Era - hajrá spontán teherbeesés! És gratulálok a fogyáshoz is. Köszi a tippet Fülöp dokiról, de annyira rossz emlék, hogy kizárt hogy még egyszer hozzá menjünk.
Süti - most már tényleg csak pár nap van hátra, kívánom, hogy gyorsan teljenek, és hogy mi mielőbb a kezedbe vedd a piciket! Tényleg küldhetnél fotót, mondjuk ilyen előtte-utána is jöhet!
Várunk majd nagyon a hírekkel!!
Tegnap megvolt a konzi Vass dokival, ami vegyes érzésekkel tölt el mindhármunkat (szerintem őt is). Szóval a testileg minden OK, petefészkek lenyugodtak, mnyh 10 mm, és pár peteérésem is volt
A lelki tényezővel vannak gondok, amit én őszintén el is mondtam neki és kértem, hogy mondja el, hogy orvosi szempontból miért nem tudtam még idáig teherbe esni, mert mondom ez nagyban segítené a feldolgozást. És elkezdte ecsetelni, hogy alapvetően a párom eredménye az, ami egy kicsit eltér a normál értékektől, de szerinte is és most már a biológusok szerint is ettől spontán is kellene mennie......DE van valami olyan ismeretlen tényező, ami miatt nem megy. És akkor elmondtam neki, hogy elkezdtem pszichológushoz/kineziológushoz járni, aminek ő nagyon-nagyon örült és nagyon támogat, mert az ilyen jellegű kiegészítő kezelések nagyban hozzájárulhatnak egy sikeres lombikhoz, terhességhez. "Férfiasan" bevallottam neki, hogy én egyedül ezt nem tudom feldolgozni, mert érthetetlen számomra, hogy ha egészségesek vagyunk, akkor miért nem lesz gyerekünk, és kérte, hogy ha úgy érzem, hogy ha lelkilek már rendben vagyok, csak akkor folytassuk. És én ezzel maximálisan egyet is értettem, ugyanis, ha nem hiszek benne, akkor nem tudom magam reggel/este teljes szívvel hasbaszúrni......... Számolgattunk és valahogy úgy jött volna ki, hogy csak novemberben kezdünk és akkor decemberben eredményhirdetés, de mondtam, hogy az semmi esetre sem szeretném. Így a párommal arra jutottunk, hogy ezt az egész folyamatot most itt felfüggesztjük és majd később visszatérünk rá. De egyikőnk sem érzi azt, hogy ez lenne a mi utunk.
Tudjátok mindig, minden egyes vizsgálatnál azt vártuk, hogy majd jól kiderül, hogy mivel van probléma, és akkor arra majd lesz egy célirányos kezelés és lesz kisbabánk. De az élet másképp hozta, más feladatunk van és biztos, hogy ezzel is kellett valamit tanulnunk. (majd ha már tudom, hogy mit, akkor elmesélem
)
Vass doki mondása: a férfi olyan mint a szovjet porszívó: vagy működik, vagy nem. A nő viszont teljesen másképp működik, nagyon sok pici, apró kapcsoló dási pont van benne, és sokszor valóban egy más jellegű kezelés az, ami sikerre visz. Említette, hogy korábban náluk is volt pszichológus, de a párok sokszor nehezen vették, hogy nekik még oda is kell járni, így ezzel a témával nagyon óvatosan bánnak és kifejezetten örülnek, ha egy pár saját magától vesz igénybe ilyen terápiát.
Szóval én most búcsúzok egy időre, visszavonulok, hogy rendet tegyek a fejemben. Viszont tiszta szívből kívánom mindannyiótoknak, hogy minél előbb teljesüljenek a vágyaitok!