En meg jovo heten megyek afp-re, asszem. Szerdan megyek a dokimhoz, o meg majd jol kiadja a beutalokat, vagy csak siman elkuld gondolom. Meg nem tudom hogy lesz. Ja azt mondtam mar hogy a kombi teszt alapjan elvileg negativ lett a kockazatom down-ra meg edwardsra? Hal' istennek. Nagyon gyorsan telik az ido. En se akarom a havat meg a hideget, amugy i fronterzekeny vagyon alapbol, de most meg fokozottan megerzem. Az elmult 3 alkalommal amikor reggelre leesett a ho mar abbol tudtam mikor meg ki se neztem az ablakon csak felemeltem a fejem az agybol, es migrenesen fajt. Imadtam, hogy egesz nap a fajdalomtol fetrengek, es ezt most mar nem akarom. Hanna meg ilyenkor rettenetesen nyugtalanul alszik. Nyogdecsel, felsir, neha beszel is almaban, mar abbol is elore tudom, hogy jon a rossz ido. Bar nalunk most 7 agra sut a nap, van vagy 15 fok, nehezen tudom elkepzelni, hogy jonne a rossz ido.
Szombaton voltunk veresen a maciparkban. Meg sose voltunk, es mivel ilyen jo ido volt akkor is, kirandultunk egyet. Hanna nagyon jo gyerek volt, nem nyulkalt be a keritesen, bar alapbol a kozelebe se ment, mert nem tudom miert, felt a maciktol meg farkaskaktol, pedig tok jamborak szelidek voltak. Hanna kismotorral rodeozott mellettunk, megallt ha raszoltunk (trenirozzuk egy ideje
), szoval kezd olyan igazi nagylany lenni. A multkor pl szinten kismotorral gurult le velem a postara, marmint en gyalog es o mocival. Meg a hangomat se kellett felemelnk, hogy ne siessen vagy alljon meg, mert tenyleg ha szoltam neki, akkor azt csinalta. Nem hebrencskedett, mint par honapja meg. Meg is jegyeztek a szomszedok, hogy nagyon hatasos a nevelesi elvunk, es ok is ezt probaljak kovetni, mert latszik hogy bevalik. (sajnos hanna nem ert a szep szobol, igy a mindent vag semmit elve ervenyesul. Eloszor elmondom neki hogyha kimegyuk az utcara mik a szabalyok. Masreszt ha szolok, es nem hallgat ram, akkor eloszor elveszem a mocit, masodszorra meg meg be is megyunk es vege a jateknak. Hat penteken sajnos ezt kellett tennem, a verofenyes jo idoben bent rohadtunk miatta, de megerte, mert egyre jobban erti mit veszithet, ha nem fogad szot.)
Azt mondta a szomszed meg penteken, hogy o tokre mellettem van, es naluk is sajnos lassan kenytelenek lesznek bevezetni ugyanezt. Na mindegy, szoval jol esik, hogy nem neznek hulyenek, hogy raszolok a gyerekre hogy ne menjen ki az utra felugyelet nelkul, hiaba lakopark, meg nem jon senki, de a multkor pl a postas hajtott be ezerrel a kocsival, ott lehettek volna a gyerekek, es meg jo hogy nem voltak, mondtam is, hogy na latjatok errol beszel, azota mindenki jobban figyel a gyerekre (kiveve azt az egy renitens szomszedot aki kb leszarja, mert ugyis lesz olyan hulye aki az o gyereke utan fut, ha baj lenne. Mondjuk szerintem kezd feltunni neki, hogy kezdjuk ezt unni.) Na mindegy, nalunk ezek vannak. Tobbiek?