Én is mindig ezt szoktam mondani, mikor valaki mondja, hogy áááá nem rosszak csak elevenek. Hogy tessék elvinni 2 hétre. Mellette főzni, mosni, takarítani. Mert nem akkor van a gebasz, mikor velük vagyok, hanem ha kihúzom a lábam 5 percre. Már tiszta ideg vagyok, mikor hallom, hogy egy ideje nagy a csönd
hogy vajon a szekrény tetejére másztak fel, vagy csak Ádi kipingálta a szekrényt, meg a falat, meg a tv-t, vagy csak épp a számítógépet nyomkodja, meg a mosógépet, vagy szekrény tetejéről pakolja a tiltott dolgokat. Vagy a kutyának hordja a rántott husit...nekem meg lila ibolyám nem volt, hogy a kutya miért imádja Ádit
A múltkor - mikor én kórházba voltam - az apjával feküdtek le délbe. Apa elaludt
kölök kinyitotta az ajtót és átment a mamához.
Én már rutinosan zárom az ajtót és veszem ki a kulcsot. Persze mindig megkérdezi, hogy anya hova teszed a kulcsot
Hát a párnám alá szoktam
Szekrény teteje tele mindenféle veszélyes dologgal, meg filctollal , nyomdával és egyebekkel, de valahogy mindig van filc a szerkényen, takarón, függönyön. Persze ez legyen a legnagyobb, de tele vagyok aggodalommal, hogy a kis agyával mit talál ki, amire én még nem gondolok és amiből baj lesz. Na Balázzsal ilyen gondom nem volt, de Ádi mellett állandóan térdeplő rajtban vagyok
A múltkor kezébe adtam egy vizes rongyot, hogy takarítsa le a pingálását a szekrényről. Természeseten a spriccelős takarítószer nagyon tetszett neki, de azt feltettem szépen a szekrénybe. Addig sunnyogott, hogy kivitte a Sterimar sprayt, kinn felállt a cipős szekrényre és lepucolta az ablakot....hát mit ne mondjak drága ablakpucolás volt
De igazán a sima kézmosót is el kellene előle dugni, mert ha olyanja van, azzal kitakarítja nekem az egész fürdőt. És ne gondoljátok, hogy sok idő kell neki hozzá
De imádom egyébként és sokszor járunk anyuval röhögni a konyhába.
Ha megkérdem, hogy ezt vagy azt kicsinálta, kapásból mondja: Mama volt
Mindent megmagyaráz, kimagyaráz, a szöszke fejével néz rám nagy ártatlan szemekkel, miközben piszok kis zsivány és az apjánál mindig eléri, amit akar.
Balu meg nagy, okos fiú, sokat segít...csak irigy kicsit. De majd biztos változik, ha Ádi már szétrombolni akarja az ő cuccait. Mert természetesen, ha oviba van, állandóan a kis kincseibe matat.
Hát így vagyunk mi és még nincs is öt. De szeretem ezt az időszakot és egyáltalán nem várom, hogy kamaszodjanak.