Sziasztok!
Nyomon követem az eseményeket, olvaslak Benneteket rendszeresen, csak nem sok időm van írni, a babázás mellett készülök a szakmai vizsgámra
Edina, ez még nem jelent semmit, ne add fel! (hallottam olyanról is, aki vérzett is, mégis megmaradt a baba, és az ellentétéről is, lásd Zsó-t) . A teszt sokszor hamis eredményt ad, nekem is az elsőnél pozitív lett még vv előtt, aztán a prof is gratulált, mégis elment a kicsikénk. KisMackónál megfogadtam, hogy nem tesztelek, és épp a hétvégén dobtam ki a tesztet, mert lejárt a szavatossága.Holnap kíváncsian várom a híreket
.
Ruzsoma, Neked is mennek a drukkok ezerrel holnap, nem semmi, mennyi tüszőt sikerült akcióba hozni, és az elején még féltél
Bogyóka, Regi Nektek is minden ok lesz holnap! Bogyóka, mindenkinek 2-3 naponta kell menni a stimu alatt.
Zsó, sokat gondolok Rád, és kívánom, hogy mihamarabb valóra váljon az álmod! Mikor mész a klinikára legközelebb?
Petra, sikerült elérni Bokor doktort?
Üdv az újaknak!
Kismamik,hogy rohan az idő, a felénél jártok
. Vigyázzatok magatokra és növesztgessétek a kis pocaklakókat.
Mi jól vagyunk, KisMackó gyorsan nő, egyre ügyesebb, már kacarászik, magyaráz. Szerencsére tejcsi is van bőven. Közel 7kg és 65 cm.
Ja, és unaloműzőnek a várakozás idejére a klinikán: mi a párommal a műtő fölötti tablón a fekete-fehét képeken próbáltuk kitalálni, kiket ábrázolhatnak. Szerintem nézzétek meg, felismerhetőek a babák