Kamilla,
részvétem és sajnálom .... remélem idővel minden jobb lesz és hát ott a kis Babátok
akit most imádtok! De jó hogy már ennyi cuccotok van.
Van még amit be kell szereznetek, vagy megvan minden a kis Drágának?
Hű ez engem is érdekel ez a házassági anyakönyvi kivonat. Mikor érdemes ennek a hiteles másolatát beszerezni? A terhesség hányadik hetében? Ezt a házasság kötőnél kell újra kérvényezni? A sotera ez a hiteles másolat kell?
Edina,
Hogy vagy? Remélem a feltöltődés után picit jobban és újult erővel vágtok majd bele a következő lombikba, ami nagyon remélem sikeres lesz!
Janula,
én most az első lombikom előtt nagyon gyakoroltam ezt amit leírtál, nekem bevállt és hiszem hogy nagyon sokat segített! Igyekszem azóta is pozitívan látni az élet minden területén a dolgokat és küzdök néha, mert azért nem olyan egyszerű! Kívánom, hogy neked is segítsen a lombikban is!
Salsera,
de jó hallani felőled is, örülök, hogy minden rendben van veletek, szépen gyarapodsz látom, rendben fejlődik a kis Babátok
Én most a 23. hétben vagyok és 6 kg körül jött rám, nem tudom ez így jó vagy sem, de a súlyommal egyelőre jól vagyok, annyi hogy a derekam és a vállaim sokszor fájnak az éjjeli nem tudom hogy alvások miatt, de nem érdekel ....
csak néha nyügi vagyok.
Nekem a szülés gondolata már most fel fel rémlik milyen lesz, hosszú lesz vagy rövid, hogy milyen gyorsan telik el az a pár nap...
A kisbabád be van fordulva? sima szülés várható?
Bogyóka,
nagyon sok kitartást és erőt kívánok, remélem azért még kapaszkodnak a Bogyókáid jó lenne ha vissza jönnél jó hírekkel! Szorítok neked!
Ha tudsz töltődj picit ebben a szép napsütéses időben! Kitartást!
Regi,
sok sikert még ehhez a pár naphoz, kitartást neked is! Én is úgy hallottam, hogy a felmosás, porszívózás nem a legjobb mozdulat, ha tudod hagyd ki
. Én a beültetés óta nem mostam és porszívóztam fel, hála a férjemnek
, ő már szokja ezt.... hogy ez az ő feladata szülésig meg utána valameddig mindenképp
.
Most a 23. héten vagyok és mozgás az van, előszeretettel akkor mikor aludnék, de pár napja észre vettem, ha simizom a Manót elnyugszik
nagyon érdekes!
Maci,
Te hogy vagy és a Kis Mackód?
nagyon kis cukor falat lehet már! Mennyi idős is most?
Ruzsoma,
hogy vagy? reméljük minden a legnagyobb rendben lesz a vizsgálatnál! Majd jelentkezz
Sajnos én azt tapasztaltam hogy innentől kezdve is mindig lesz min izgulni....