Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma voltam a dokimnál.A baba medencevégû fekvésben van,de úgy,hogy a lábait térdben behajlítva,felhúzva tartja.A feje a bordák alatt van.Emiatt lassan a gyomrom a torkomban lesz,illetve minden egyes pici mozdulat a lábával szószerint fájdalmat okoz.De nem valami aktív baba,szerencsére.A vizsgálat szerint a magzatvíz az átlagostól egy kicsit kevesebb,a lepény II-III.fokozatban érett,az NST-eredmények jók,a cervicogramm 2100,ami a második babát váróknál "zárt" méhszájnak tekinthetõ.
Szóval,úgy néz ki,hogy a baba jól érzi magát odabenn.
Jövõ hét pénteken kell még mennem a kórházba,ahol még egyszer megnéz a doki,nehogy adddig valami olyan történjen,ami sürgõs császárt indokoljon,és egyúttal a szülészetet is megmutatja,mert még nem láttam.A kórházba dec.10-én,hétfõn kell befeküdnöm,és a mûtét kb.kedden lesz.Kicsit izgi.Mindjárt itt lesz a baba.

Mariann(holnap 38)
Mariann

Kele! Kép

Te hogy vagy?? Lehet, hogy nem lesz nagy "korkölönbség" a babáink között, mert múltkor ápr. 6-ot írt ki a gép 13-a helyett. (pedig én pontosan tudom a terhességi koromat.)
Nagyon megköszönöm, ha leírod a genetikai UH eredményt - mert akkor nekem eddig: vagy mindig ezt csinálják, vagy még nem volt. (én az elõbbire gyanakszom, mert a terhesgondozóm már a 15. héten meglepõdött egyszer, hogy micsoda részletes leletem van). Az orvosom is szerintem elég drága ahhoz, hogy ez lazán beleférjen.

Nagyon izgulok a szombati UH miatt! Belekukkantottam ebbe a weboldalba, amit Hajni ajánlott és néztem UH képeket! Úgy látszik lassan érdemes lesz megnézni egy 3D-UH-t! Eddig én is vártam, hogy növekedjünk még.
(Nevet persze még mindig nem találtunk..)

HENI!!

Üdvözöllek körünkben! Nagyon örülök Neked -Kép
Te melyik kórházban fogsz szülni?? Várom a híreket Rólad is!

Mindenkinek szépséges Pocaklakókat!
Írjatok, ha vannak új hírek Zsófiékról, Ágciról és a többiekrõl!

Mummy(20+6)
Mummy

Sziasztok lányok!

Búcsúzni jöttem! Ma dolgozom utoljára és nekem az elkövetkezendõ idõszakban nem lesz lehetõségem netezni. Szorítok minden kismamának és elõre gratula mindenkinek! Kép
A nagy eseményrõl ami január 25 körül várható majd küldök sms-t corynak és õ értesít titeket!
Nagyon fogtok hiányozni!
Sok puszi nektek! Kép Kép

Catnet-Niki(31h/5n)

ui:Gabi nagyon cuki a babucid!
catnet

Sziasztok!

Az új hírek Ágciról... az hogy nincsenek hírek... vagyis még mindig egyben... ma reggel küldött SMS-t, hgy ma kell mennie CTG-re, UH-ra és meglátják mi lesz... ha megvannak az eredmények megírom nektek...

Dojika
ma 15. hét Kép
dojika (dojika)

Sziasztok!

Mummy Kép

Sajnos reggel elaludtam, így csak majd ha hazamegyek, akkor tudom neked feltenni a leleteim eredményét. Ne haragudj, remélem netközelbe leszel.

KristiKép

Mi sajnos még nem tudjuk, hogy mi lesz a babuci, bár én pici lányt sejtek. A 18. heti genetikai UH-n nem mutatta meg magát. De majd a 24. héten megyünk 3d-s UH-ra akkor remélem... Jó neked, hogy már tudod. Neked elsõ baba?
Nekünk igen. Most lett kész a szobája, holnap akarunk szétnézni bútorügyben.

BMártiKép
Hogy vagy? Ritkábban jelentkezel, de azért adj hírt magadról!

