Bence
Nagyon sajnálom ami veled történt, nagyon vigyázz magatokra!
Tényleg próbálj meg a pihenésre koncentrálni.
Én is mikor begörcsöltem, nagyon megijedtem, de nálam még enyhe volt a dolog.
Thimmy
Sajnos a pontos értékeket nem tudom, mivel elpakoltam a leleteket. A védőnő mondta múltkor, amikor kint volt nálam, hogy nem vészes a csökkenés, de kezdjem el a vasat pótolni. Most pezsgőtabi formájában viszem be, remélem a következő eredményeken ez pozitívan fog látszódni.
Az hogy nem volt ultrahang, először engem is meglepett, de nem gond, mert holnap úgyis megyünk 4D-re.
Itt a magánban, sokkal aprólékosabban megnéznek mindent és hosszabban csodálhatom a babám.
Egyébként meg megvizsgált, teljesen zár a méhszájam, ez a fontos és különben is, jól vagyunk
Haspántot a ruha alá szoktam felenni, de ha nagyon zavar, akkor a ruha fölé is.
Én nagyon szeretem, a hasam alatt szoktam összekapcsolni a derekamat nagyon tartja. A derekamnál hátul jó fentre teszem és lefelé haladok és a hasam alatt érintkezik. Most ezt jól leírtam, de remélem érthető voltam
Görcsölni már nem görcsölök, pihenek elég sokat vagyis, ha érzem, hogy kezdek fáradni, akkor nem érdekel semmi, mindent hagyok és lefekszem pihenni!
Zuzmi
Nagyon szuper lett a táblázat, tetszik!
Nevet még nem tudok, mert nem döntöttünk, még van időnk!
Fantasztikus a pocid! Milyen nagy az enyémhez képest és csúcsos
hogy bírja a derekad?
Édesek a képek is, amit feltettél!
Andi
Megnéztem az oldalt amit belinkeltél, nagyon tetszik, le is ragadtam...
Tényleg megbízható, rendeltél már valamit?
Egyébként lenne is egy-két dolog ami érdekelne, csak azért kérdezem.
Nekem sem az a bajom, hogy a nagy a pocim, sokan el se hiszik, hogy mindjárt szülök. Inkább engem is a derékfájás készített ki. Nem nyomja a babát, először én is izgultam, de teljesen jól tudod szabályozni. Érzed mikor túl szorosra veszed, a babám is jelezte.
Viszont nagyon jó dolog, mert még mindig inkább aktívnak mondhatom magam, nem tudok megülni a fenekemen és így a pánttal sokkal jobban tudok mozogni.
Nincs az a nagy fájdalom a derekamon és a tartásomat is mintha javítaná.
Én csak ajánlani tudom!
Nagyon édes a babád! Jaj, már annyira várom a holnapot, hogy lássam Őt!
Azt mondják, hogy 27-30. héten a legjobb a 4D, mert akkor már mindene látszódik!
Nagyon szép pocid van!
Ether
Aranyos vagy, próbálok figyelni, hogy no stressz.
De akkor is ott van minden nap, hogy mi mindent kell még csinálni!
Bár egy dolog ki lett pipálva, a rucik!
Egyik ismerőstől, akinek szintén kislánya született és nyári baba, megkaptuk az összes rucit. Így még télre is kaptunk mindent, szóval van a kis csajszimnak ruhája bőven.
Legalább ezen már nem kell aggódni!
Egyébként 2,5 hónap, hipp-hopp itt van, úgy telnek a napok!
gtimi
Nekem is szokott ilyen lenni, de ilyenkor minid mondom a babámnak, hogy ez anyának nem jó, ne csinálja.
Szerintem ez az miatt lehet, hogy helyezkedik, néha alig kapk levegőt, ha éppen a bordám alá rúg, meg egyre kisebb neki ott a hely és nem nagyon tetszik.
Redy
Nagyon sajnálom a történteket, próbáld a párod megnyugtatni, nem tesz jót ha sír!
Persze én is könnyen beszélek..., biztos én is egész nap sírnék.
Mindenképp arra kell most figyelni, hogy a babával ne legyen semmi baj.
Még ki kell húzni, hogy még ne induljon be a szülés!
Tudom, hogy rosszabb a helyzet, mert Te is aggódsz és látod a párod elkeseredését és nem tudod megvigasztalni. De együtt még erősebbek vagytok! Túl lesztek és nem lesz gond!
Szorítok Nektek!