már meg légysz!!

Szuper jól vagyunk! HAnga gyönyörű! És, hogy milyen baba azt inkább nem írom le, nehogy elszóljam magam.
tegnap,azaz az első napunk és esténk jól telt.A kórházban 12.25-kor szopizott. Aztán hazajöttünk. Aztán negykor megpróbálatm felekelteni.Ez hiba vol! Nagyon sírt! És vissza is aludt.Aztán ötkor magától kelt.Este gondoltuk azért 9-kor megpróbáljuk felekteni, hisz fürdi is van,de 3/4 9-kor feleklt szépen magától, aztán emfürdettük. Végig sírt, a vízben kicsit elhallgatott, de nem baj, mert jól elfáradt. Aztán szopizott 60-at(van mérleg, nekem nagyon kell, mert emgnyugszom tőle, és nagyon kellett már a kórházban is a mellszívó, különben szétcsattant volnba a mellem. Most is félüzem van, a balból eszik, a jobbat meg fejem, mert azt szétrágta és várom a ygógyulást), és aztán 2.20-ig aludt. Akkor megint suzopi, de sajna nem tudott visszaaludni így egy 4.20-as szopi is lett belőle, akkor 70-et benyomott!!!.Aztán 8,20-ig aludt. nem felsír,először csak szól és ha szólok hozzá akkor el is hallgat, persze, he nem kap rögtön cicit akkor rázendít!Aztán 8.20-is aludt! meg én is!!!!!
Most a 10.35-ös szopi után alszik, de szerintem hamar kellni fog mer csak 50-et nyomott be.

Kikocs!
szeretnék felrakni képet, de itt fenn nincs photoshop.XP van a gépen, hoyg lehet a képeket lekicsinyítani?????!!Segíts!!!!

Szülés története majd megírom,csak kicsit még lenyugszom. Annyi tuti, hogy a világ legszebb és lekönnyebb szülése volt! Mindenikinek ilyet! 01.00-kor elment a magzatvíz, onnatól fájt és 2.22-re meglett Hanga. És!Láttam ahogy kijött, mert felültettek! Na, de majd leírom rendesen!
Lényeg! Volt már bőgés, de akkor is tudtam, hogy én vagyok a világ elboldogabb embere!

Na, puszák muszák!!

rékacs és hanga(aki épp hajcsikázikKép)

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Hello Rékacs!!!!!! Jaj de jo hogy ujra itt vagy. Nem is kell semmit visszaolvasnod, nincs neked arra idöd! Hihetetlen milyen gyorsan szültel, meg jo hogy beértetek!!!! Kép

Gyere amikor tudsz, ne felj nem maradsz le semmiröl. Hu de irigyellek!!!! Kép

PUszi,
Eszter
eszter2004

Edwig, próbáld számolni a kortyokat! Lehet, hogy csak cicizik, és nem eszik semmit. Azonkívül a keresőreflexet az is kiválthatja, hogy nyugtalan. Nem biztos, hogy kaja kell neki. Levente pl. egyfolytában a pólómat szopizza evés után. Azt is jelentheti, hogy túlette magát.
Megmég, ahogy Aura mondta, lehet, hogy csak a tej elejéből eszik, és a kalóriák elmaradnak.
Lehet, hogy csak ringatnod kéne magadhoz szorítva, mert felébred,és nem tud visszaaludni. Hm.
Más nagy okosságok nem jutnak eszembe. De valószínű, hogy vagy a technikája nem jó, vagy más miatt sír. Nekünk megnézte a védőnéni, hogy jól szopik-e. Esetleg megkérhetnéd. Vagy mérlegelj.
Na pusziKép Kitartás, és türelem, menni fog! Bele kell jönnie mindannyiunknakKép És ezek csak ötletek, nem vagyok nagyon képben a dologban, mert Levente jól evett...
N.
Kikocs, ez tényleg szar lehet, megértelek teljesenKép
vghnoémi

Rékacs, megnyitod sajátgépben a képet, jobb gomb, szerkesztés. Akkor nyitja a paintet. Ott a kép menüpontban a nyújtás/döntés -t kell választani, és százalékosan megadni, hogy mekkora legyen.
Tök jó, hogy nem csak odabenn volt lusta baba Kép Mármint hogy nem akart kijönni, hgy még tudjon aludni Kép És mégegy bizonyíték arra, hogy éberek a babák, mikor születtek Kép Nem? 2.20-ig aludt, onnan nem tudott, és 2.22-kor született... Na, most már drukkolok, hogy reggel vagy du. szülessen Kép
És esélytelen, hogy leírjuk, mi történt. Nagyrészt semmi asszem. Tüni szült, de azt mondtam, meg kesergünk az utolsó hetek nyűgjeivel, depizünk, meg hangulatingadozunk, meg osztjuk az észt, a jótanácsokat. Meg Ttika visszatért Kép Meg vannak néhányan újak, de majd észreveszed. És Bagzeréknál volt tali, ami jó volt, és náluk van enyhülés is anyósügyben, ami fontos. Edwigék is otthon... Mi volt még hirtelen. Nem jut eszembe semmi. Hátha másnak igen. Hiába, hormonagy... Valaki nyugtasson meg, hogy elmúlik!!!

kikocska

Most olvastam a 90-t, az picit sok ilyen picinek, nem? Lehet, hogy túleszi magát, akkor is sír, meg cicit keres őrülten. Ilyen viszont Leventénél is volt, nem szabad neki adni, mert csak bukni fog, meg mégjobban fájni fog tőle a hasa. Ha evés után nyugtalan, sír, akkor valószínű ez van. Ja, és keres egyfolytában.