Kele
Kele

SZiasztok csajok,
megint benézek csak egy pillanatra, örülök, hogy mind jól vagytok.
Én is teljesen OK vagyok, nagyon élvezem az otthonlétet, bár nem vagyok egy pihenõs-fajta, egész nap tevékenykedem, de azért ez egész más mint dolgozni járni.
Már bekészítettem a kórházi csomagot magamnak is meg a kiskutyának is, meg végre kiapkoltunk mindent a gyerekszobából - pont ma megyünk pelenkázót venni, és ezzel meg is van mindene a csöppségnek. Már nagyon várjuk, pedig még egy hónap! Hétfõn megyek utolsó UH-ra, lehet hogy akkor megint be tudok nézni hozzátok. Addig i mindenkinek minden jót, fõleg Ágcinak és a többi utolsó-naposnak....
Nagy puszik
mégegykata 36
mégegykata 36

Szia druszám Kép (mégegykata)!

Jó látni Téged Kép
Vigyázz magadra, és könnyü, problémamentes szülést kívánok Neked. Aztán majd értesíts minket a nagy eseményröl!!!!

Kata007
Kata007

Sziasztok!

Nem akarok megint nyafogni, de azért néhnáy kérdés. Az éjszakai felébredéssel kapcsolatban, no ilyen nekem is van, olyankor én a pisilésen kívül, azért szoktam még felébredni, mert õrült szájzárazságot érzek, ilyenkor iszom, de nem merek egyszerre sokat inni, ezért van hogy újra felébredek. Szerintetek mitõl lehet? Volt, vagy van ilyen még valakinek?

És ez a rossz savas szájíz, vajon ez el fog most múlni egy idõre, a gyomrom még nem ég, viszont ez a rossz savas szájíz, ettõl néha már megbolondulok. Várom a tippeket!

Norci

Ui. Az ablakunk alatt vonult el az ovi az elõbb, akkor azért meggyõztem magam, hogy ez a sok "szenvedés" tuti megéri.
Norci

Norci!
Igen, a szájszárazság nálam együtt jár a pisiléssel. Nincs éjszaka, hogy ne érezném szükségét mindkettönek Kép Persze napközben is rengeteg folyadékot kívánok.

A rossz szájíz nálam egy jó hete már nincs. Nekem sem ég a gyomrom, de az a jó megfogalmazás amit írtál. Szerintem pár nap és nálad is el kell múlnia.

Ugye milyen édesek tudnak lenni? Tényleg megéri a "szenvedés".

Én most megyek az oviba, du. még leszek.

Kata007
Kata007

Sziasztok Lányok!

Köszi Kele, ráérsz nyugodtan - amikor tudok, mindig benézek. A mail-re is küldheted, de teljesen mindegy, mert megtalálom (mezmu@freemail.hu).

Norci! Ugyanezeket én is érzem éjszakánként és legszivesebben benyakalnék fél liter folyadékot minden pisilésnél, de tudom, hogy akkor újra kelhetek 1 órán belül és ez nekem külön rossz, mert ugy 6:30-kor kelek mindennap.
(keleek??? Kiváánszorgok az ágyból, mint egy félresikerült bálna-baby - Kitolom a fenekem az ágy szélére -ránézek a naagy pocakomra fél szemmel, aztán kézzel feltolom magam és filózok 2 percig, hogy fel tudok-e kelni..)

Erre szerintem nincs sok jó tanács -esetleg citromot lehet csepegtetni a szájba (??) - de ahogy mondjátok: MEGÉRI!!! De nagyon! Kép

Kérdeztem már, de senki nem válaszolt: milyen, amikor a babóca csuklik?? Ütemesen percenként érezhetõ vmi?
Mi sokat mozgunk, de a csuklást nem vettem észre. Ti mikor éreztétek?

pusz

Mummy (20+6)
Mummy

Kedves Catnet-Niki!
Hát: akkor SZIA!KépKép
Minden nagyon jót neked!
Mi vszínû 5 nappal elõbb üzenünk.Kép
Sok pusszzz. Chris (32+5)
Chris

Sziasztok!
SZomjúságra nekem a védõnõ anno azt javasolta, hogy szopogassak jeget, mert akkor azzal kevesebb folyadék jut be, így talán többet kibírok pisilés nélkül.
cory
cory

Sziasztok!

Az engem is nagyon érdekelne, hogy milyen amikor csuklik. Nálunk is sokat mozog, de nem tudom mit kéne csuklásnak érzékelnem.

Kele
Kele

Sziasztok!

