Sziasztok!
Hát én egy kicsit átmentem már zonbiba
Minden tiszteletem azoké a mamáké, akiknek éjjel is fel kell kelnie a gyerkőchöz! Mondjuk a mostani éjszakánk egy fokkal jobb volt, "csak" 3-tól 5-ig aludt Eszterkém az ölemben, és utána egész nyugisan elaludt az ágyunkban is. Jó csúnyán köhög, de olyan gyakran már nem dugul el a nózija
Tegnap ebéd után megpróbáltam mellette egy kicsit hunyni, mert ilyenkor egy órát el szokott szundizni, de persze most már egy 20 perc után elkezdte tépni a hajam
Hát ennyit a napközbeni pihiről
Köszi újfennt a gyógypuszikat
Meli!
Örülök, hogy megoldódott a hajfestés utáni állapot
Érdekes dolog ez a csomó! Most megnéztem az Eszterét is, a cicibimbói mögött neki is duzzadtabb, de nem lehet, hogy tényleg attól van, hogy nődögél?? Mondjuk húsos kajcsit elég régen eszegetün, de eddig nem figyeltem
Andi!
Irígykedem, bár csak attól lennék én is ki, hogy a lányom után szaladgálok
Bár, ha már így lesz nálunk is, akkor az lesz a bajom
Nem semmi a kiscsaj, milyen aktív
A táblára én is kíváncsi lennék, bár én egyelőre nem aggódok, szerintem Eszterkém a méretei miatt egyelőre még nem nagyon fog felállni. Viszont most gurul folyamatosan, épp az asztalt célozta meg
Eve!
Nem semmi Orsi szövege
Hát nagyon remélem, hogy nálunk nem lesz tüdőgyuszi, mindenesetre láza azóta sincs (kop-kop-kop)
Ildi!
Kíváncsi vagyok, mit mond ma a dokinéni az étvágyról. Nagyon remélem, hogy ti nem lesztek betegek
Bár Eszter étvágya jó, csak az esti kajcsit bojkottálja, csak teát hajlandó inni!
Orsi!
Mi is boldog hófordulót kívánunk
Tényleg nem semmi Gergő növekedése, bár ha jól emlékszem, 5 hónaposan már Eszterkém is 9 kg körül járt! De azért most már nem hízik ám ilyen ütemben
Kika!
Örülök, hogy már beindult a főzievés
Csak belejön Anna
Anyós szomszédja
Hát az a gyerek tényleg le van maradva rendesen, de erről biztos csak a szülők tehetnek! Na ide kéne egy normális védőnő!
Azon viszont én is kiakadtam, mikor otthon voltunk, hogy eljött egy barátnőm a kisfiával meg a hülye férjével, és az első kérdés (persze az okos apukától), hogy na mit tud már Eszterke ??? És azt miért nem mutatja meg??? Nem akartam neki mondani, hogy az én gyerekem tudja, kinek mit mutasson
Bea!
Hát én is rettegtem a betegségtől
Olyan rossz látni, mikor küszködik, mert nem kap levegőt
Meg amikor köhög
Hát remélem, végre túl leszünk már rajta
Kellett nekünk hazamenni
Kellett hát!
Hajni!
Mi most akarjuk Eszterkét átrakni a másik ágyba, mert a mostani már nagyon kicsi neki, ha keresztbe fekszik benne, már fenn van a rácson a lába
A nagyobb ágy már megvan, csak egyelőre a leendő gyerekszobában, de hétvégén áthozzuk a mienkbe, mert még nem akarom külön szobába rakni, főleg most, hogy beteg!
Most el, mert lassan ebéd
Szép napot mindenkinek!
K.