Sziasztok!
Tündér, kösz a hiányolást, nem igazán depim van, csak tele a micsodám ezzel a hideggel, és valahogy kedvem sincs sok irni...
Karácsony elsö napján kezdte, és talán-talán vasárnap már emberségesebb idö lesz, he-he-he,megy keleti partra mi zimánk,most majd ök élvezik vagy 2 hétig
.
Meg volt a minusz 45 fok, naagyon fincsi volt, utána már csak 38 és társai voltak.
Ma reggel gyönyörüen szikrázik a nap, a szobából olyan szép idönek látszik, de a höméröt nem lehet becsapni, minusz 28-at mutatott.
A héten kb 2-szer tettük ki a lábunkat Ádámmal a házból, boltba mentünk és vissza. Néha kinyitjuk az ajtót résnyire, megérzi, hogy hideg van kinnt, és már szalad is másik irányba, ennyivel el is van intézve az udvarozás.
Pocibaba rugdosgat,most már határozottabban és gyakrabban, anya legnagyobb örömére. Névmizériánk még mindig meg van, úgyhogy kb júniusig ne is kérdezzétek mi lesz a neve,mert nem tudjuk
Ennyit rólunk.
Brigi, fogadd óriási gratulációmat ehhez az édes-falat babához!!!
Én hösiesen bevallom, elsirtam magam, olyan megható Bömbi,mint nagy testvér, ahogy az ici-pici Mátét nézi
Eszembe jutott a mi készülödö kistesónk is,hamarosan ugyanilyen élményekben lesz részünk!!!
Dbarbi, gratu a vizsgákhoz,most akkor ide is sürübben tudsz majd jönni, ugye???Ádám is inkább rumlizik,mint elpakol,bár azt tudja,hogy csak akkor mehetünk fürödni este(amit imád), ha szépen összepakolunk elötte
, és ebben segit, hozza a széthordott játékokat.
MArcsi, már lehet késö, de azért drukk a nyelvvizsgához, és nagyon köszi a képeket Brigiröl
Ann,még neked akartam irni, hogy én is ilyen sirós kislány voltam, vagyis volt egy szám, nevezetesen Kóos János Sir a telefon cimü dala, amire mindig elsirtam magam..ÚGyhogy ha el akartak altani a gonosz nagytesóim, csak elénekelték nekem párszor (4-5 évesen), és máris álmos voltam
Látom mindnekinél zajlik az élet úgy általában, fogak, betegségek (jobbulást!!!), és a többi....
Na,megyek is, még olvasgatok egy cseppet a neten.
Sziasztok
Barbi
(félidöben vagyunk!!!)