Szomjúság:
Én próbálom egy éjszakára beosztani azt a kb. 1/2 l narancslét, amit az ágy mellé készítek. De inkább csak lustaságból, hogy ne kelljen még a konyhába is túrázni. Kép

Bár büszkén elmondom, hogy az elmúlt éjszaka egyszer sem keltem fel. Kész csoda. Igaz, hogy reggel alig birtam kivonszolni magam a fürdõig. Úgy feszült a hasam, helyesebben a hólyagom. De legalább egy kicsit jobban kialudtam magam. Kép

Csuklás:
Hát igazán én sem tudom. Szerintem akkor csuklott, amikor a köldököm alól indult egy hirtelen emelkedés, ami végighullámzott egészen a bordákig. Ezt kb. kétszer-háromszor csinálta egymás után. Azóta se. Úgyhogy lehet, hogy nem csuklás volt. Kép

Ma megyek UH-ra, remélem megmutatja magát. Videókazit is vettem. Nagyon izgulok, mert már két hónapja nem voltam UH-n és nagyon hiányzik a drága.

Sziasztok, jó hétvégét!

Tünde

Ui.: Tornára igyekszem hétfõn korán (16:00) menni. Kedden bizton a 18:00 óra. Viszont a csütörtököt lehet, hogy kihagyom és pénteken megyek szintén 18:00 órára.
gtunde (gtunde)

sziasztok lányok!

Hát megérkezett a kiscsodánk, ha lesz idõm igérem hosszú beszámolót tartok. Egy biztos, hoyg nagyon gyors szülés volt.
Mindenkinek gratulálok, aki szintén otthon babázik már.
Mostantól jövök gyakrabban, mert már van itthon net!
Addig is puszi mindenkinek

tikk
tikk

Sziasztok!

Catnet-Niki! Szia és minden jót neked no és persze könnyû szülést!

Kata007! Ezek szerint van remény, hogy ez is elmúlik, akkor így könnyebb. Kép

Ma végre fõztem (nem fõzeléket) és nem lettem rosszul közben! Kép Ugye ez most így marad egy jó darabig.

Tényleg harmadik harmadban levõk, állítólag az is egy hányingeres idõszak, de ugye nem annyira, mint az elsõ harmad?

Cory!
Hát nem tudom mennyire okos ötlet a védõnénid javaslata. Ha nem jut elég folyedék az emberbe, akkor u.úgy fel fog ébredni éjjel arra, hogy ki van száradva és a jégtõl még a torka is megfájdulhat, ennyi nyüg mellé meg már csak pont az hiányozna Kép

Norci
Norci

Norci!

Nem lehet, hogy száraz a szobátok levegöje éjszaka. Én is igy szoktam járni, de határozottam a fütési szezona az oka, mert nagyon kicsi a szobánk páratartalma. Épp ma fogok valami megoldást keresni rá.

Kele!

Csuklás: nem tudom teljesen megmagyarázni, de egy biztos, ritmikus (szabályos idönként ismétlödik) mozgás (néha elég kellemetlen valamiért), de nem érzed, hogy mozogna.
Inkább csak a vége felé fordult elö nálam.

Beszti
Beszti

Sziasztok!

Csuklás:
Én a lányomnál inkább a vége felé éreztem, és nem nevezném mozgásnak. Olyan mintha Te csuklanál, de nem gyomorból, hanem hasból Kép Ezt jól megasszontam. Kép
Szóval biztos leszel benne, hogy csuklik a "hasad".
Nekem sosem volt kellemetlen, inkább vicces, és közben nagyon sajnáltam szegénykét.

Kata007
Kata007

Norci!

Ez jó jel, hogy már bírsz fözni hányás nélkül Kép Apa biztos örülni fog neki, ugye?
Szerintem Nálad is elmúlik hamarosan ez a hányós, "semmi sem jó" idöszak.

Szájszárazság: Én elhiszem, hogy Cory védönöje csak jót akart, de:
1. ha én ezt tenném, olyan torokgyulladásom lenne, hogy az nem igaz.
2. a jégszopogatástól még jobban felébrednék mint most egy pohár víztöl, vagy bármitöl. Most kipiselem magam, leiszom magam (mindezt félálomban), és alszom tovább.

