Sziasztok Lányok!
Látom beindultatok, nagyon halad mindenki!
Örülök, hogy Mmzsó visszatért közénk és kívánom, hogy csatlakozzon mielőbb a kismama klubhoz!
Sokat gondoltam Edinára is és sajnálattal olvastam, hogy nem sikerült. Bárcsak tudnék okosságokat tanácsolni, de sajnos ez szerencse kérdése.
Te pedig szerencsés vagy, hiszen van már két gyönyörű gyermeked, bár tudom, mennyire szeretted volna, ha ez a babó is Veled marad, de még biztosan nem volt itt az ideje.
Ruzsoma, Régi, Bogyóka:
Tök jó, hogy már a finishben vagytok, nagyon gyorsan eltelik az idő, és sajnos tudom, hogy most jön a legnehezebb rész - amikor csak vár az ember, hogy sikerült-e -, de csak pozitívan!
A hamarosan kezdőknek sok szerencsét kívánok, és örülök, hogy kismama társaim jól bírják a kiképzést!
Én ma voltam uh-n, hát gyermekem nem lesz kisméretű. Ugye most kezdtem szerdán a 27. hetet és 1,3kg és 35cm már. Szerintem képes és olyan nagyméretűre növeszti meg magát, mint anyámék voltak (mindhárman 4,7kg-val születtek).
A méretei alapján már inkább a 28. hét második felében kellene járnom, pedig nem híztam sokat (8kg), viszont azt mind a hasamra. Ha hátulról látnak, akkor nem is vagyok terhes, ha oldalról, akkor meg azt hiszik már csak egy-két hetem van hátra.
Az eredményeim rendben vannak, járok úszni, jót tesz a fájós hátamnak, az alvás egyre nehezebben megy, egy idő után úgy érzem kiszakad a csípőm és ripityára törik a bordám.
Megkértem páromat, hogy szedjen ki valamit a szekrény mélyéről, mert nekem már nem megy, na, mivel ő sem egy nádszál termet, mondta, hogy amíg terhes vagyok, semmit nem pakolunk oda.
)
A babaszoba már elég előrehaladott állapotban van, nagyobb beruházásként már csak a babakocsi van hátra.
Ja, és Eliza lesz a neve.
Petráról, meg Zoráról már régen hallottam, remélem, előbb utóbb ők is csatlakoznak a pocaknövesztők táborához!
Bár nem jelentkezem már annyit mint régen, de mindig olvaslak Titeket és küldöm a drukkot!