Sziasztok!
Olinak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!
Nelli
Remélem, jó irányba terelődnek a dolgok, és ott is maradnak!
Az meg oké, hogy nem tudsz képet feltenni, nade legalább mondd el, milyen lett az amazonvörös? Meg vagy vele elégedve?
Orsko
Szia, Te "neandervölgyi"
Köszi a biztatást, meg MINDENKINEK köszi a mozgásfejlődéses hozzászólásokat, most mondhatom, hogy én nem, csak az apja izgult (mert ugyebár Ő nem olvas szakirodalmat soha
- ez most nyelvnyújtás akart lenni), de úgyis mindegy, főleg mert minekután szombaton vettünk még egy fél szobányi tipi-tapit, és Pupák nem csúszik a parkettán, valamint egy kék lufit (=búgócsiga Dininek), teljes extázisban törtetett félig kúszva, féligh mászva, és azóta is eljut oda, ahova nagyon akar. (úgymint Apa papucsa, parketta szélén vezetett ADSL kábel, mikulásvirág és egyéb fincsi dolgok
)
Dobozolt-kétségbeesett-Dini aranyos
Szilvi
Hős-Dorkának nagy puszi! Tényleg szólj, ha van kedved találkozni, akár sétálni, akár nálunk tea-kávé-kakaózni!!!!
Viszont úgy látom, jól magamra vállaltam ezt a 4 gyereket
, aztán ha mégis három marad, számonkéritek!
Ari
Három motor nem semmi! Viszont hol vannak a képek?
Hicu
ejnye-bejnye, milyen sajtkukac lettél! Remélem, minden rendben Babóval meg Veletek! És öcséd hova tud menni? (már ha megkérdezhetem), miért kell még két hetet várni?
Ildi
Nagyon drukkolok, hogy gyorsan felépüljön Apukád! Milyen szerencse, hogy időben tudtak segíteni Neki.
És nagyon várunk, hogy újra jelentkezz!!
Hajni
Köszi a dícséretet műalkotásaimra
Cici-nyamnyam-Alexát még én is megzabálom, így látatlanban is!!!
Autó-elüt dolog nekem is eszembe jutott néha, de csak mint esetleg megoldandó probléma, aztán konstatáltam, hogy van a hűtőben fagyasztott tej, Párom kérhet tápszert a dokitól, most meg már ugye üvegeset is eszik a kis Pocok....úgyhogy nyugodt vagyok
Na, meg csak nem történik semmi!!!!
Kisbuksi
Majd számolj be, ha sikerült a Terézanyu-akció
Én is úúúúgy szeretnék moziba menni, ami elméletileg lehetséges, mivel itt lakik a hugom a közelben, altatás után tudna őrködni, csak mostanában a fogacskák miatt teljesen kiszámíthatatlan, mikor kell Mátét újra altatni vagy szoptatni.
Tünde
Nagy gratula a befejezett vizsagidőszakhoz!
Nappali altatás: nálunk is elég kriminális, először ringatom (ringatás=8,5 kg-s gyerek a karba és erőteljes aerobik sasszé-sasszé rúgózással kombinálva, miközben József Attila Altatóját fújtatom.....nahát, többek között ezért is vagyok karcsú
), aztán leteszem, dumál 10 percet, majd nyöszörög vagy sír, felveszem, újabb sasszé, lerakom, és enyhe mozdulatokkal ringatom, vagy a popóját ütögetem finoman. Ha alkalmas időben végzem eme műveletsort, akkor itt elalszik. Csak azt nem értem, hogy este, akármilyen éber is, mikor beteszem az ágyba, 5-10 perc csendes mocorgás után magától szundít. Szóval BÁRKINEK van jó ötlete, én is vevő lennék rá!!!!
Zita
Nagyon ügyes Matyi ezzel az orrszívással!!
De azért ne sajnáld, hogy már abbahagyhatjátok!
Manóka
Őszinte részvétem
Noémi
Nagyon ügyes Liliána az új tudományokkal!!
Azért remélem, néha bekukkantasz, és mesélsz Rólatok!
Andi
Nem semmi ez a fényképezős-kalamajka!
Azért nagyon várom azt a pár képet!
És remélem, tényleg nem betegszenek le a gyerkőcök!
Judit
Sajna, elfelejtettem, hol tárolom a nemevős-bogyókat
Szamos marcipán
És igazán jó lenne, ha azért Magatokról is írnál bővebben!!!
Móki
Édes ez a spárgázó Andriska!!! Az is nagyon jó lehet, ahogy a labdának örül!
Amikor Máté először nevetett hangosan (meg még sokáig utána), majdnem könnyeztem a meghatottságtól, tényleg annyira őszintén örült
Ágiboszi
Jajj, de jó, hogy visszatértél, már épp írni akartam, hogy a karácsonyi ajándékokat befejezted, gyere, amikor olvasom a hozzászólásod!
Boró
Sajnos mi mégsem tudunk menni
, mert a nagyi kedden-szerdán itt lesz nálunk. De nagyon szuper bulizást kívánunk, és várom majd a beszámolót!!!
Puszi
Noresz