Bár ma nálam is elöfordult , hogy úgy jártam mint Tünde. Egyszerüen nem volt kedvem felkelni hajnalban pisilni. Úgy voltam vele, hogy húzom az idöt amíg bírom. Visszaaludtam, de reggel azt hittem nem érek el a WC-ig Kép

Kata007
Kata007

Sziasztok!
Szia Kata007!
Sajnos csak most tudok írni!
Gyorsan:
Nevem : Nagy-Gyõri Éva
Kor: 1974.08.12 (27)
Helység:Budapest
Ciklus: sajnos erre nem tudok válaszolni!
Babuci: most kb 21. hét(nem tudom pontosan, mert más a számitás és más az uh. szerint)
Szülés várható ideje :2002.04.11
Igy jó? Kép
Vuckó

Kata007!

A hányás már elmúlt, jeéentem egy hete nem jelentkezik és már gyogyit se szedek rá Kép Kép

Reméljük a rossz szájíz is elfog! Már nem vagyok olyan fáradékony igaz reggel nehezen kelek, ha így marad csajokPucur, Tünde, Dojika, Csilla jövõ héttõl tornázom veletek. Bár még a BKV járatok használatától írtózom egy kicsit, de arra is vissza kellene szoknom.

Norci
Norci

Sziasztok!

Andysj!
Köszönöm a tanácsokat, sorra próbálgatom, remélem pár nap és túl leszek rajta.

Hála Istennek lázam nincs, attól nagyon félnék, mert az biztos nem tenne jót. De úgy érzem a sok tüsszögés és orrfújás sem igazán jó, mert nem kimondottan fáj a hasam, de kellemetlen érzésem van. Remélem, nem ártok a babucimnak. Érzett már valaki ilyesmit?

123!
Gyönyörì neved van, nekem sajnos nem ez az igazi. Önnállósult becézôje vagyok: Rita. De mivel nagyon tetszik, és a jelentése is (gyöngy), ezért választottam. De én ismerek egy ilyen nevì lányt, egyszer együtt táboroztam vele.

Norci!
Annyira örülök, hogy jobban vagy! Remélem ez már így is marad.

Egyébként nálam az éjszakai pisilés nem jár nagyon szomjúsággal, általában csak egy-két korty vizet iszom, és spurizok vissza az ágyba.
Mindenkinek jó hétvégét, már csak hétfôn tudok jönni.

Margaréta 14/6
margaréta (margar&

Sziasztok!

Mummy!
Én a Rókusba fogok szülni, és Te?
Tényleg, ha Valaki tapasztalt már ott egy s mást az megoszthatná velem.
Te mikorra várod a babát? kíváncsi vagyok nagyon, mert ahogy elnézem, van aki annyi idõs , mint mi és hamarabbi idõpontja van , mint nekem. Ez érdekes.

Lányok! Mennyit "kell" 21 hetesen hancúrozni a babának? Tudom, hogy ez igen változó, én 4-5 napja éreztem igen aktívnak, - reggel és este - de mostanában csak 1-2 szer érezek egy kis valamit.
Mummy, Neked mennyire mozgékony? Írtad, hogy elég nyüzsgõs lurkó, az mit jelent?

Mostanában nem tudok , hogy aludni, sehogy sem kényelmes. Sokszor arra ébredek, hogy háton fekszem, de akkor meg gyorsan megfordulok, mert, hogy az állítólag nem a legjobb a babának oxigén ellátás szempontjából. Tudom a bal oldal a legjobb, na de csak ott feküdjék? Még közel 20 hétig???

Kata,
a táblázathoz: Helység: Budakeszi Köszi

A pisilésrõl annyit, hogy kb.3 hete jobb a helyzet, az elõtte levõ hetekben minden éjjel minimum 3X mentem ki,úgy, hogy elalvás elõtt, ha egy kicsit is éreztem, hogy kell, kimentem, azzal a halovány reménnyel, hogy éjszaka nem kell. De elõfordult olyan idõszak is, hogy 5-6 szor!!! voltam kint.
Na, minden pocakosnak jó hétvégét!
heni

Sziasztok!

