Sziasztok!
Én is nagyon boldog anyák napját kívánok mindannyiunknak
Nagyon leállt ez a fórum, jó lenne kicsit bepörgetni. Mindenki el van tűnve.
Szoktam olvasni a májusi babavárókat. Képzeljétek, ott már majdnem mindenki megszült, pedig nem mindenki volt az elejére kiírva. Ezek a frontok nagyon bekavarhatnak.
Mi is felköthetjük lassan a gatyánkat!
Thimmy: otthon vagy már? Hogy vagy? A babákkal mi újság? Jó lenne, ha tudnál jönni egy kicsit.
Bogi: kórházban vagy még? Hogy vagytok?
Zuzmi: milyenek a jóslófájások pontosan? Görcs vagy keményedés? Esetleg mind2? Nálam inkább keményedés van, néha szurkál az alhasam is úgy, mintha megint nőne a méhem. Mondjuk kicsi a baba, rá is fér a növekedés. Nem tudom, h ezek jóslók-e vagy sem.
gtimi: jó kórán volt meg az utolsó vérvételed. Itt a 35-36. héten van a nagy rutin. Mondjuk nem értem, h miért nem kell éhgyomorra menni, amikor ez egy nagy rutin. Nekem külön felhívták rá a figyelmemet, h kedden éhgyomorra menjek, de vigyek reggelit, mert vv után CTG.
Kri: én úgy nem szeretnék front alatt szülni! Nem akarok teli szülőszobát. Mázlista voltál.
Minket a Jánosban nem lincselnek meg, ha nagy hassal előre megyünk. Ki is van írva, h. a 20. hét után előre lehet menni. Engem a múltkor a sorban álló emberek akkor is előre küldtek, amikor egy vizeleteredményért menték. Persze, biztos itt is néha vannak bunkók. Szerencsére, én még nem tapasztaltam.
Csak a hormonvizsgálatokra nem kell éhgyomorra menni, a többire igen. Az AFP-re nem, nagy vagy kis rutinra igen. Éhgyomri cukrot is néznek rutin alatt. Ha eszel előtte, akkor az jól elszáll.
Babeeke, Ficere, András, Bence: hogy vagytok? Mi van veletek? Írjatok.