Stella
Én küldöm neked a menzimeghozó energiákat, de csak lassan, hoyg legyen időd felkészülni
+ + + + + + +
Mától emelkedik a gyógyszeradag, este már 1 egész szemet fogok beszedni 6 napig. Tüneteim nincsenek, nemrégen volt egy nagyon ici-pici hányingerem, de az az igazság, hoyg nem reggeliztem csak teáztam. Erre a gyógyira kajálni kell, nincs mese
Most már hamarosan ebédszünetet fogok tartani, addig kibírom.
Csütörtökön este ellőttem a poénodat a gyógyszertárban ami ott van nálunk, hogy ugye pozitív tesztet teccett adni?
Erre mosolyogva mondta a hölgy hogy azt sajnos nem tudják
Gondoltam, hogy a csudába nem tudják? Nem más a cikkszáma a pozitívnak?
Dorka
Nagyon örülök neki, hogy jól éreztétek magatokat. AMi az akciózást illeti, tényleg ne sürgesd, reméljük a párod hamarosan visszaáll az itthoni klímára és időre
Azért finoman add a tudtára, hogy hejj, nem lazsálunk ám hetekig amikor termékeny napok vannak
Vali, Móni
Nincs ám elfelejtve a maci-fotóalbum, de egyszerűen most hétvégén sem volt rá idő. Olyan vendégjárás volt nálunk, hogy ihajj, aminek nagyon örültünk, csak a maci népszámlálás maradt el
Pedig már ők is nagyon várják
Kinga
Azért emlékeztem én arra, hogy egyszerre volt az esküvőnk, mert egyszerre kezdtünk el próbálkozni
De abban biztos vagyok, hogy valakivel azonos napon házasodtunk, csak tudnám, hogy ki volt az..............
Na szóval fel a fejjel, doki megrohamoz, baba-erőd bevesz
Gyere velem, úgy mindkettőnknek könnyebb, és Évi is támogat minket
Melyik is, a 77-es vagy a 79-es...... ?
Jajjj, bocsi, tiszta dinka vagyok ma
Érzem a zsigereimben hogy dolgoznak a hormonok, tudjátok, azok amelyikek irányítják az akciózást
Ja, a sikeres fajtát
Tündi