Rékacs, csúcs!!!
Levente is kómában volt 2-3 napig, amikor hazahoztukKép Nem baj, nem fog éhenhalni. Levente ugye este 8-tól reggel 6-ig is aludt. Most az kell. A fürdést meg majd megszokja. TÖK JÓ!!!! És nagyon örülök, hogy jól vagytok, ti világ legboldogabbjai!!!Kép

Noémi
vghnoémi

Ja, még az is eszembe jutott most, hogy nézegetem itt a szép babaképeket, és most már Rékacs is fog feltenni, és tökjó, meg minden, és most már nekem is igényem van rá, ohgy nagyon szép gyerekem legyen Kép Eddgi mindig csak arra gondoltam, hogy egészséges legyen, meg okos. Azt szeretném. De most már egyre jobban szeretném, ha szép is lenne Kép Persze nekem szép lesz, de hogy másnak is Kép Na, ez jutott még eszembe.

Konyhaügyben meg abszolút fogadom a tanácsokat, és csak nevetek rajta, és egy hét lesz ilyen csak, talán hétvégén elfogy majd annyi lap, hogy a maradék elfér majd máshol, és már látszik, hogy milyen szép is lesz, mert fenn van 1 szekrény, ami kiszámoltam, hogy kb az 1/7-e az egésznek Kép Asszem, mikor itt magyarázkodok, titokban magamat biztatom. Valahogy így valóságosabb, hogy le van írva, és ki van szórva a világnak Kép De most már tényleg abbahagyom a konyhánkat, mert lassan én is unom magam, hát még ti Kép

kikocska

Na, megpróbálom feltenni a képet!

Edwing nekem a gumianyu tök bejött! Kaja után attól teljesen megnyugszi, de ha éhes kiköpi! Megérezhettem, mert 5 db cumit vettem, pedig mindenki, hogy ellenezte.
Szpiról meg annyit, hogy nekem egyenlőre tök bevált, hogy nem olvastam róla semmit. nem zavartam megh az "anyi ösztönöm"!
Szerintem Ti is bízzátok magatokra!!!(Már aki még előtte áll)

rékacs

így alszik most:
Kép

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

jaj de cukiiiiiiiii!!! nekem is kell egy ilyen baby!!!!!!!! Kép

cumit mi sem vettünk, de ha muszaj, majd apa gyorsan vesz. Kép
eszter2004

Edwig
A mérleg nagyon-nagyon jó ötlet, nekünk mindenképp lesz.
Szerintem vagy az lehet, hogy keveset eszik, ezért ugye éhes, vagy egyszerűen csak "komfortszopási igénye" van, ami azt jelenti, hogy állandóan kell, hogy valami legyen a szájában, erre megoldás a cumi, amit mi már szintén előre beszereztünk. Mert az egész nap cicin lógás semmiképp se megoldás, szerintem.
Az, hogy a kórházban 90gr-ot evett, attól még semmi garancia arra, hogy itthon is annyit eszik. És láttam én már nem egy, a Bálintnál sokkal kisebb súlyú és fiatalabb babát, aki 100gr-ot is gond nélkül megevett.

Rékacs
Hanga csodaszépKép

Babus

Kép
babus2005

NoémiKép
a kórházba is 70-90 között evett és ott nyugodtabb volt, bár már nem tudom.

RékacsKép
gratula a szép babóhoz. nekem nem fogadja el a cumit,pedig már minden félét kiprobáltam. Avent félét is de nem fogadja el.

pussz
Vendég

Edwig, amit nekem írtál kórházból sms-t, aszerint áldottjó gyerek volt odabenn Kép
Hanga pedig szép nagyon! (még mindigKép) és egyrejobban tiszta anyja Kép

Eszter, neked megy minnyá lesz egy ilyesmi Kép Csak nem Rékacsra fog hasonlítani remélhetőleg Kép Jaj, olyna jókedvem lett az új anyukák aktívkodásától Kép

kikocska

Kikocs! JA köszi az instrukciót! SikerülT!!
És tényleg nekem eszembe se jutott, hogy pont akkor született, mindjárt elmondom apának is!

