Hát mindig jobban. Bár ma elég aktív akartam lenni, erre jött az alhasi fájdalom.
Már két hete nem takarítottam sehol. A mosatlan déltől ott áll a konyhában.
Elevitet szedek csak. Hasi fájdalomra meg jó 10-15 perc pihenés és megoldja a dolgot. Bár mint írtam, pihenni nálam elég ritka. Van egy gyerkőc, és hát ő már 5 éves elmúlt. Szóval elég aktív.
Igen, azt már észrevettem, hogy ha aktívabb vagyok, akkor megfájdul. Most már hogy jobban vagyok, egyre többet tudok vállalni egy napra, és néha megfeledkezem róla, hogy terhes vagyok és gőzerővel nekilátok dolgoknak.
köszi, megvagyok. Ma a délelőtti nagy főzés, délután meg gyereknapi rendezvény, szóval elfáradtam de legalább már jól esik a mozgás, meg vágyok is már ki itthonról. Igaz, nagyon rossz idő van (fűtünk is), de már visszatért az életkedvem.
Megvagytok? Nekem megvolt a 12. heti uh. Minden jó, minden tökéletes. Babócánk is jól érzi magát. Szépen megmutatta háta vonalát, ugyanis háttal volt. Kis arcocskáját pedig megpillantottam volna.
Ja meg egy kérdés. Nagy félelmem nekem a cukros víz ivás. Első alkalommal mikor ittam, hát ki is jött mind.
NAgy baj, hogy ha nem iszom meg mindet vagy eszek mellé mást?