Szió!
Nekem is úgy lesz, hogy együtt csinálják meg a két vérvételt majd. A védőnő javasolta, E.Z. meg rábólintott.
És akkor az SZTK-ba kell kérni időpontot a vérvételre, vagy csak éhgyomorra kell oda mennem és sorakozni? Asszem a fsz-en van a vérvétel.
A terheléses majd csak aug-ban lesz. Attól eléggé félek.
Nekem nem mondták, hogy szemészetre is mennem kéne....A fogorvosra is azt mondta a védőnő, hogy megyek ha akarok, nem múlik rajta semmi. Amúgy E.Z. feleségéhez járok
A belgyógy vizsgálatot a háziorvosom csinálja majd.
Nem mentem korán sorszámért. Én mindig úgy 6:30körül szoktam lemenni, mert úgyis csak 7kor nyitják a rendelőt. A végéről húztam sorszámot, mert majd csak du-tán tudunk menni, ha a férjem végzett a melóban. Remélem nem jön közbe neki semmi és hazaér 18ig.
Egyébként nem szoktam szenvedni, hogy hányas sorszámot húzom, mert amúgy is mindegy, hisz nem aszerint hívnak be. Annyi az egész, hogy csak ezzel lehet bemenni, de mindegy, hogy hányassal mikor mész be.
Nem voltak egyébként sokan. Úgy 10en kb. Én ilyenkor odamegyek és várok a kocsiba. Amikor nyitják az ajtót, akkor szépen bemegyek. Eddig mindig volt sorszámom. Kivéve egyszer, mikor szombaton akartunk menni. Mert akkor is ilyen lazán mentünk oda, de nem tudtam, hogy kevesebb sorszámot rak ki, és mások már kisszékkel ülnek az ajtóban. Azóta szombatra nem tervezek E.Z-t
Rákszűrést mindenképpen kell csináltatni? Én úgy emlékszem, hogy 1 éve voltam nála rákszűrésen. Bár az eredményről nem tudok, de nem telefonáltak, hogy gond lenne.
Terveztek valamit a hétvégére?