Edwing! neked is gratula! nekünk is ment a párbaszülés, mint Noéminak és Lilinek!Kép

Ja, meg még azt akartam, hogy nekem is bevált a Lili féle Aventes bimbókiemelő, emert nekem lapos a bimbóm és azért rágta szét, mert emllészívott, de a bimbókiemelővel töker kiugrik! esetleg, ha másnak is van iylen kínja, már terhesen is praktikus hordani. A minmanóba 2500 froncsi vol.(ez itt a reklám helyeKép)

Azt hiszem keleget az én kis Galagonyvesszőm!Kép
rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Na, még nem kell!
Felrakom a tegnapit, a fellépőjébenKép, már itthon.
JA, azt nem is írtam, hogy 12-én forgattaka Söfiben és Hanga természetesen szerepelt. Mondtam, hoyg fotómodell leszKép Nár a szobatársammal úgy döntöttünk, hogy inkább jazzénekesnő(na, de az is pódium) mert Hanga Ahngja messzire hallik. A leges-legmélyebb volt az összes ki bégető között. Már mikor közeledtek hallottam, hoyg síra babaám, szaladtam isKép!

rékacs

Hanga fellépője:
Kép

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

jaj, annak ellenére, hogy tegnap nem nagyon működött ez az izé, elég sokat írtatok, nekem meg most nincs túl sok időm.
Rékacs, Edwig!
annyira jó hogy újra itt!!!
Hanga tiszta anyja! de ezt már írták sokan.
Edwig, lehet, hogy csak nyugtalan. Pár nap alatt majd megszokja az új környezetet. A mérleg ilyen esetben lehet, hogy jó ötlet, bár szerintem nincs szabály arra mennyit kell ennie. A cumi viszont nálunk is bevált, bár én csak onnan tudom, hogy nem éhes, hogy szopi után kiköpi/bukja a tej egy jó részét. Ilyenkor már nem adok neki cicit, jöhet a cumi. Persze van hogy ringatás nélkül nem marad meg. A lényeg, hogy állítólag kinövik hamar ezt a mamin csüngök egésznap életérzést. Mondjuk az első két hónapban számítani lehet rá. A hordozókendő, nekem nagyon bevált. Ott nyalogathatja a mellkasomat és a ringatás is megvan, én meg közben megcsinálhatok pár apróságot. (pl így szoktam teregetni meg mosást berakni)

Nos abbahagyom, mert jön apa dolgozni a géphez.

csók
liliKép

KépKép
savitri

Ez egy tegnap du-ról maradt hozzászólásom... Kép

Nemannyira akar most működni nálunk a babanet, de hátha hozzászólni enged.. Szóval, kaptam Hanitkától emilt: 10-kor megszületett Hanna 4450 gr (!!!!!) éa 55 cm, mama és baba is jól vannak. És a baba csodaszép a mama szerint Kép De tényleg biztos az Kép
HIP hip hurrá!! Nagyonvárt baba volt szintén, és mondjuk volt ideje hízni odabenn Kép Nem irigylem szegény anyukát. Én még reménykedek, hogy kisebb lesz...
Na, az volt a mai gólyahír Kikocskától Kép

kikocska

egyébként meg semmi különös nincsen, jól jött a cset a függőknek, többek között nekem is, tegnap este meg délután Kép Jó volt, hogy sokan odataláltunk Kép Egyébként meg olyan érzésem van, mintha lett volna még Hanga fellépős képe után hozzászólás... Nem értem... Dehát akkor biztos nem volt...
Mindenesetre ma nemhagyom magam, és egy csomómindent csinálok, amit normális emberek szoktak, remélem tényleg... Meg mindig jövök majd feküdni, úgyhogy írjatok mindenfélét!

Pusz
Kikocska
36+6 telik-múlik az idő...

kikocska

Hanitkának gratulaKépSzép termetes a leányzóKép

Már fél 4 óta virrasztokKép biztos Babanet-elvonási tüneteim voltakKép

Most pedig megyek és főzök fini málnalevél-teátKépKépKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok,

Már újra talpon. Elmosogattam, beraktam a ruhákat mosni, összepakoltam, meg ilyesmi... Hát, nálam már a 4 óra alvás úgy néz ki csúcsnak számít, pedig annyira-de annyira szeretnék egy jót aludni. Egyenlőre napok, sőt hetek óta már csak este 10-től 2-ig megy... Utána babuci elkezd bulizni és nem is tudok visszaaludni... Dög fáradt vagyok...

Tegnap a chaten már írtam, de most is ismétlem, hogy annyira jó, hogy Edwig és Rékács újra köztünk van. Nagyon várom onnan is a híreket, meg a szüléstörténetet, meg a tapasztalatokat. Írjatok sokat, amit a babák engedik...

Na, én megyek, megmosom még a hajam, aztán megy a dolgozatírás újfent.
Aura: nem tudsz véletlen valami profi angol fordító irodát? Arra gondoltam, hogy mivel a szakdogámhoz az anyagok magyarul megvannak és jórészt csak össze kéne vágni, nem bíbelődnék a fordítással, hanem lefordítattnám. Ezzel egy csomó időt meg tudnék spórolni és hát abból lesz most majd a legkevesebb...

Puszi mindenkinek,

zsuzsi,
Aki már túl van a hajnali, meg a reggeli kakaóján (ha meglenne a baba, akkor ma már többet nem is ihatnék, brühühü...)
vzsuzsi

Sziasztok!

Nem tudom, hogy emlékeztek e még rám mivel elég régen jártam erre.
Jelentem, 2005.01.13-án 22.15-kor megszületett Máté baba 3620g. 53cm.
a szülés nagyon gyors és könnyű volt. 3órával azután, hogy otthon megrepedt a burok és elkezdődtek a fájások már a kezemben is volt.
Kívánok mindenkinek hasonlóan gyors és könnyű szülést.
És akkor 1 kép Kép

Puszi mindenkinek
Brigi és Máté
bombomanyu

Juhéj!!! Ez fantasztikus. Mondom én , hogy babaeső van...

