Sziasztok!
Olyan jót nevettem este. Elmentem lemosni a festéket a hajamról, meg lefürdeni, addig apa játszott a Rékával, de hallottam, hogy nagyon nyűgi a csaj. Megszárítottam a hajam, jövök ki a fürdőből meglátott a lányom és fülig ért a szája, onnantól kezdve huncutkodott, a nyűginek nyoma sem volt és agyon puszilgatott. Örült, hogy visszakapta a "régi" anyát. Rájöttem, hogy nem látott még vizes, vagy festékes hajjal, ugye olyankor le van lapulva és másképp fest az ember, szegénykémnek elég hülye élmény lehetett. Azért szerencsére apának nem lett igaza, nem sírt fel miattam éjszaka a leányzó
Délelőtt elmentünk bodykat venni, mert napi 2-3 öltözet simán elmegy a folyamatos motorozás meg rágókarágás végett, a hasáig csupa nyál
Kaptam egyik barátnőmtől egy fülest, hogy hol vannak olcsón bodyk, németektől hozzák őket és 200Ft/db, azt hittem dobok egy hátast. Vettünk neki pizsit is, meg egy cuki melegítőt.
Ma megettük életünk első tésztás menüjét:paradicsomos tészta cukinivel (hát lecsúszott az egész üveg).
Fel kell hívnom a gyerekorvost délután ugyanis a múlt héten megint elkezdtem adni a Rékának a husis hamikat, először nyuszisat, aztán borjusat, végül pedig pulykásat kapott (kb. 4 napig egymás után husisat ettünk) és a cickójában most megint megnagyobbodott a csomó, pedig már elmúlt teljesen. Elképzelésem sincs, hogy most mi van, ne egyen husosat??? Hát az elég érdekesen nézne ki!! Azt meg kizártak tartom, hogy gáz lenne bármelyikkel is.
Andi
Hát Te aztán most bedobtál bennünket a mélyvízbe, totális andielvonási tüneteink lesznek!
Cuki lehet az Anna ahogy kergeti a Ginot és próbálja megharapni
Anyósoméknak van egy törpe tacsija (hosszú fülü) és amikor az idősebbik sógornőm kislánya kicsi volt állandóan a csuklójára tekerte szegény kutya fülét, az meg csak türte
Annyira okosak (na nem mindegyik), hogy némelyik ember tanulhatna tőlük
Lujzikám
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen az Eszterkével
Majd gyere és mondd, hogy mit mondott a doki néni!!! Legyél egy kicsit eréjesebb és próbáld rábeszélni egy röntgenre, nehogy aztán tényleg tüdőgyuszi legyen belőle!
Addig is sok gyógyító puszit küldök nektek.
Ildi
Mi se vettünk járókát, pedig bőven elférne, inkább a földön játszik, ha a konyhában vagyok akkor is eljátszik egyedül, a járóka szerintem a Rékának kicsi is lenne, mert amennyit forgolódik jobbra-balra meg gurul, mérges lenne egy idő után, hogy nem tud úgy mozogni ahogy akar.
Bébikomp: én nem vagyok a híve, egyik ismerősöm mondta, hogy ők vettek a gyereknek, aztán meg szívták a fogukat, mert a gyerek ugyanúgy lábujjhegyen akart menni, mint a komppal, és állandóan orra esett
Azért egy idő után rájött, hogyan is kell csinálni.
Kika
A gyümi nem tetszik neki vagy a kanál???
A Rékának is anno volt ilyen időszaka, ő ugye nem volt hajlandó kinyitni a száját. Én akkor kb. egy-két hétig adtam neki cumisüvegből etetőcumival, ha netán túl sűrű volt, akkor egy kis vízzel higítottam, rákapott az ízére és utána már nem volt gondunk a kanállal.
Nem azért írom, hogy így csináld, csak leírtam, hogy nálunk mi volt. Mondjuk utána már nem engedtem, úgy ahogy a csajok is mondták, addig addig próbálkoztunk (bevallom néha mikor ellenkezett akkor sem adtam meg magamat, erőltettem a kanál használatát), azóta nincs vele gond.
Éva
Akkor összehozzuk a talit punk tum!!
Nali
Csempetakarítás:
Hát azt szerintem folyamatosan lehetne suvickolni, még jó, hogy nem kopik el
Vezetéssel hogy állsz??? Mikor lesz a vizsga???
Pusz:
Meli