Edina,
nagyon örülök a híreknek, a jó híreknek és remélem ma minden rendben lesz a leszívással is, sok sikert neked!!
Remélem az összes szépen érett tüszőt le tudják szívni és meg is termékenyülnek! Nagyon drukkolok neked! Írj majd, várunk!!!!!
Maci,
remélem jól vagytok minden ok a Kis Mackótokkal
nagyon édes a képen! Köszi én pihizek sokat, már kaptunk ruhákat, most azokat válogatom iszonyat jó érzés..... lassan el kell kezdenünk beszerezni a dolgokat is, mert nagyon semmink sincs, ruhákat most kaptunk, de majd még abból is vennünk kell
Kamilla,
örülök, hogy jól vagy és minden rendben van, remélem jó sokat pihentél
jó hogy érzed mozgolódni a Babátokat, nagyon jó érzés lehet, néha már én is kezdek ilyen buborékosat érezni, de még azért ritkás...
Tegnap úgy neki feszült a hasamnak este jobb oldalt, még én is megijedtem
fura érzés volt.
Ruzsoma,
fel a fejjel! tényleg remélhetőleg ez után minden rendben lesz, picit tovább tart, de sebaj, ha meg is lesz a gyümölcse
szorítok én is neked!
Bogyoka,
nagyon ügyes vagy hogy beadtad magadnak, hős vagy
tényleg, én betoji voltam hozzá, ti meg itt sorba adjátok be magatoknak, én úgy voltam hogy megszúrtam magam pöttyet és már el is kaptam.....
az összecsípés a férjemnek is nálunk a köldök körüli résznél volt a legjobb aztán miután benne volt elengedte a bőrt és úgy nyomta belém, ha emlékeim nem csalnak, de volt hogy a klinikán végig fogták ... ja és igen én ültem akkor jobban voltak redők, mert a hasamon nem voltam túl husis
Mmzsó,
én is örülök, hogy hallottunk felőled, kitartást neked! Azt el is hiszem, hogy most nem nagyon tudsz erre gondolni és van is mit feldolgozni! Remélem hogy most már közeledik az a nap hozzád is amikor sikerül teherbe esni, tényleg megérdemelnéd!!!! Szorítok majd neked is, mikor újra megpróbáljátok! Addig is jó feltöltődést, jó munkát!
Petra,
mi újság veled? most hol tartotok? mi van a cisztával, mikor néznek meg újra? Drukkolok neked is!