Brigi: gratulálok. Gyönyörű a kisfiad. Kérlek írj nekünk, ahogy időd engedi. Mindenre nagyon kíváncsiak vagyunk !!!

Puszi,

zsuzsi
vzsuzsi

most megint nem jó a babanet, vagy 2 órája nem írt senki???
orbis

Szerintem 2 órája nem írt senki.. Sajna...
Úgy látszik tegnap mindenki kichatelte magát...
vzsuzsi

Brigi, Gratula! úgy látszik, ezek a bakok könnyen születnek Kép Bár kitudja, hogy is volt Hannával, meg az ő négyésfél kilójáva... Kép
Jó egészséget meg sok tejecskét nektek, aztán gyere te is észt osztani majd Kép csak lesz időd... valamennyi... egy örökmozgó meg egy újsülött mellett.. Na, magamnak se voltam túl meggyőző Kép

kikocska

Szerintem meg nyominap van ma megint Kép és csak lapít mindenki, és várja a havat, ami nem jön. Somogyban esett 6-7 cm... Meg még szülni is akar mindenki, aki még nem, kivéve engem és Aurát meg Jimbonét... Zsuszi, benned nem vagyok biztos... Kép
Nekem se nagyon van ihletem miről írni... Talán majd este, mert megyek Esztyxhez, meg dokibácsihoz is, megmondani neki, hogy tévedett két hete Kép Bár valaki mondta, hog még nincs vége a napnak, de talán akkor már éreznék valamit, nem?
Na, pusz mindenkinek

kikocska

Na akkor mégis jÓ

Hát akkor végre lehet írkálni! Tegnap itt árválkodott egy hozzászólásom egész nep, és mindig próbálkoztam, hogy hááátha most... de nem. De mostmár nincs it, meg igazából biztos nem volt benne fontos. És ím, megint a semmiról írok!

Inkább megdícsérek helyette minden babát!
Brigi, Hanitka, gratulálok!!
Kép
Brigi, itt mennyi idős a babó? Nagyon szép amúgy!
És Hanitka szüléstörténetére külön kíváncsi leszek!! Négy és fél kiló??? Az nem semmi! Jajj.
Én megnéztem azt a kiszámolós oldalt, az szerint a fejmérete alapján 2750g és 46 cm Bogyóka. Az ultrahangon 3250-et mondtak, kíváncsi leszek!

Savitri, Hana meg továbbra is irtó édes!!!

Ma arra a következtetésre jutottam (eddig is volt egy ilyen gyanda sanum) hogy aki azzal fáraszt állandóan, hogy aludjak sokat amíg lehet, az tuti nem volt még várandós!!
Én ma hosszas forgolódás után elaludtam 1/2 3 körül, és ez tartott kb 5-ig. Ekkor eygszerre ébredtem az összes szokásos nyűgömre: hányinger, combfájás, pisi... És ezután 8-ig szerencsétlenkedtem, mire visszaaludtam. Akkor meg már kár volt, most az összes porcikám fáj, leginkább persze a combom. Ezek után nagyon remélem, hogy mondanak holnap ctg-n valami bíztatót! Mert az oké, hogy akkor se fogok tudni aludni, de az legalább örömet okoz közben! De ez a combgörcs...
Most is romokban áll a konyha, az előbb kivánszorogtam, de tényleg leszakad a lábam.

Na most Bogyóka mutogatja nekem itt oldalt, hogy van neki lába. Ennek én nagyon örülök, csak jó lenne, ha nem az oldalamon dugná ki!!

Na ezt írtam fél órával ezelőtt, de azóta itt voltak a gázosok, akik szétkapták a kályhánkat!
Most pedig lehet, hogy próbálok valami hasznosat csinálni a konyhában, mert tarthatatlan állapotok uralkodnak!
Pussz
Orbis (38+1)
orbis

Orbis: kb 10 perces. Ugye milyen szépKép
bombomanyu

Hát ez nem volt sok...
Tegnap látszik, hogy front volt, Levente egész nap alig aludt. És este sem. És 4-ig bírta... No, úgyhogy gratula a babákhoz, vigyázzatok magatokra!!

Képzeljétek, jók az 56-os rugik Leventére!!!Eddig minden lógott rajtaKép Nagy fiam lesz!!!

Vannak még képek... Majd, majd...

Hanga stílusos igazán!
Edwig, hogy boldogulsz?

Kikocska, jó hallani azt a régi Kikocs hangot! Nekem úgy tűnik, picit jobban visszatértél magadhoz...Hm? Bár lehet, hogy időeltolódásban vagyok a hozzászólásaiddalKép

No megnézem a yahoo-t. Most nincs kedvem írogatni valahogy.

Ja, Lili, az a kép, az a bizonyos, egyáltalán nem gáz! Bikiniben én se mutogatnám magam szívesen, pedig csak a hasam nem ment még teljesen vissza. Ruhában simán eltüntethető az ilyen kis plusz súly.

