Sziasztok Csajok!
Előszöris Cirmihez szeretné szólni: NAGYON NAGYON GARATULÁLOK! Tök jó hogy sikerült Nektek.
Mi is sokat akcióztunk szilveszterkor...; Szóval a lényeg hogy nagyon szuper hogy a teszted pozitív lett!!
Várjuk a doki hozzászólását is majd!! Ja és azonkívül hogy mehet szaunázni mit szólt a párod? És a kicsi??
Én sajnos ma szembesültem vele, hogy ismét mehetek tampont venni
Úgyhogy Zafir, Nolina, vegyetek be engem is a "köv.hónapban talán összejön csoportba";, légyszi!
Egy darabig én is bíztam, mert hallottam mástól is hogy nem volt semmi tünet, de most már sajnos biztos hogy nem jött össze. Na de öröm az ürömben, hogy legalább beállt a ciklusom 28 napra végre.
Zafír teljesen egyet értek veled abban hogy a rohadék embereknek mindjárt összejön még több is, nekünk miért nem?? Ja és még az is nagyon bosszant hogy kis csitri tizen éves lánykák tapasztalatlanul "szórakoznak"; aztán meg rohannak abortuszra! Csak úgy eldobják maguktól azt, amire mi annyira vágyunk!! Nekik perszer egyből sikerül
;. Remélem nem bántottam meg ezzel senkit!
Nolina tényleg Te még ma is dolgoztál?? Szegény!
Juca!! Gratula a vizsgáidhoz és kitartás a kiskrapek fogaihoz! Azért irigyellek egy kicsit hogy ilyen "problémáid"; vannak, ne haragudj!
Carlos sajnálom én is hogy nem mondod el, mert érdekelne, de hát ha szégyenlős vagy nem kell elmondanod.
Nori: látod nekem most állt be a ciklusom (fél évvel a gyógyszer abbahagyása után) illetve lehet hogy még be se állt csak most jött meg épp 28 napra.
A szőrtelenítéshez: szerintem az epilálásnál jobb a gyanta (legalábbi nekem) mert nem tart olyan sokáig ;nem fáj olyan sokáig. Persze mindkettő borzalma, de az legalább utána nem szúr és sokáig nem nő ki.
Baba: milyen az a szakállvágó?
Én már többször elhatároztam, hogy gyantával olyan "mélyre"; megyek amíg csak bírok, de a bikinivonal is olyan kínszenvedés, hogy mindig lemondok róla
;
Hajni! Ha nem vagyok túl indiszkrét megkérdezhetem hogy mit jelent az nálad, hogy egy póz nem "túl lendületes"??
Proone Üdv közöttünk!én is nemrég jöttem, de jó itt "beszégetni" dok jó dolgot lehet megtudni. Ha van időd olcass vissza 1-2 hetet és sok infót szerezhetsz!
Nem tudom, hogy jövök-e még ma, délután tanulnom kell este pedig bálba megyünk. Marha nagy kedvem van menni
;
Még nyáron voltak olyan elképzeléseim hogy ekkorra már kezd látszani a pocim. Hát ez nem nagyon jött be és egyre jobban elkeseredek.
Sziasztok!