Sziasztok! Én is Surányihoz járok, 14.hetes kismama vagyok. Édesanyámat műtötte (nagy nőgyógyászati műtét volt) és emiatt mentem hozzá, mert láttam, hogy anyu nagyon meg volt elégedve vele, mint személlyel és mint orvossal egyaránt. Tényleg nyugodt és csendes ember, és -amennyire én értek hozzá- alapos is. Anyut egy másik sztk-s orvos félrekezelte másfél évig, mire hozzá került, és ő azonnal tudta, hogy a kezelés felesleges volt, csak az orvos akart belőle hasznot húzni (annál több támogatást kapnak az államtól). Szóval megműtötte és nem fizetősen, nem várt semmit, de mégis bement anyuhoz műtét után megkérdezni, hogy hogy van, stb. Aztán később mikor jött velem egyszer UH-ra, akkor is érdeklődött a hogylétéről (emlékezett rá).
Nekem nagyon szimpatikus emberileg, orvosilag. A magánrendelésen most 8ezer a tarifa, de ha szűrés is van, akkor 10. Úgy tudom a szülésért az előbbi 10*esét kéri. A magánrendelő nagyon szép, új, és modern az UH, nagykivetítős, és remek kis UH fotókat készítenek minden alkalommal.
Ajánlom mindenkinek.