NoémiKép
vghnoémi

Ott ülök ám a chat előtt árván... szóval ha esetleg más is unatkozna?!?!
orbis

Orbis, most ébredtem. Én is fenn vagyok a chaten...
vzsuzsi

Sziasztok!
Szokásomhoz híven régen jelentkeztem, sőt még elolvasni sem tudtam a rengeteg termést.
Gratula az új babókhoz!
Pocakos brigád: kitartás, már nincs sok hátra.
Örülök, hogy ilyen szép számmal vannak lány babák is, mert a kórházban aznap amikor szültem, hét szülésből hét fiú született és a csecsemőosztályon is alig 15-20% volt a lánykák aránya.
Gyönyörűek a babák végre én is feltettem egy képet a profilomba a tesókról.
Rohanok,mert 4-kor szülői van a bölcsiben és még etetnem is kell.
Edwig!
Ha még van türelmed akkor próbáld meg a MAM cumit, a lányomnál az vált be.
Sok Puszi:
Kire
kire

Brigi
Máté valóban gyönyörűKép

Lányok,
Milyenek a jóslófájások??
Addig örvendeztem, hogy nekem aztán semmi bajom, milyen jól bírom, meg minden, hogy mára aztán jó kis pocifájásom lett. Sőt, már picit tegnap este is volt ilyen. Időnként, olyan 5-10-15 percig az egész pocim fájogat, meg picit görcsölget, aztán akár órákig semmi, de van, hogy már 15-20 perc múlva újrakezdődik. Szóval semmi rendszer nincs benne.
Ez most akkor valami jóslóféle lehet, vagy a fini kis málnalevéltea viselt meg. (fél litert iszom egy nap csak, benne 1 ek. málnalevéllel, de ma még csak 1 pohárral ittam belőle)Vagy valami más???

Babus(36+4)

Kép
babus2005

SziasztokKép

Köszi mindenkinek a gratulákatKép. Vasárnap jöttünk haza, azóta tiszta káosz a két gyerekkel. Kincső nagyon édi, csakhát egy igazi kis haspókKép

EdwigKép
Nem tudom, hogy vígasztal -e, de nálunk uez a helyzet, főleg éjszaka. Kincső is sokszor eszik keveset. A gyerekorvosunk szerint ez normális, mert még elég kicsike, és nem tud egyszerre annyit megenni, amennyire szüksége lenne. Úgyhogy én etetem ha kell félóránként, aztán egyszer majd csak beáll. Most kivételesen már majdnem 4 órája alszik, én meg mindjárt szétdurranokKép

Pussssz
Tüni
tüni

Rékacs,Brigi!Gratulálok a babáitokhoz,nagyon szépek!
Aura!Mi is a Korausz Etelka doktornöhöz tartozunk.Én nagyon meg vagyok vele elégedve,lelkiismeretes,nem tömi feleslegesen antibiotikummal a gyerekeket.De majd megismered és eldöntöd,hogy neked megfelel-e.Azért járok kéthetente a védönöhöz,mert veszélyeztetett terhes vagyok.Söt mától minden héten járnom kell.
Jó lett a mai CTG eredményem is.
rózsika

Sziasztok!

Hát nem volt fair ez a tegnapi no babanet!!!

Minden új maminak óriási gartuláció!
Kép
Mostmár tényleg mi következünk!!!Na Eszter, mostmár parzáhatsz!!!

Ma úgy alakult, hogy felvittem Kikocshoz a könyvét,és megismerhettem Brútuszt,akivel annyira jóban lettünk, hogy együtt pisiltünk Kép!És tényleg nem semmi a lakás állapota!De nagyon szép lesz, az már most látszik!!! EZ ÉLTESSEN KIKOCS!
Utána én is voltam Esztyxnél, és tök helyes Lili, és mondtuk Eszternek, hogy Ő is dicsekedjen vele, mert olyan!!!

Amúgy nagyon fáradt vagyok és egy csomó-csomó mindent kell még elintéznem, a héten!És nekem is nagyon fáj mindenem!Nekem főleg a szeméremcsontom minden egyes lépésnél!Tegnap rosszabb volt, ma egy kicsit viselhetőbb!!!

