Hú, csak most látom. Egy hónapos betegség volt, nem nagyon neteztem
Gota: Bence is ilyen volt. Sőt! Ő rajtam kívül senkit nem engedett magához! Én 2méterre sem távolodhattam el tőle, az apja viszont ha megközelítette, már sírt és a nyakamba csimpaszkodott. Nagyon durva volt, lelkileg teljesen padlóra küldött ez, mert nekem mondták, hogy nem lesz könnyű, de azt nem gondoltam, hogy ennyire rossz lesz
1 hónap kellett kb. hogy helyre jöjjön...
Egyébként minden csoportban van olyan gyerek, aki "más", mint a többi. Másként vezeti le a feszültséget, másképp reagál arra, ha valami rossz történik vele. Bence verekedett, de volt egy másik kisfiú, aki harapott. Egyszer megharapta Bencét. De ő is csak úgy, ahogy anno Bence is csinálta: hátulról támadt
El fog múlni, amint beszoknak (ha a bölcsi miatti stressz okozta). Sajnos ez lehet hosszabb idő is. Sztem erről Kandi tudna mit mesélni
Az is teljesen természetes, hogy hazavisznek szokásokat. Jókat is nem csak rosszakat
El kell mondani nekik, hogy ilyet nem szabad csinálni, erről is le fognak szokni sztem. (Nálunk most a "nem akarom", "hagyjál békén", "NEM megyek, NEM csinálom, NEM eszem meg" volt porondon épp nem rég. Ma már ritkán hallom tőle.)
Vicky, Barbusodnak olyan szép szőke haja van. Mindig megcsodálom
Én is arról álmodoztam, hogy ilyen szőke lesz a lányom
Volt rá esély, mert Apa tejföl szőke volt kicsinek, én meg csak ennyire, mint Kata és Bence anno
Na mindegy, Kata majd a hatalmas barna szemeivel fogja a pasikat bolondítani