Sziasztok!
Háááát kemény egy elalvásban volt most részünk. Fürcsi, vacsi után jöttem olvasni, apa meg Kittizett. Annyit, de annyit bõgött szegénykém. Gondoltam tesztelem a csajt hogy viselkedne, ha elmennék éjszakázni. Megint meginogtam, de most a férjem beszélt rá, hogy menjek mégis.
PM! Holnap felhívlak még ezügyben. Egyébként nem a kaja a lényeg, úgyhogy semmi forralt víz, fagyasztott tejcsi és társai nem jönnének be ez tuti. Éjszaka cumiként üzemelek, komfortszopi kielégítésre vagyok használva.
Egyébként nagyon szívesen ellátogatnánk hozzátok, ha még áll a dolog.
Ja, és a korizás is tök jó ötlet. Régebben rengeteget koriztam, a szüleim még mindig a városliget közelében laknak. Sajna manapság nincs korim
Pedig nagyon is benne lennék a dologban.
Pele! Nagyon gratulálok az autóhoz!!!! Biztonsági övet én láttam itt a Megatoys-ban is mikor legutoljára voltam. Megnézzem, vagy már Anikóval lefixáltad?
Kendõdet kimostam mégis kézzel, Kitti vízhõmérõjével néztem, hogy ne legyen melegebb a víz 30 foknál. És ki is vasaltam
Liesel! Mióta írtad a robotokat, azóta minden boltban "szembejönnek" velem. Rengeteget láttam, mindenfélét: kutya, macska, madár, emberszabású stb.. Nekem úgy tûnik mindenhol lehet kapni 1000 félét.
Dia! Bori összes (2 db) rágófogához gratula!!!! Meg a beszélõjékéhez, meg hogy bírjátok ezt a mozgalmas életvitelt
Jamina! Házassági évfordulótohoz nagyon-nagyon gratulálok! Még sokszor ennyi évet kívánok Nektek! Kellemes ünneplést!
Én is kaptam "RE"-s emilt Emesétõl, de nálunk is úgy tûnik nincs gáz (KOPP-KOPP).
Verus! Hiány, hiány, hiány!!!!!!! Mi volt a tanácsadáson? Jancsi tényleg fogyott?
A cipõ kinövéssel mi is így vagyunk, én kis naív mindig azt hiszem, hogy most majd megáll egy idõre a növekedés, és az õszi cipõjét tavasszal is tudja hordani
Kriszta! Tökéletesen megértelek, ami az alvást illeti
Álmaim netovábbja 4 óra megszakítás nélküli alvás!!!!
Ildi! Csokival, nyalókával tök így vagyok mint Te (persze nem a 9 hónaposommal
). Cetlizés egyszerûen zseniális. El vagyok ragadtatva. Én pl. soha nem tudom melyik paradicsomlé ízlett a legjobban, és tanácstalanul álldogálok a polc elõtt. Pedig milyen egyszerû az egész… csak fel kellett volna írni
Adri! Tanácsot az alvásra ugyan nem tudok adni, de kérdezted másnál is van-e ilyen. Van. Képek jöhetnek!!!
Zsófiéknak nagyon örülök, nagyon bíztatókat írsz. Nem is lehet már semmi gond
Anikó! Úszó diplomához gratula!!!! Nálunk nincs ilyen, vagy legalábbis nem tudok róla. Holnap megyünk, majd rákérdezek. Bakancsodat kerestem én is
, de ezekszerint nem csoda ha nem találtam.
Ági! Valamelyik nagyáruház katalógusában láttam nemrég karfás szánkót kb. 6000 ft-ért. De pl. a Baumaxban külön karfát is lehet kapni, amit akármilyen szánkóra fel lehet szerelni. Árát nemtom.
Madárka! Én el tudnám viselni nagyon is, ha 11-ig ébren JÁTSZADOZNA Kitti (nem bõgne, mint ma
), utána viszont aludna reggelig. Szerintem örülj!!!!
Snoopy! Nagyon boldog szülinapokat mindkettõtöknek!!!!
Evey! Jaj, de irigyellek az éjszaka miatt!!! Lehet, hogy szilveszterkor Nektek nem lesz gondotok... Várom a képeket!!! Kitti hosszát én sem értem, de én nem is írtam a 74 cm-t, csak azt, hogy Geri-Lilivel egyformának tûnik. Õ meg 74 cm, gondolom ezért írtad Kittihez is a 74-et.
Amúgy tény, hogy mikor itthon próbáltam mérni (kb. 5x egymás után), nem jött ki kétszer ugyanaz az eremény. Ez van. Amúgy tényleg törpének tûnik ahogy ácsorog, nagyon örvendek a dolognak, hogy még nem akaródzik neki kézenfogva sétálni, ui. nincs az a derék ami ezt kibírná
Katica! Tényleg ne aggódj, nem lehet elhízni az anyatejtõl, komcsi. De ha meg mégis úgy gondolod, hogy ez már elhízás, most mondd meg mit tudsz vele kezdeni???? Elvonókúráztatnád?
Képeket tõlem sem kaptál még?
Zsóka! Mensi, migrén, fogmûtét brrr. Tényleg jól kifogtad az eseményeket egymás után
A napló-részlet nagyon tetszett, kalandos útjai vannak a férjednek, de abszolút megértem az aggodalmaidat
Nade ne csak szomorkodjunk, mosolyogjunk is
Cseri! Húúúú, Te aztán jó sokat írtál
Nekem sokszor eszembe jut a szopiról a kényelem. Én bizony akárhol elõkapom/kaptam a cicit. Bár most beöltözve elég macerás lenne az utcán, Kittivel még eddig nem is kellett megtennem, de a nagylányomnál elõfordult, hogy télen beöltözve, állva megszoptattam az utcán.
Amúgy elég lusta vagyok (vagy KÉNYELMES?
), ezért elég sokszor elõfordul ha elmegyünk Kittivel itthonról nem csomagolok neki kaját (kanalat, elõkét stb...). AZ macerás, ez meg KÉNYELMES. Majd eszik rendes kaját indulás elõtt, vagy este... (vagy holnap
).
A táblázatról: az archivokban benne vannak azok is akik régebben irogattak. Igazolt távollét (SZVSZ): akirõl tudjuk, hogy nem megunta a dolgot, hanem esetleg ritkán jut nethez. Még mindig úgy gondolom, hogy nem a mennyiség a lényeg, hanem a könnyû kezelhetõség, átláthatóság.
Ez az én SZ.V. (szerény véleményem).
Iboly! Olvastalak én is a Kismamában!
Öltözetés, emeletrõl cipekedés: Gyereket felöltöztetem, és beültetem a lépcsõházban parkírozó babakocsiba. Bejárati ajtót nyitva hagyom, és összecihelõdöm én is. Eddig kényelmes, hogy nincs lent babakocsitároló, de ami ezután következik... babakocsistúl lecipekedés... esetleges bevásárlás után vásárolt cuccokkal együtt felcipekedés... szóval ez már cseppet sem kényelmes. Mostanában többször elõfordul, hogy elõbb a cuccot viszem fel, gyerek lent marad a lépcsõházban a kocsiban, utána jön a gyerek kocsistúl.
ÉviIII. a másodikról teszem mindezt.
Na puszi mindenkinek, akinek nem írtam különösen.
Jó éjt!
Kati