Szia Hajni!
Na,akkor ma kb.ugyanakkor vacsiztunk,en most alltam fel
Egy ideig ugy gondoltam,hogy Dorka lesz a lanyom,nagyon tetszett,mindenhol ezt a nevet hasznaltam-email cimek,jelszavak,stb.-de azota a parommal talaltunk jobbat-vagyis olyat,ami neki is a legjobban tetszik-igy mostmar csak a masodik lanyom lesz Dorka
Hogyhogy Eniko,meg Ildiko is?!Es Hajni is?
A parom-jaj,ugy irnam mar,hogy ferjem
-cegenel vagyok internetes gyogypedagogiai szakerto.Es azert csak elmeletben,mert eddig nem volt idonk foglalkozni vele,vagyis olyan uj honlapot,vagy a mar meglevokon egy forumot osszehozni,ahova serult gyerekek szulei,vagy barmilyen erdeklodo fordulhat.Igazabol fogalmam sincs,hogy egyaltalan lenne-e ra igeny,a lenyeg,hogy nem lehet belekotni,belefer a ceg profiljaba,az en diplomam keretei koze,es foleg,hogy igy sokkal konnyebb volt az ugyeket intezni,hazon belul,nem kellett allast keresnem.Igazabol egyaltalan nem akartuk ezt a munkavallalasdit,ugy terveztuk,hogy meghivolevellel szerzem meg az egyeves tartozkodasi vizumot,de majus ota jott valami torveny,hogy csak rokont lehet 2 honapnal tobb idore meghivni...ezert is huzodott igy el ez az egesz,holott mar egy eve kint vagyok,tobbszor visszautasitottak es megszivattak minket,igy maradt a munkavallalasi.
Mi meg csak 2 eve vagyunk egyutt,mondjuk azelott,amig Kolozsvaron dolgoztam egyeni fejlesztokent is volt a termemben sajat szamitogepem,de csak internetezesre hasznaltam,a vegen a 3 eves tanitvanyaim ugyesebbek voltak,mint en,de tenyleg!
Mit tudtok arrol,hogy mennyire veszelyes egy influenza,vagy barmilyen virusos vagy bakterialis megfazas a babara?igy a 12.-ik heten?Elegge meg vagyunk ijedve,a parom napok ota ramatyul van,nem lehet tudni,hogy a kollegaktol hozta-sok a beteg az irodaban-vagy egyszeruen megfazott,nalam eddig semmi,de elkepzelhetetlennek tartom,hogy ne kapjam el
Pedig olyan aranyos,vetetett velem szajmaszkot,azzal jarkal a lakasban,nem tartozkodik velem egy legterben-mondjuk ettol mar elegge kivagyok,a kulon alvast meg megertem,de mostmar nem is eszik velem,sot,ma 2-kor mar itthon volt,es azota egyszer lattam,nem enged be a haloba,ha kijon,beparancsol egy masik helyisegbe,stb.Ha megis elkapnam,mit lehet bevenni?Mondjuk,ezt a dokitol is megkerdem majd kedden,de neki eleg liberalis elvei vannak,nem tudom,mennyire lehet rajta elindulni,nekem pl.azt mondta,hogy mindent ehetek-ihatok,szex amennyi belefer,szolarium is mertekkel,barmilyen sport,stb.
Bocs,hogy ilyen hosszu lett,jo pihenest mindenkinek!
Eniko.