Judit
Jó sok rucija van már Kristófkának
Kaptunk sokat unokatesóméktól is, rengeteg újat is vettünk, persze nem mind bébiholmi, van közte 70-es méretű kisgatyó is, meg kising, pulcsi
Meghát nemcsak a kisruháit mostam ki, hanem mindenét, ágyneműjét, a kistakaróját, a kenguru-t, mert ez is kölcsönkapott, törölközőit, textilpelusait, az én kórházi cuccaimat(hálóing, pizsamák, szopis melltartó, stb), szóval jó pár mosnivaló volt.
Holnapra pedig a vasalás marad
Elküldheted a címet, bár elvileg minden megvan már, de sosem lehet tudni
Ha érdekel valaki pocakost:
Most nézegettem a legújabb Tesco-s reklámújságot. Én ugyan nem szeretem a Tesco-t, de ezt talán érdemes lenne megnézni, jövő szerdától, 19.-étől van az akció:
Hosszú ujjú body 299Ft,
Disney-mintás kisbody 599Ft,
plüss rugdalózó 999Ft,
3db rugdalózó egy csomagban 1999Ft,
hálózsák 699Ft,
plüss sapka 299Ft,
plüss kiszokni 299Ft.
Meg van még kiságy, utazóágy, bébihordozók, akciós babaápolási cuccok, kiskád(1190Ft-ért)szoptatós melltartó 1999Ft, meg minden más
Szerintem kivételesen ide mi is elnézünk majd jövő szerdán
Éjszakai alvás: csak idő kérdése
Én semmilyen extra kiegészítőt nem használok. Befekszem oldalra és kész. Főleg a bal oldalra, mert állítólag az a legelőnyösebb a babának oxigénellátottság szempontjából, mert így semmilyen vénát nem nyomunk.
Hasra fordulni képtelen vagyok, max. háton alszom el.
Én is pocsékul alszom, sőt pocsékabbul, mint valaha. Kristófka buksija már nyom ott alul, óránként felébredek, fáj mindenem, pisilnem kell, elzsibbad a kezem, szóval nem egy leányálom, dehát számít ez???
Úgyhogy Judit, Edina, nyugi
, lesz ennél még rosszabb is
Babus