Sziasztok Lányok!
Tegnap voltunk a csajommal a Schöriben. Hát igen, van egy minimális köldöksérve. A dokinő szerint nem lehetett volna kivédeni, mert Eszter valszeg hajlamos rá (talán a nagypapától örökölhette). Szóval elküldtek a Sote I-re a sebészetre, majd megmondják ők, hogy mi vele konkrétan a teendő, de már visszaforrni bizti nem fog. És állítólag csak addig nem kell vele nagyon foglalkozni, míg nem áll a gyermek. Egyelőre panaszt nem okoz, de mit lehet tudni később.
A műtétet ambulánsan végzik, helyi érzéstelenítőt kap, meg vmi tabletta formájában még vmit. Állítólag 3 öltés, anyukát pedig kiküldik. Persze kérdeztem, hogy ha nem altalják, akkor lekötözik a picit, vagy mit csinálnak vele, hogy megmaradjon ??? Persze a dokinő arra is felhívta a figyelmem, hogy ha a sebész úgy dönt, hogy műteni kell, akkor a legjobb időpontot válasszuk, hogy mikor megyünk a kórházba, nehogy legyenek krónikus betegek!!! Egyébként meg aznap hazaengednének, csak nappali megfigyelés lenne, de hát így is köszi!!!
Tudtok vmit a Sote I-ről? Ajánlott a Schöriben a dokinő egy ottani sebész nevét, Dr. Kálmán Attila. Utánanéztem a neten, ő egyetemi tanársegéd?!, és remélem jól csinálja azt amit.
Hát remélem hamar túlleszünk rajta
Rékacs
Óriási gratu Hanga babához.
Barbi
Jól eljátszanak majd egymással a srácok. Gratu az újabb kispöcsöshöz. Nekünk már vannak neveink, ha fiú lenne Bálint Benedek nél tartunk most.
Sziszus
Ne izgulj, persze könnyen beszéek, hogy már van egy lányom, de hidd el, ahogy írtam Barbinak is nagyon jól eljátszanak majd egymással. Nálunk a szomszédban van két fiú és állandóan egymáson lógnak. Na, de egy babátringató egy hatlövetűssel mit kezdhet?
Persze Eszter eléggé fiúsított is, imádja az autókat
Leone
Most már én is bemerészkedem a táblába, mivel ma töltöm be a 12. hetet. Lsz beírsz, ha majd lesz időd? 30 év, Budakalász, szülés várható időpontja július 28., 2. baba
Doris
Te is írhatnál magatokról.
Ja és majdnem elfelejtettem, hogy Eszternek 9-én volt a keresztelője, kapott egy fülbevalót a keresztmamitól, úgyhogy még ez is. Ki szeretnénk lövetni a fülét. Szegénykémet állandóan kínzom, de tényleg nagyon helyes a fülbivaló.
Na pusz
Megyek lemosom a festéket a hajamról (már alig vártam, hogy lehessen festeni), holnap elutazunk és még egy csomó dolgom van.
Bogár
Aki már 12+0