Tegnap próbáltam írni, de valami oknál fogva nem rakta fel az üzenetemet. Most beírom ide újra:
2005. Január 18 kedd - kb. 13 óra
Lányok! Kérlek Titeket, ha van időtök, látogassatok el a
www.PetitionOnline.com/IVF2005/petition.html oldalra. Az NLC-s lányok egy petíciót írtak a Kormánynak és a fenti oldalon online is alá lehet írni, ha egyet értetek velük.
Zsebikém
Már túl vagy a műtéten és remélem minden rendben ment. Gondoltam rád ma sokat.
Anna
Tetszik az elnevezésed: Blaszto-bébik.
Most már csak kapaszkodniuk kell, mert jó helyen, jó testben vannak.
Lara
Szép méretei vannak a babádnak.
Milyen érzés volt látni a kicsi szívét? És innentől egyre formásabb lesz. Azért ha nem nagyon kell, ne dolgozz sokat. Nekem sokszor megfájdul a hasam, csak a fekvés segít olyankor. Az orvos legszívesebben kiírna betegállományba végig. Most megegyeztünk, hogy havonta 1 hétre kiír, azalatt feltöltődöm, aztán majd meglátjuk mi lesz később.
Rólam csak annyit, hogy jól vagyok/vagyunk. Ma voltam uh-on, Csöpi aludt, kispárnának használta a méhlepényt.
Aztán persze az uh felébresztette. Nem szeretik. De nekem olyan megnyugtató, hiszen a pocakom és súlyom alig nőtt, még nem érzem a mozgását, így csak az uh-kor hiszem el, hogy igenis ott nődögél.
Minden leletem jó, kicsit vasszegény vagyok. De arra meg szedek gyógyszert.
Ki is akciózik most január-februárban?
Lara feltennéd majd a táblát, hogy lássuk? Ja és akkor ezek szerint Kattcánál is mehet a zebra ugye?
Üdv: Woodi