Sziasztok!
Jó régen jelentkeztem, amikor meg tegnap megpróbáltam, nem ment a babanet. Ez az én formám
Sok a munkám nagyon, azért nem jelentkezem, de azért sokat gondolok Rátok.
Látom Kóbor babás lett
Gratulálok
Azon kívűl hogy a munka mellet még babanetet olvasni sincs időm
nem sok hír van nálunk. Csináltatjuk a vizsgálatokat, amiket felírt a dokim, még a vérvételek eredményét várjuk és a rákszűrés van hátra. Közben az andrológus azt mondta, hogy tud adni a páromnak egy hormont, amitől megnőnek a heréi és több spermája lesz. De a kezelés három hónap. Viszont így lehet hogy sima IVF is elég lenne ICSI helyett. Én nem is tudom mi legyen, nem szeretnék még három hónapot várni, de az IVF kockázata a babára nézve mégis alacsonyabb. Viszont nem biztos, hogy sikerül és tényleg kellően több spermium lesz. Ti mit gondoltok, várjunk?
Közben a melóhelyemen a fő-főnökömnek is elmodtam a szitut, nagyon rendes volt, azt mondta, hogy szóljak, ha bármi támogatás kell. Annyira rendes az összes munkatársam. Persze nem került bele a céges hírlevélbe a dolog
, de a közvetlen munkatársaimnak, meg aki rákérdez annak elmondom. De nagyon kedves mindenki eddig
Visszaolvastam egy kicsit,látom zajlik az élet, de rossz dolgok hál istennek nem történtek. Szorítok mindenkinek, kinek ezért, kinek azért.
Stella, nektek mit mondott az andrológus? Fel tudják annyira tornázni a spermaszámot, hogy esetleg IVF legyen belőle? Valahol a neten azt olvastam, hogy a hormon hatása idővel elmúlhat. Bár a mi dokink azt mondta, hogy amit ő adna attól megnőne mindene a páromnak. Az csak nem időleges dolog
De tényleg nem tudom mit csináljunk.
Babus
Kitartás, mindjárt itt a vége
Aztán meg azért nem alszol majd, mert jön a sok szopi meg pelenkázás
De remélem majd akkor is lesz időd benézni.
Ja, nekem is küldd el légyszi a történetet.
Zsófi, jó nagy utazás lesz
De biztos jól fogod magad érezni. Megtanulsz angolul és egy csomó új dolgot megimersz. Valami izgalmas vastag könyvet készíts be a hosszú repülőútra. Mire visszajöttök szerintem két repjeggyel több kell ám majd a gyerkőcök miatt
Na "beülök a munkagépbe" megint, de megpróbálok gyakrabban jönni. Puszi mindenkinek.