No mennem kell mert még programot találtak ki nekem mára!Kép

Katy, aki ma betöltötte a 38.hetet!!!
Kép

És imádom a babás képeiteket!
Katy

És a "sokkoló" táblázat!KépKép
<pre>
2004/2005 téli mamák Kora Szülés ideje baba Baba neve: Méretei: Kórház neve
1. MaricaKép 35 2004.11.13.Kép 2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika
2. BendegúzKép 30 2004.11.19.Kép 1 Bence 3750g/57cm Bp./Szt.István kh.
3. Márti05Kép 31 2004.11.01.Kép 1 Brigitta 3450g/50cm Bajcsy kh.
4. BringaKép 29 2004.11.18.Kép 2 Bernárd 3400g/54cm
5. EsztiKép 22 2004.12.09.Kép 1 Lili 2770g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
6. DiánaKép 28 2004.12.08.Kép 1 Dominik 2930g/50cm Bp./Szt.István kh.
7. MackósajtKép 32 2004.12.07.Kép 2 Nem tudom??? 3600g/58cm Bp./Szt.István kh.
8. CsillaKép 29 2004.12.17.Kép 2 Péter 3900g/53cm
9. HulcsiKép 28 2004.12.19.Kép 1 Benedek 3700g/58cm Bp./Szabolcs u.
10. KatinkaKép 27 2004.12.23.Kép 1 Lili 3100g/54cm Székesfehérvár
11. LiliKép 31 2004.12.18.Kép 1 Hana 3050g/50cm Bp./MÁV kh.
12. EdinaKép 23 2005.01.10.Kép 1 Bálint 3700g/54cm Rókus kh.
13. GabiKép 20 ?Kép 1 Zsombor ? Bp./ Schöpf-Mérei kh.
14. NoémiKép 23 2004.12.16.Kép 1 Levente, Donát 2680g/45cm Bp./Szabolcs u.
15. RékacsKép 30 2005.01.12.Kép 1 Hanga 3700g/55cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
16. MártiKép 29 2004.12.17.Kép 1 Péter,Benjámin 2700g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
17. HanitkaKép 29 2005.01.18.Kép 1 Hanna 4450g/55cm Bp.
18. KireKép 33 2004.12.28.Kép 2 Erik 3150g/51cm ?
19. TüniKép 28 2005.01.12.Kép 2 Kincső 3100g/57cm Bp./MÁV kh.
20. BrigiKép 30 2005.01.13.Kép 3 Máté 3620g/53cm Bp./ Bajcsy K.
21. Eszter2004 28 febr.1. 1 Petra Bp./MÁV kh.
22. Orbis 23 febr. 1. 1 Botond Merse/ Csenge Borka Bp./Margit kh.
23. Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./Szt.István kh.
24. Bagzer 26 febr. 2. 1 Simon, Bp./Szt.Imre kh.
25. Katy 27 febr. 3. 1 Dávid Bp./ Schöpf-Mérei kh.
26. Cicmerák 24 febr.8. 1 László,Gergő Bp./Szt.István kh.
27. Flo 28 febr.10. 1 Matyi Bp./Szt.István kh.
28. Babus 25 febr.12. 1 Kristóf Bp./MÁV kh.
29. Ilona 29 febr.13. 1 Márton Bp./ Schöpf-Mérei kh.
30. Zsuzsi 29 febr. 13. 1 Marcell/ Zsófi, Ágnes Bp./Szt.János
31. Kikocska 26 febr. 13. 1 Réka,Borbála/Gergely Bp./ Schöpf-Mérei kh.
32. Tamesz ? febr.16. 1 Marcell,Kristóf Kistarcsa
33. Rózsika 34 febr.19. 3 Lili Bp./Rókus kh.
34. Ttika 32 febr.19-20. 1 ? Győr/Petz A. kh.
35. Vera 30 febr.20. 2 Matyi Bp./Szabolcs u.
36. Timi 26 febr.23. 1 Máté, Levente Pécs/Szülészeti klinika
37. Zsuzsa 28 febr. 26. 1 Áron Bajcsy kh.
38. Aura 23 febr. 26. 1 Erika Bp./Szt.Imre kh.
39. Mazsom(Zsuzsa) 27 febr.26. 1 Lili Tatabánya/Szt.Borbála
</pre>
Katy

Hű, most nézem, hogy ti egyszerre fogtok szülni! Micsoda babaeső lesz itt egy-két héten belül!!!

Én ma egész nap fázom, és nem jutok el fodrászhoz, mert nincs bejáratott üzletem, és nem veszem rá magam, hogy bemenjek egy ismeretlen helyre. Persze ez tök hülyeség, de így van.

És Levente mindenhol jobban el tud aludni, mint a kiságyában. Miért? Nem értjük. A kendő a nonplus ultra, aztán a babakocsiban is tök jól elvan, meg mellettem is elnézeget, majd teszek fel képet, de berakom a kiságyba, és elkezd sírni rögtön, meg nyüglődni. Csak ha mélyen alszik, akkor tudom otthagyni. Ötletek? Társaságkedvelő szerintem... Mint énKép

Puszi mindenkinek:
Noémi
vghnoémi

Márminthogy ti MIND egyszerre fogtok majdnem szülni.
vghnoémi

Sziasztok!
Most lett internetünk, közben 37+3 lettem. Jó sokáig tartott visszaolvasni titeket, bár időmből kitelik mostanában. Mivel az összes vizsgám megvan, nincs más dolgom, mint titeket olvasni. Sokat próbálkoztam az albumomat feltölteni, de sosem sikerült. Megkértem sógornőmet (Katit) hogy segítsen nekem de neki sem sikerült.
Mazsom sogornője vagyok és szeretnék feltenni egy képet az albumba, de nem tudom, mert nem engedi, csak bizonyos formátumokat. És hiába nevezem át arra a formátumra nem sikerül. Ti hogy csináljátok?
Ismét én: Gyönyörűek a babáitok, irigyellek benneteket hogy ti már dajkálhatjátok őket!!! A többi pocakosnak pedig kitartást! Majd még jövök. Segítségeteket előre is köszönöm!
De a táblázatban nem jól szerepelek, szülésem várható időpontja február 7.
Szasztok
mazsom

sziasztok! Ma még csak most jutott idöm arra hogy leüljek a géphez. Délelött voltam fodrásznál, és most már nem is fogom magamnak csinálni, mindig lemegyek inkább. Ugy utálok a kád fölé hajolni, és olyan klassz ahogy masszirozzák az ember fejét ott!

