Hú, Baross utcai klinika, juj, a hátamra sem kívánom! Sohaaaaaa! Ha van bárminemű más kórház a Földön, inkább oda megyek, ha kell mégegyszer, az tuti!
A kivizsgálást jól teszed, h mész júniusban, és addig is szépen eszegesd a terhesvitamint, és pluszban a vasat!!!
Ajánlom figyelmedbe még a Ferrum Metallicum nevű homeopátiás bogyókat, napi 3x5-öt elszopizni, fincsi, és vashiányos állapotokra ideális.
Csak azt nem értem, h mitől nem vették észre a vérvételek alkalmával nálad a vashiányt?!
Köszi, a kis vírusos bigyótól eltekintve jól vagyunk, akadnak kisebb-nagyobb akadályok az életben, de túl kell lépni azokon is vhogyan. Sajnos vannak dolgok, amik bántanak, és mindennaposak akár, mint pl. az, h még mindig itt lakunk anyósékkal, ez nem egy felemelő dolog, de próbálom mindig a jó dolgokat nézni, már ha van olyan ebben a szituban.
Meg a pénzhelyzet sem rendeződött a mai napig, nyakig ülünk a kakiban, de ebben az évben talán az is megoldódik hellyel-közzel, talán. Merem remélni!
De azért ezek mindennap ott rejtőznek a tudatom bugyraiban, hol erőteljesebben törnek elő, hol kevésbé, de mindig ott vannak, és ez gyötrő. Na mindegy, meg még 1-2 apróság, és kicsit besokalltam, ezért tűntem el. Aztán azért gondoltam, h tiszta lappal kezdek, s új nevem is lesz, de aztán visszatértem önmagam athizához, s most itt vagyok. Tudom, sokan nem értik, ez mire volt jó, de nekem erre volt akkor szükségem, h megnyugodjak vmelyest.
Köszi, h aggódtál.
Endike szép nagy baba, majdnem 10 kilo, dokibácsi azt mondta, olyan nagy, mint egy 1 éves. Szép husis is, még sokszor szopizik, de szerencsére jó evő, szinte mindent megkajcsizik, főleg, amit nem szabadna még neki. De sajna darabosat még nem tud enni, mert még nem bújtak ki a fogacskái, bár már látni őket, fehérlenek.
Mindenhová feláll, menni akar, és emiatt tiszta ideg vagyok, egy percem sincs nyugodt, mindig szaladok, nehogy eldőljön, feldőljön, megüsse magát, bár tudom, nem lehetek mindig ott. Szilivel nagyon szeretik egymást, bújnak össze, csak szegény Szili nem mindig érti, h ne szorongassa annyira szegény öcsit, mert összepréseli, mint egy büdibogarat.
Mindig segíteni akar neki, de nem mindig sül el jól, szegény Szilinek mondom szépen, h ezt nem így kéne, de gondolom nem esik neki jól, azért próbálom óvatosan intézni. Hát nem könnyű, az fix!
Na, most elárasztottalak a hülyeségeimmel, bocsi érte! Pusz