Greentea van már itt egy hasonló topik. Bár én mindig szívesen leírom róla véleményemet. Mindkét csemetémet ő segítette világra. Az első sürgősségi császár volt, nagyon gyorsan és határozottan cselekedett, a babámmal is minden rendben volt.
A másodikat meg akartam szülni és ő partner volt ebben a terhességi cukorbetegségem ellenére is. Sajnos a kistesó nem akart terminus előtt elindulni, eddig kaptam haladékot, így hát 40+1-nél császárral született meg. A kórházban minden nap meglátogatott, gondja volt rám és ez nagyon jól esett abban a kiszolgáltatott helyzetben.
Látta, mennyire megviselt, hogy nem szülhettem, ezért az őrzőben odajött és elmagyarázta miért nem lett volna jó, ha megindul a szülés és ne bánjam, mert könnyen rosszra fordulhatott volna a dolog.
Fiatal, a 30as éveiben jár, de ez számomra csak előny, mert alaposabb és bevállalósabb.
Na jó, azért írok negatívumot is
szerintem a klinika futószalag-hozzáállása kicsit megfertőzte őt is, legalábbis ami a vizsgálatokat illeti. Az apukája több időt szánt rám. Vele valahogy mindig az az érzésem, hogy rohan valahová és emiatt kicsit szétszórt is. De ezzel együtt újra őt választanám, ha lenne harmadik.
Magánrendelés elég sokba kerül, a szüléspénzt meg lehet tőle kérdezni.