Igen igen, most már mi jövünk! Orbis, Bagzer, Katy és akkor Mazsom is Kép. Hu de izgi. Már csak 10 nap nagyjábol. Ez durva nem? Nekem viszont még mindig semmmmmmmi bajom! Én maradok a legvégére tuti! Kép Akár még táncolni is birnék, vagy ugrálni, vagy futni vagy akármi!

Noémi, édes a kis Levi. Szerintem biztos azért imádnak abban a kendöben lenni, mert az végül is olyan mintha ölben lennének. ehhez képest a kiságy,...háááát én is inkább a kendőt választanám Levi helyében. Kép

Ma volt a bucsuztatom, és egy csomo ajándékot kaptam, olyan jo volt!!!! Nem sirtam, inkább nevettem, és nagyon jol esett amiket mondtak, és mindenki annyira aranyos volt. Kép

Holnap megyek nödokihoz, kiváncsi vagyok hogy áll a méhszáj meg minden. Utána hetente CTG a korházban. (ez vicces hogy hetente, lehet hogy egyre sem megyek, mert szülök esetleg. Kép )

Képfeltöltés: mi a baj a formátummal? Nem jpg?

Pusza,
Eszter2004
38+1
eszter2004

Bombomanyu! Gratu!!!! 10 percesen már ilyen szép! Ez igen!!!

Tüni! Cukrod rendben van már? Kép
eszter2004

Sziasztok!

Eszter, azért ez nem valami rendes tőled, hogy én így kimaradtam.Kép Pedig végül is én jönnék most, mert az én február 2-m ugye igazából január 30. De nem baj, mert én még úgyse sietnék a szüléssel (Kikocs is kihagyott az ő listájábólKép). Valahogy most se kedvem, se energiám. Mindig olyan tömeg van az Istvánban a szülőszobán, az élettől is elmegy a kedvem, nemhogy a szüléstől.

Amúgy nem is valószínű, hogy mostanában megszülnék, ma kiderült, hogy alig 1 centire vagyok nyitva, hát az elég sovány. Meg jóslóm is alig van. Úgyhogy csak tessék, tessék! Lehet előzni!Kép

Képzeljétek, hirtelen lett új szobabútorunk! Nagyon szomorú voltam, hogy már a harmadik, vszeg utolsó gyerekem jön, és még ezt se tudom kényelmesen szoptatni, mert még mindig nem futja fotelre. Egy elég csofi sarokgarnitúránk volt. És hétfő este telefonált apukám, hogy vegyünk kanapét meg fotelt, ők adnak kölcsön, és ráérünk akkor visszafizetni, ha lesz pénzünk. Mert most van rá igazán szükségünk. És kedden délelőtt kiválasztottuk, és este már el is hozták Imivel, és most olyan szép meg kényelmes, el se hiszem!!!
Fotót nem tudok felrakni, nincs digi gépünk.

Na mit szóltok az én szüleimhez?KépKépKép

Hanitka, Brigi, gratulálok! És minden jót a továbbiakhoz.

Vica (38+x)
mvica

Sziasztok!

Most voltam doktorbácsinál, és megváltoztattaa a véleményét, szerinte januárban nem lesz ebből gyerek Kép Viszotn mikor lesz, akkor jó nagy lesz Kép Azér nem bánnám, ha nem várná meg a végét csemetebaba, mert eléggé aktív a szentem...

Esztyxnél tök jó volt, jót beszélgettünk, csak kaka volt, hogy el kellett jönni, mert fájt megint mindenem Kép És Lili csudaszép, és remélhetőleg hamarosan Esztyx is összekapja magát annyira, hogy folytön dicsekedjen vele Kép Na, szóval ezek vannak...

Noémi, ha megnézed azt a táblázatot, azért ti is nagoyn egyszerre szültetek... csak úgy potyogtak a babák azon a héten. VOlt egy nap kettő is néha Kép Szerintem most is az lesz, hogy lesz majd egy fenenagy front, és egyszerre kipottyan majd mindenki, és akkor hátha nem kell várnom február közepéig Kép MOst, hogy kaptam haladékot, olyan távolinak tűnik...

Eszter, mondtam, hogy nem fogsz sírni Kép Örülök, hogy igazam lett, és jó telt a búcsúztatód Kép Szüléshez meg hajrá, most már készülődj lelkileg is rá! Nem csak a méhszájtól függ Kép

welcome back a visszatérteknek, és szépek a csemeték

Pussz mindenkinek
Kikocs 36+6

kikocska

Sziasztok!

Csak egy pillanatra!

Mazsom!Hiba kijavítva és bocsi!Kép

És most ment el a homeopátiás dokink, akivel kibékültem és egy csomó mindenen helyesbített az általunk ismert szerekből!Mejd leírom,ha kiváncsiak vagytok rá!Jó?Meg mondott sokkal jobbakat is!