Kisbence, szia!
Majd 13-án megyek dokihoz, akkor lesz majd az elsõ CTG is.
Tegnap beszéltem dr.H-val telefonon és nagyon jó fej volt. Egyeztettem vele a legutolsó vérképemet, mert vétszegény vagyok és kicsit félek a lehetséges komplikációktól. De úgy meg tudja nyugtatni az embert, hogy most már sokkal jobban érzem magam! Kép
Az alvással én is hasonlóan vagyok, mint te, mióta itthon vagyok. Sokáig fennvagyunk éjjel, és másnap simán alszom 11-ig. De nagyon pihent vagyok. Szerencsére WC-re is csak egyszer kell kimennem!
Nekem sincs se mellkeményedésem, se elõtejem. Bár az utóbbi hetekben a bimbóudvar látványosan megváltozott, olyan szoptatósnak néz ki, de ez normális gondolom. Azt olvastam, hogy az elõtej hiánya nem jelenti azt, hogy nem lesz majd tejünk, úgyhogy szerintem minden rendben lesz veled is. De ez jó karácsonyi ajándék ötlet! Kép
Ma egész nap vasaltam a babaruhákat, olyan jó volt rakosgatni õket! És hamarosan hazajön a párom egy halom holmival, amit anyósom vásárolt a leendõ unokájának! A férjem szerint mindent megvett nekünk, ami még hiányzott! Kép
Jövõ héten berendezzük a szobát is és lassan a csomagomat is bepakolom, bár azért nem akarom sürgetni az idõt! Nekem január elsõ napjai tökéletesen megfelelnek!

Bocsi, hogy ilyen hosszúra nyúltam!
Pussz,
Zafi
zafi (zafi)

Sziasztok!

Udv. az ujaknak!

Heni!
En is megijedtem amikor a kisasszony neha nagyon sokat mozgott, majd napokig szinte nem ereztem semmit. Es eleinte csak este es reggel mocorgott. Akkor is amikor mar agyban voltam vagy nem ebredtem fel. Most a 23. heten meg mar egyre tobbet mozog. Ejjel-nappal. A ferjem nemreg megjegyezte, hogy biztos valami onvedelmi tanfolyamot vegez vagy diszkozik..... Iszonyu mozgekony lett. Az orvos szerint ez valtozo. A hely szukossege is okozhatja vagy hogy hol tapad a mehlepeny.

En mar megszoktam az oldalt alvast. De a hasra fekves nagyon hianyzik. Sebaj majd 17 het mulva.

Margareta! Remelem mar kezdesz jobban lenni! Nekem is voltak hasonlo tapasztalataim mikor tusszogtem. A doki azt mondta hogy nem art a babonak. De azert kellemetlen volt. Jobbulast!!!

Kellemes hetveget!
Andysj
Andysj

Margareta!
az nem lehet, hogy mi ismerjük egymást: úgy értem hol volt az a tábor? Egyébként én is nemrég (3 hónapja) szültem, Te mikorra várod a Babádat?
123

Tikk!

Úgy örülök, hogy jelentkeztél! Gratulálok!
Jó lenne, ha jelentkeznél, nem tudom, hol tudlak elérni. Címemet a nevem alatt megtalálod!

Gabi
bgabi

Sziasztok!Pucúr nagyon kedves hogy ennyit írtál a kórházról.Végül is eddig csak jókat hallottam róla.Jövõ héten megyek majd a dokihoz a havi szokásos vizsgálatra,remélem minden rendben lesz.
A pisilésrõl annyit,a huszadik hét körül még hasi UH-t is csináltatott az orvos,mert azt hittük valami fertõzésem van.Aztán kiderült a baba annyira nyomja a hólyagomat,hogy már fájt.Mostanra egy kicsit feljebb ment és nem olyan vészes.

Tünde! Ha jól értem te is a SOTE II-õn fogsz szülni.Ha tudsz valami érdekeset feltétlen írd meg.
Egyébként mindenkinek jó egészséget kívánok az új babákhoz pedig nagyon sok BOLDOGSÁGOT!!!
Forgi
forgi

Sziasztok!

Láttam az "akikrõl semmit sem tudunk" táblázatot. Én Móniról tudom, hogy megszületett a kislánya, de az adatokban nem vagyok biztos, majd ha meglesznek, megirom.

Kellemes kismamaságot mindenkinek!
Helga

Sziaszto Mindenki!
Én Laura párja vagyok.
Ma megszületett a babánk 13.30-kor.
Laura lelkemere kötötte, hogy értesítselek benneteket.
kicsi sullyal de makk egészségessen megérkezettKép))
2370 grammm, 47 centi.
Ismeretlenül is mindenkinek minden jót.
Laura

Laura,gratulaKépKépKépKép!!!!

