sziasztok!
összekapom magam és írok egy kicsit!-
kicsit nagyon zajlik az életem...ritkán van nyugis időm..akkor meg belépek a chatbe aztán hipp-hopp már robogok is tovább
Ákos beszoktatása mégem lett fenékig tejfel
amennyire akart menni az oviba és első héten imádta..most annyira nem akar menni
Minden reggel balhé van, de mondja az ovónő, hogy ez csak nekünk szól , mihelyts elmegyünk már semmi gond! Ma első nap, hogy ott is ebédel.
a volt munkahelyemet intéztem, egy csomó dolgot kellett vásárolnom is Ákosnak...tegnap meg beültem a munkaügyi hivatalba..potom 3 óra várakozás
ugyhogy tegnaptól hivatalosan is munkanélküli vagyok . Ami jó a dologban, hogy be akarnak iskolázni...elvégezhetek egy intenziv német alapfokot és ők fizetik!
Persze elvben már van melóhelyem, de csak majd valamikor Márciusban tudok kezdeni...ha a tanfolyam tovább tart akkor is megvár a meló.
Kár, hogy nem angol, de az csak Zegen lenne és azt nem fizetnék ki nekem...mert szerintük keszthelyen a németre van szükség....de ez van aszem megcsinálom...egyre nagyobb kedvem van hozzá.
Csibének lassan itt a félévi bizi...hát inkább nem dicsexek vele
)..de lesz ez még jobb is..(remélem)...
Na ugy volt ma pihinap ..csak 12,30ra kell mennem Ákosért erre apci hazacsörgött, hogy jön nem sokára...örülök neki, de nem ártana egy kis pihi.
gabi: hidd el tudni fogod mikor kell indulnod
) és ne aggodj egy csodás élmény vár rád
Andi: remélem az émelygés, hányinger már nem kínoz..vegyél vissza kicsit a tempoból! nem most kell megváltani a világot!
vigyázzatok magatokra meg a pocilakokra
Gabi a párodnak mutasd meg, hogy a társalgot hogyan kell használni!! nehogy lemaradjunk a NAGYHÍRRŐL
)
pussza katianyu