Vica!Szuper szüleid vannak!Meg ne morcizzál!Én számban tartalak, csak rossz, hogy nem tudsz sokszor jönni!De majd, ha nekünk is ennyi porontyunk lesz, akkor mi sem fogunk ennyire ráérni!Szóval no morci!Kép

Puszi:Katy
Még talán este felteszem a szereket is!!!
Katy

Vica!!!! Bocsiiiiii! Tényleg!!!!!!!!! I am so sorry!!!!!!! Kép
eszter2004

EszterKép
Úgy tűnik, hogy visszament a cukrom. Elvileg még tartani kéne 6 hétig a diétát, de mondanom sem kell, hogy ez mennyire sikerülKép

Tüni
tüni

MVica!
Akkor én jövök! Mert az én Február 1-em meg igazából január 20!!! És én még egy centire se vagyok nyitva KépKép

Orbis (38+1, vagy ha úgy vesszük, akkor 39+6, ami tulajdonképpen sokkal jobban hangzik Kép)
orbis

Vica, én csak azért hagytalak ki, mert mintha a hétvégén lezajlana a költözés, és utána úgy emlékeztem, már szülhetnél is akár... De ha nem, nem Kép És bocsi... És örülök, hogy van jó fotelod Kép
Na, elég siláynra sikerült a mai nap... hozzászólás tekintetében, főleg ahhoz képest, bár tök jó, hogy sokan jöttetek, akik mostanság ritkán...
jóéjt, asszem alváspajtás lesz

kikocska

Sziasztok!Kép

Gratulálok az új babákhoz és minden jót kívánok!Kép

És úgy látom,hogy HAJRÁ mostmár kedves februári kismamák,de aki nem húzza ki addig,annak is!Bő egy hónap és elfogyunk kismamik!Kép

Katy!
Én örülnék ha megosztanád velünk a homeopátiás okosságokat!?

Babus!
Nekem egyszer volt joslófájásom,ami szerintem az volt. Olyan menstruáció jellegü fájás (nem görcs), körbe a derekam-hasam, kb egy percig tartott, 2 darab kb 20 perc szünettel, de ennek már egy hete is van,azóta semmi.
Ami állandó nálam az a szeméremcsont fájdalom,néha jobban,néha kevésbé,de mindig jelen van. Illetve ha sokáig állok,megyek akkor mintha a méhszájam nem bírná és érzem,hogy tágul vagy rövidül vagy valami ilyesmi.
Keményedéseim is alább hagytak,ma pl "csak" egyszer, pedig már nem szedem a magne B6-ot sem.Mostanra sikerült a 3*1-et fokozatosan a nullára csökkenteni.
És izlik a málnalevéltea,meg gyakorolom a légzéstechnikát.KépNem hagyom el magam,minden nap jövök-megyek,ha más nem a lakásba. Viszont a délutáni alvás nem marad el,sokkal fáradékonyabb lettem az elmúlt egy hétben.

Most jól megírtam nektek az állapotomat.Kép

Ilona(36+3)
Vendég

sziasztok!
a tegnapi sikertelen soksok üzenetküldési próbálkozásom után, bevallom, ma trehánykodtam! tegnap is, meg ma is olvsatam, de sosem volt hogy írnék is valamit.......illetve tegnap írtam remek kis hozzászólást, de akkor krepált be a cucc.....

Savitri! néztem a before/after képeid..... és arra jutottam, hogy mindannyian szerencsések vagyunk, hiszen még messze a nyár, és addig úccsem kell bikinit venni!!KépKép különben meg nem is vészes a dolog! jobban állsz mint KatinkaKépKép

Rékacs, nagyon édes a pockod!!!!

Vica, nem vagy elfelejtve, csak olyan ritkán jössz már közénk!! miért?

a táblázat meg....hmmm...egyre fenyegetőbb!!!!! marci is kicsit betojt, amikor mutattam neki, pedig tudja ám, de így látni.....és Eszter, én mag úgy érzem hogy én leszek az utsó, ,szóval, majd meglássuk!!!

Kikocs!! köszi az elvivős embert, majd holnap kihurcolja marci a gépet, mert ma jött öcsém is, és gondoltam együtt, de épp elkerültük egymást! szóval mikorra is ígérte magát? mondjuk úgyis tudni fogom, ha becsenget...... szóval köszi!

ma kora este lementünk kicsit turkálóztunk, találtam is picurnak egy szép kis satyót!! meg vásároltunk vacsit. amióta hazajöttünk, éreztem hogy milyen gyakran kidugja picur a fenekét, de azóta folyamatos jellegű, úgyhogy asszem gyakorolgatunk.........jó lenne, mondjuk azt kértem babótól, hogy várja ki a 21.ét, mert azután lesz vízöntő, ,hát az meg rögtön itt vanKép

no, ennyi tellt tőlem ma.........
bagzer
38+3

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!
Gratula a bébikhez és a gyönyörü fotókhózKépKépKép

Csajok!
Én nov 18.-án teljesen zárt voltam 19.-én pedig szültemKépKép

MA VAGYUNK 2 HÓNAPOSAKKépKépKép
Kaptunk oltást kettöt is, borzasztó voltKép Nekem kellett lefogni......
Várom a babaesöt, nektek sem lesz idötök annyit írniKép

Kép
Kép
bendegúz30

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?