Sziasztok!
Fioka,
nagy gratula, jo egeszseget mindegyikotoknek! Majd meselj, konnyu volt hazajonni 2 nap utan? Kepeket akarunk
Chalice,
nekem gyomorsavra a par korty tej hasznalt. De a legtutibb, ha megszuletik a gyerkoc, attol tenyleg elmulik
NST: szerintem csak szivhangot neznek Gyorben. Ill. neked kell nyomni a gombot, ha mozdul a baba, ekkor a gorben lesz egy nyil alul az x tengely alatt, es jo esetben ez osszhangban van a szivhang emelkedesevel.
Az en orvosom a dr. Hillier, en is merem ajanlani. A terhesgondozason "ismerkedtem meg" vele, nagyon szimpatikus volt En csak az utolso honapban lettem a "maganbetege", tk. a szulesre kertem fel.
Cikket nem olvastam, de 50,000 egy szülésert Győrött szerintem sok.
mellszívó: szerintem kelleni kell, foleg elso gyereknel, de az a gaz, hogy elore nem tudod, mennyiszer es mire. Nekem kezi Medelam van, de en csak az elso 2-3 hetben fejtem, utana mar csak mellgyulakor, mellfeszulesnel en is inkabb kezzel fejtem. Aki meri, kerje meg a csecsemosoket, mutassak meg, hogy kell kezzel fejni, szerintem sokszor jol jon!
En is azt javaslom: ne vegyel es kerjel kolcson, mikor beindult a tejed, hogy melyik valik be.
Piros,
nincs mit
Szobatisztasag ugyben en is bizom a bolcsi hatasaban.
Egy het szoktatason vagyunk tul, egy hiszti nem volt, egy konny nelkul. Ket kis balhe volt allitolag, mialatt nem voltam benn, de mindegyik hatalmi harc volt: kie legyen a vonat, ill. a baba, vagy ilyesmi. De ez szerintem normalis, ilyenek a jatszoteri homokozban is vannak
Egyebkent csutortokon mar szabalyosan elkuldott, hogy Anyukak itt nem lehetnek, menjek ki. Penteken meg mar ott ebedelt, mindent megevett, egyedul, s utana kereste az ágyát es meg volt sertodve, hogy neki még nincs
Remelem, ez a lelkesedes, varazs nem mulik el teljesen. Kivancsi vagyok, hogy a hetvege mennyire zokkkenti ki.
Elsobabasoktol bocsi a tema miatt
Edit,
en még nem is gratulaltam, azt hiszem! Neked a P. Zs. megadta a mobilszamat hivatalosan? En ugy tudtam, nem nagyon szokta... Nala szultel eloszor is?
Tacsiful,
a Bodai a Kodaly Z. uton rendel, de az idopontot nem tudom. Telefonkonyvben biztos bennev van. A Hillieret meg tudom adni pontosan
Szia Kaca, udv itt, gyere gyakran
Papp Gabor sokakat megijesztett mar
Osszegeket en ide biztos nem irnek, jobb az ovatossag
Irj mailcimet, hatha valaki maganban tud infot adni.
Fanniflóra,
kitartas! En szoritok, de gondolom, ez nem sokat vigasztal
Akkor ez mar olyan programcsaszar lesz vegulis?
Csatlakozom Piroshoz es Holly velemenyehez, en Rekat egy eves koraig szoptattam, Mate fel eves es még csak szopik, de fejni egyiknel sem tudtam mennyisegeket. Valahogy nekem nem indult be a reflex. De lehet, hogy masik geppel ment volna, ki tudja..
Szia Doro,
udv itt
Boldog varandossagot, gratula a pocakbabahoz
UH: szerintem a dokik /tobbsege es problemamentes terhesseg alatt/ csak a kotelezo UH-okat csinaljak, a 12. dik heten, 18? es 32?.
szolit a kisfonok