de jó, h minden elszállt amit írtam. kezdhetem elöről. most az egyszer, nem mentettem. áááááááááááááááááá
Gtimi: azt mondják( és sok barátnőmnél be is jött), h az aki fél a szüléstől, nehezebben szül és később bújik ki a baba.
Nehogy a végén 2 héttel túlhord! Majd csak túléljük valahogy!
De ennék egy fincsi tortát én is! Gáz, h még a bölcsibe is vinni kell, tiszta anyagi csőd!
Remélem sikerült elintézned az állást.
Zuzmi: biztos nagyon fönt van a hasad, nyomja a baba a tüdődet. Az első kettőnél nem volt ilyen? Majd csak leszáll a hasad hamarosan, azt mondják, akkor már jobb lesz. Próbálj minél többet az oldaladon feküdni, a hátadon ne, mert akkor is elnyomsz valami ütőeret. Sokan el is ájulnak. Na, de pont neked írom ezeket, biztos tudod már, hisz van tapasztalatod
Biztos, h nagyon jók kint az orvosok. Először szülsz idegenbe, ezek szerint? Egyébként programozott csaszi lesz?
Köszi a segítséget előre is, biztos sokat fogok kérdezni tőletek.
Mi is Angelcare-t vettünk, szóval biztos, h jó választás volt.
Én is gondolkodtam már, h megveszem a Brendonba azt az elfordulásgátló párnát. Szerinted tényleg van értelme?
Szépek Rafael értékei!
Bogi: nagyon szép a babakocsi! Autós hordozója is van?
Én sem mennék el arra a ballagásra! Annyit utazni, na meg az a sok ember ott. Tudod ki bírna akár egy órát is állni a tömegben.
Thimmy: 2 hét múlva szülsz? Hát ez óriási! A vérnyomás miatt kell szülnöd?
Kitartást nektek a babaszoba berendezéséhez!!!
Én ragaszkodnék a császárhoz, ha már ez lett beígérve. Nem lehet a dr-nénit puhítani?
Nekem sem kellett bevinnem az összes pisit, csak egy kicsit belőle. ( szerencsére a férjem be tudta vinni, nem kellett vezetnem) Rá kellett írnom, h mennyit termeltem. Én rákérdeztem, h mennyit ihatok, mert rengeteget iszom. Azért 1,5 l max, mert ha sokat iszol, az hamis értékeket adhat, ezt mondta a dokinő.
Ja, elfelejtettem írni, h megcsinálták a streptococcus-t is, remélem nem lesz ez is pozitív. Hamarosan mehetek az utolsó nagyrutinra is, állítólag a szülésznőm veszi le a vért most már. A dokimhoz csak a 37. héten kell mennem.