Sziasztok!
Most értem a végére a visszaolvasásnak. Jó másfél óra volt, pedig megmondom őszintén mindent nem is olvastam végig (remélem ezért senki nem ró meg), mert akkor reggelig itt ülhetnék
Annak örültem, hogy sok-sok jó hir történt az elmúlt két hétben, és bár már én tudtam Mea és Kóbor jó hírét, jó volt visszaolvasni, hogy a hírek napról napra hogyan alakultak...
Nagyon jó érzés volt, hogy pár embernek hiányoztam, jó tudni hogy beletartozom a csapatba (őszintén szólva felmerült bennem, hogy mivel még elég új vagyok, ezért majd eszébe sem jutok senkinek, de szerencsére nem így volt
Zsófi, én egy kicsit irigyellek Ausztráliáért, meg persze megértem az aggodalmadat is. Nekünk szerencsénk volt párommal, és 5 évvel ezelőtt jártunk kint. Gyönyörű ország, párom azóta is arról álmodik hogy ő egyszer ott akar élni pár évet!!! Nagyon tetszett az az életstílus ahogy ott élnek! Azt már tudni hogy melyik részre mentek?
Babus! Gratuala a 36. héthez! Vagyis már inkább lassan 37!!!!!
Babás, pocakos képeket megnézegettem, mindenki baba és pocak gyönyörű! Bárcsak mi is itt tartanánk.
Tegnap ejszaka végig álmodtam csak (hajnali 1-kor értünk haza 24 órás út után, igy hiába voltam fáradt, ugyanakkor már át is billentem a holtponton), és az összes álmomban babáim voltak. Igaz volt olyan is, hogy nekem mindenféle terhesség nélkül született egy csomó babám egyszerre, és meséltem mindenkinek hogy ez egy új orvosi csoda, de persze senki nem hitte el
A mai naptól elméletileg egyébként már beléptem a fogamzóképes napjaim közé, de egyenlőre a fáradtság, és egy kis gyomorrontás miatt még a szeretkezéshez se nagyon van kedvünk és erőnk.. Sajnos
Párom már rég alszik, 7-kor teljesen kidőlt, én meg egyáltalán nem vagyok álmos...
Visszatérve az előző levelembeli kérdésre. Ha mensi előtt szinte mindig 2-3 napig barnázgatok/rózsaszinezgetek akkor érdemes elmenni egy hormonvizsgálatra? Illetve a ciklusaim is 25-26 naposak... Viszont ez még igazából csak a 2. hónapunk volt... Én gondolom azért még várjak legalább az 5. hónapig... Jó lenne ha valakinek már lenne ebben tapasztalata.
Na jó, inkább abbahagyom most. Igy is kicsit hosszúra sikeredtem. Pedig nem is irtam mindenkinek... Majd bepótlom.
Dorka