Hali!
Felteszem megint a tegnapelőtti "lemezt"
Szóval ismételten vásárolni voltunk.
Na jó ez nem fedi teljes mértékben a valóságot. Ebéd után mentünk a melóhelyemre leadni a papírokat, ami az idei évre kell (gyerekszabi, családi kedvezmény...stb.), meg elintézni a GYED-et, ugyanis tegnap volt az utolsó THGY-s napom, "csak" 30e-rel fogok kevesebbet kapni, sírva fakadok! Piszokság, hogy be van maximálva a GYED, kapjon az ennyi lóvét (na a GYES-ről ne is beszéljünk
) aki kitalálta és éljen belőle, meg lássa el a gyerekét ennyiből!!!
Na ezután mentünk a Rékának vásárolni, kapott a Drágám egy etetőszéket, állítható a magassága és az ülés dőlésszöge is, 21e volt, de mondtam a páromnak hogy a másik nem tetszik és kész. Meg kapott egy cumisüveg/bébiételesüveg melegítőt, amit a kocsiban lehet csak használni. Itthon felesleges is lenne, viszont ha útra kelünk mindig törtem a fejem, hogy mi legyen. Csütörtökön is mikor voltunk Budaörsön itthon jól felmelegítettema főzit, vissza az üvegbe, az üveget jól lealufóliáztam és úgy bele a hőtárolós cumisüvegtartóba, két óra múlva épp hogy csak langyos volt. Így mostmár ez a gondunk is megoldódott!!!
Ildi
37kg?? Az tényleg nagyon gáz lehetett!!!
Andi, Bea
Na megvolt a nagy találkozás???
Bea egy kis ízelőtőt léccccciiiiiiiii, ugye isteni volt az elefántkönny!!!!! Fájdítsd már egy kicsit a szívünket!!!
Éva
Na végre, hogy előkerültél
Nem semmi a leányzód
Tündéri egy csaj lehet, a szövegétől meg egyenest behasalok
Orsi
Elfelejteni??? Ugyan menj már!! Miket képzelsz rólunk???
Sikerült aztán hímezni???
Nali
Jó a vezetési stílusod
Oktató meg csak lesett, mi??
Lujzi
Hogyan sikerült leállítani, hogy ne berregjen???
Tegnap anyukáméknál ettük a tejpépet, teljesen le voltak döbbenve, hogy mit alakít a csaj, pláne azon, hogy milyen tempóban kell kanalaznom, mert ha nem vagyok elég gyors, jön a reklamáció!
Jelentem tegnap megtaláltuk mi is a lábunkat, úgyhogy mosmár két kéz és két láb figyel be a csöpp szájában
Azóta állandóan azt akarja bekapni, mindegy, hogy zokni, vagy rugi van rajta
Van egy tudományunk!!! Ha odatartom elé a tenyeremet és mondom neki, hogy pacsi, akkor vigyorog nagyot és adja a pacsikat
Az asztal tenyérrel való csapkodását is egyszer kellett megmutatni neki (anyósom volt az elkövető), majd leshetem, hogyan csapkod bele a tányérjába!!!
A hosszú hajért meg egyenesen meg van veszve!!!
Csináltam egy képet, amin az etetőszékben ül, nem túl jó, mert a telcsivel csináltam.
Puszi:
Meli