Mariann
Mariann

Kedves Laura apuka, sietségben se a nevét, se a nemét nem irtad le...Majd belejössz, gondolom.
Pildipildi

Pildipildi!
Sorry, de pótolom:

Kislány és a neve Romola:
Laura

Lányok! Kedves Kismamák!

Úgy látom Zsu26 párja nagy örömében ide már nem írta meg, hogy November 30-án este 19 óra után megszületett kislányuk, Dorottya. Súly: 3340 gramm (ha jól emlékszem, ha nem, tessék majd javítani), hossza: 54 centi.
A szülés kicsit hosszú volt és nehéz, de a végén minden rendben volt.
Apuka ott volt, a köldökzsinórt is õ vágta el, aztán vágtatott megünnepelni apasága elsõ napját.

Ezúton is szeretnék Zsunak, párjának és a kis Dorottyának sok-sok boldogságot, rengeteg örömet kívánni, egészséget, sok-sok tejcit és mielõbbi átaludt éjszakákat.

Puszi mindenkinek és kellemes további gömbölyödést:

Dia
Dia

Mégegyszer itt vagyok!

Most látom csak, hogy Lauráéknál is betoppant a gólya!

Fenti jókívánságaimat értsétek Magatokra is! Gratulálok!!!

Puszi:

Dia
Dia

Sziasztok kismamák,
Andysj,
Gratulálok a pici kislányhoz,én is mindig úgy képzeltem el hogy lesz egy pici lányom, erre meg már a 18-ik hétem mutogatta nekem a kis kis fütyijét. De annyira örültem neki, és nagyon boldog vagyok, hogy gyerekem lesz...Én már betöltöttem a 29-ik évemet, és mindig halogattam a gyerekvállasát, a karrierem miatt, azt tartottam a legfontosabbnak. Most meg rájöttem, nem a munka a legfontosabb, hanem a család. Amúgy jogász vagyok, és Erdélyben élek, Romániában.
Ha jól emlékszem, neked már van egy gyereked.
Na, kellemes hétvégét, és nyugodt babavárást
Kele
Neked is sokat mozog a picike, és általában mikor ? Az enyémnek fix programja van, reggel meg este...
Kíváncsi vagyok mi lesz a tied, de tudd meg én is megéreztem, hogy fiam lesz. Azt szokták mondani, az anyai érzések nem csalnak...
Lányok, kellemes hétvégét, majd még írok,
Kristi
kristi

Sziasztok!

Zsu kislánya 3380 grammal született, minden egyéb adat jó Kép Sok boldogságot nekik és Lauráéknak is! KépKép

Gabi
bgabi

Zsuéknak és Lauráéknak is sok sok boldogságot kívánok!

Norci
Norci

Sziasztok!

Felraktam egy képet a kislányról. Ismerjük meg egymást-Tikk Hanna babája alatt megnézhetitek.

Kellemes hétvégét mindenkinek

Tikk
tikk

Sziasztok!

Laurának és Zsuéknak nagyon nagy gratula!!!

BGabi: nagyon édes a kislányod! Flórián hogy fogadta?

Ágcival mi van?

Többiekkel így a vége felé? Mariann: drukkolok majd!

Most már alig várom, hogy megszülessen Gombóc, elvileg még két hét van vissza. Lili is mondja minden nap: baba most már ki. Egyébként jól vagyok, csak rettenetesen leköltözött a baba, és sokat keményedik a pocakom, de legalább már nem ég a nyelõcsövem! Aludni viszont alig tudok, sehogy se jó, minden kényelmetlen, estére vizesedik a bokám, kis kecses elefántbokám van. És még mindig olyan furcsa, hogy most már tényleg akármikor megérkezhet a pici, pedig a lányom is olyan kicsi mégKép

Kellemes hétvégét mindenkinek, további jó pocakosodást, kevés rosszullétet!!!

Szilvi 39
Szilvi 39

Sziasztok!

Gratula a kisasszonyokhoz!

Tiduj

35+2
tiduj

Sziasztok Lányok!

Nem fogjátok kitalálni, hogy ki vagyok!!!
A hétvégére hazaengedtek, holnap este kell csak visszamenni. Nos, a leleteket átnézve az orvos módosította a szülés idõpontját nov. 27-re, de hát ugye az is már elmúlt, úgyhogy ezennel megalapítom a "Lejárt szavatosságú kismamák" klubját Kép!
Volt már EST, nem kívánom senkinek, hétfön megint lesz, hátha mostmár beindítja a szülést. Ha nem, valószínünek tartom, hogy kedden vagy szerdán megindítják a szülést. Különben jól vagyok, a 3.-ra is lépcsön járok állandóan a klinikán. Hát nem kívánom senkinek, hogy ennyit várakozzon az utolsó napokban!
Az új anyukáknak nagy-nagy gratula Kép!
Üdv:
Ágci
Ágci

Sziasztok!

