Edina,
sajnálom hogy nem sikerült, egész nap izgultam érted én is, minden órában felnéztem!
De stramp csaj vagy te is és nem szabad feladni a 3 hónap leteltével örülök, hogy még próbálkoztok! Én Bp-en voltam tegnap egész nap a genetikai uh-on és utána terhes gondozáson délután, este értünk haza, elnézést ezért nem tudtam írni! De nagy ölelés részemről is!!!!
Kamilla,
köszi az infot a szív uh-ról. A dokim a magán rendelésén nem tudott adni beutalót, de mondta adni fog csak a végén meg annyi minden másról beszéltünk hogy el is felejtettem megkérdezni hogyan jut el hozzám... hétfőn felhívom majd, addig meg ha lehet a beutaló nélkül is kérni időpontot megpróbálom felhívni őket hétfőn, hogy mielőbb legyen.
Remélem jól vagy!
Ruzsoma,
örülök, hogy már jobban vagy! Szuper hogy 9 megtermékenyült, két kis drágát vissza is kapsz majd
azért is drukkolok, hogy most már meg is kapaszkodjanak
A hasfájásról sajnos nem tudok nyilatkozni, én ilyet nem éreztem, de lehet a hormon szurik hatása ez is, azért kaptál rendesen, igyál rengeteget, amikor csak tudod döntsd magadba
Nagyon fogok izgulni érted is, majd írj mi újság ha végeztél, minden ok lesz és vigyázz majd magadra! Pihenj amikor úgy érzed és tudsz!
Saaba,
reméljük a cisztád most már sehol és tényleg távozott a menstruációval
. Hajrá április!
Kocos,
köszi neked is! igen így valószínű én sem fogok bele férni az intervallumba, mert most vagyok 20. hetes és ha ilyen sokan várnak erre a vizsgálatra, max magánba tudnék menni, de ha lehet a beutalóval mennék.... Köszi a részletes leírást kell is, mert most rossz helyen várakoztam a klinikán.... pedig nem először voltam... pf.
Bogyóka,
te is a finisben
drukkolok én is, biztos neked is vannak szépen érett tüszőid és reméljük sokat le is tudnak majd szívni! Azt elhiszem hogy már izgulsz ilyenkor már én is izgultam rég
remélem a szurit rendesen beadják, nálunk a kórházban szó nélkül belém döfték... nem értem miért kellene érte fizetni... kész röhej.... Szerintem előbb menj be a sotera biztos ami biztos, azért egy időpontot nem szoktak adni, hátha félre írták.... Ügyes leszel és semmi gond nem lesz, nálam betojibb ember szerintem nem létezik aki ennyire fél a tűktől mint én
Salsera,
nagyon jó hallani felőled is, örülök, hogy jól vagy és minden rendben van a Babával és veled is
Az Eliza név nagyon tetszik
szépet választottatok! Jó lehet az úszás de én sem mernék
pedig biztos ellazít, én még csak a 20. hétben vagyok, de már most nehézkes sajnos minden, bár a műtétem helyei fájhatnak azt mondta a doki, így én nem is mernék úszni....
Mmzs,
értem amit írsz és igazából meg is lehet érteni, de az hogy nem lennél ide való az szerintem nem így van! Nagyon drukkolunk neked is hogy végre össze jöjjön a Picúrotok, kitartó is vagy, persze nem mindig megy ez olyan könnyedén, de tudom aki ugyan ezt nem élte át nem is tudhatja, csak sejtésünk lehet róla, de jó hogy itt vagy köztünk, nekem is sokat segítettél az elején! És tényleg szerencsés akinek elsőre vagy másodikra sikerül, de én szeretlek titeket olvasni és ha tudok akármilyen kis dologra is válaszolni, segíteni jó érzéssel tölt el!