Sziasztok,
Tegnap előtt kiderült, nekünk sem fog egyszerűen összejönni a baba, nem érnek rendesen a peték, és a méhem is fejletlen és kicsi.
Dokim szerint a fejletlensége miatt nagy lesz a vetélés kockázata
Clostyt kaptam én is, a következő ciklusban kétszer is ellenőrzi majd UH-val az eredményt a doki, egyáltalán lesz-e tüszőrepedésem.
Padlóra küldött a dolog, mert mégha sikerül is teherbe esnem, a kihordása még nehezebb lesz. A vetéléstől félek igazán.
Volt itt szó akupunktúráról.
Én is akupunktőrhöz készülök. Kínai az orvosom, rendesen belgyógyász, a szüleitől tanult, akik szintén orvosok, egyszer már segített rajtam, mikor félig lebénult az arcom, viszonylag gyorsan rendbe tudta hozni...az volt az első és egyetlen eset eddig amikor felhagytam a modern orvostudománnyal és - bár nem hittem benne - elmentem akupunktúrára egy barátnőm tanácsára.
Mondhatom jó választás volt. Akkor már volt szó róla, hogy több nőnek tudott segíteni meddőségén, persze fogalmam sincs mi volt a konkrét probléma.
Én azért bízok benne, mert nem mondja mindenre, hogy tud segíteni, leleteimet is megnézi, és nekem egy esetben már segített. Nem akarom magát az orvost reklámonzi, de talán segít nektek bízni az akupunktúrában amit írtam. Nem olcsó mulatság, mert ugyan egy kezelés nem kerül nagyon sokba, de rendszeresen kell menni ahhoz, hogy valóban értelme legyen.
Bocs, hogy ilyen hosszúra nyúltam.
Mka