Sziasztok!
Élek még, csak negyedév végi hajtás, Kristóf körüli pörgések, edzés, loholás, mindenféle
Közelmúlt legnagyobb híre, hogy múlt héten meglett az integrált eredménye és naaaaaaaaaaaaaagyon nega
Jövő héten uhu, kíváncsi leszek, megmutatja-e magát...
Meg kellene EKG, fogorvos, ááá, nem sok kedvem van :-/
Látom, mindegyik kistörpe szépen növöget
Tia, Bejja, helló!
Én pont azt néztem, hogy védőnő így másodjára szerencsére kevésbé lelkes, mint az elsőnél, amit mondjuk nem is bánok
Betegeknek, allergiásoknak orrfolyásra, orrdugulásra ezt nagyon tudom ajánlani, nekem a háziorvos adta most, hogy beteg voltam, hihetetlen, milyen gyorsan rendbeteszi az orrot és pocakosan is lehet
ORRKENŐCS
Beus: napi 4 óra, az úgy vállalható...
Almanari: hú, ne is mondd, nekem is vannak olyan periódusaim, hogy csak az evésre tudok gondolni
meg kb. 1,5 hete volt egy ugrás, amikor olyan látványosat nőtt a pocakom, hogy még am unkahelyen is megjegyezték, hogy péntek-hétfő viszonylatában is látják
UHU sztorit mintha Kristófról írtad volna, nálunk is volt séta-kóla-csoki-nemtommi, ráadásul babamozin, aztán közölték, hogy jöjjek vissza másnap, ingyen megcsinálják újra...
AFP-hez drukkolok, én őszintén szólva nem bánom, hogy azt nem kell megcsináltatnom az integrált miatt
Allergiádnak jobbulást!
Bekri: meggyógyultál?
épp akartam kérdezni, hogy hol laksz, hogy Vácon szülsz, de látom, máshová kell menned, sajnálom