Kedves Mummy! Elnézést, hogy csak most, de tudod, annyi minden van: szóval a 18. heti un. genetikai UH-t nekem a 19, 2 héten csinálták. Számomra teljesen olyan volt, mint minden más UH. Ami a papíron van:
Magzat szám, placenta hátsó fali, szívmûködés jó, magzatok helyzete: nem bírom elolvasniKép, CRL, BPD, FOD, Thorax, Femur, Humerus, Cerebellum: itt értékek vannak feltüntetve mm-ben. Nem állítom, hgy mindrõl tudom, mit jelentKép Aztán géppel írva az alábbiak, majd pipa mindegyik mellett: 4 végtag, norm. arc- és agykoponya, szív a mellkas bal oldalán, norm, 4 üregi kép, épnek látszó gerinc, zárt hasfal, norm. hasi echogenitas, telt gyomor, telt hólyag,

Ennyi. Szóval szerintem ua. mint más UH csak most kifejezetten a csontok és a durva rendellenességek kiszûrését végezték.

Kristi! Nekem nagyon mocorog mindig a picuri. De szerintem én hiperérzékeny vagyok, mivel a 13. hétben már éreztem valamit, majd a 15. héttõl az apukája is érezte. Azóta minden reggel és este állandó program õkelme mozgásának figyelése. Az utóbbi pár hétben viszont már napközben is érzem, ami néha elég fura helyzetet eredményez, hiszen még javában dolgozomKép
Azt figyeltem meg, hogy a kocsiban állandóan jelez. Vagy szereti vagy utálja, de egy biztos, nem hagyja hidegen. Bármikor is ülünk kocsiba, elõbb-utóbb mindig bejelentkezik.

Kele
Kele

Ágci kedves, pedig már azt hittem...
Mi az az EST? Addig is szurkolok, hogy mielõbb beinduljon.
Nem érzel semmi jósló jelet?

Kele
Kele

Ágci én is nagyon szurkolok neked!!!!

Norci
Norci

Sziasztok!
Ma egész nap a konyhában voltam, készülve a holnapi családi banzájra, és most látom, hogy két új babánk is van.

Hatalmas gratula Laurának és Zsu-nak! KépKépKépKép
Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok nekik.

Ágci!
Alig vártam, hogy a gép elé üljek, hátha olvashatom, hogy azóta már boldog anyuka vagy... Szurkolok neked 1000-el KépKépKép Vigyázz magadra, és légy nagyon ügyes!!!

Helga!
Az jó lesz ha utána érdeklödsz Moninak, köszi!

Viszont segítsen aki már "öreg róka" itt. Van egy Zsuzsink akinek most volt itt az idö, viszont van egy Zsú-nk aki 32 hetes. Akár ö is lehetett, hiszen nincs kiírási idöpont, vagyis lehet elcsúszás a heteiben.
HELPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!

Kata007
Kata007

Andysj!
Köszi a nyugtató szavakat, de ma kismanó is megnyugtatott, ugyanis majdnem egész nap hancúrozott a hasamban. :-)

Mummy!
Mi volt az Uh-n? Okvetlenül mesélj, nagyon kíváncsi vagyok!!

Heni 21/0
heni

Kata

Zsuzsiról van szó, napra pontosan szült.

Gabi
bgabi

Köszi Gabi! Kép

Szóval akkor az új anyukák:

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Cseri Boglárka 3400 g, 49 cm 2001.07.28 ( - ) 14 nap
Tvica Kristóf Bence 3400 g, 54 cm 2001.09.04 ( - ) 1 nap
Cory Balázs 2900 g, 50 cm 2001.09.12 ( + ) 5 nap
Pocok Anna Lara 4100 g, 57 cm 2001.09.28 ( + ) 8 nap
Manka2 Benedek Artúr 3450 g, 52 cm 2001.10.10 ( - ) 8 nap
Beáta Martin 3760 g, 55 cm 2001.10.11 ( + ) 1 nap