Sziasztok!
Mivel helyreállni látszanak a dolgok /kopp-kopp-kopp/,visszatért a jókedv és visszaolvastam egészen az elutazásunkig,úgyhogy talán olyan dolgokra fogok reagálni,amire már nem is emlékeztek...
Olyan jó,hogy Vencel a régi,még a betűk is sokkal szebbek lettek
Éppen ezért mától megint nem rajtam fog múlni,mennyire pörög itt az élet
.
Először is írok néhány dolgot Vencelről,mert mostanában a kakiján és hányásán túl nem sokat meséltem,pedig olyan sokat fejlődött! Pillanatnyilag a mozgásfejlődés kicsit stagnál,vagy legalábbis még nem tervezi járást,inkább a beszéde és a manuális készsége fejlődik. Már bármilyen formabedobóba bele tud dobni bármilyen formát /persze meg kell mutatni,melyiket hova/ és a Fisher Price csiga három formáját magától is jó helyre dobja. Amiket mond: bűű /boci/,páh-páh /kacsa/, sssz /kígyó/, szájtátogás /hal/. Ebből a bocit,kacsát,halat most már bármilyen képről,figuráról felismeri,élőben hallal találkozott,volt nagy tátogás. A vau-vau érdekes, mert ha ugatást hall,vagy az utcán lát kutyát,az vau-vau,viszont szerintem képen és figurában zavarja a kutyák sokfélesége,nem mindig egyértelmű.Tyúk:to-to.A nagyragadozók:áááá. A többi állat egyszerűen nem érdekli
. Aja gyeje-amióta nem gondolkodik azon,hogy jön-e utánam, értelmét vesztette,így nem használja
. Evés: papa, Cicizés: cicipapacici.Mindne jármű:brrrrrr. A nyaraláskor az étterem ablakából meglátott egy sárkányrepülőt és egész délután mutatta az égen,hogy brrrrrrr ott. Minden ami csillogó,csingi-lingi,lóbálható az csi. És a pötty,meg bármilyen apró minta az putty
.Bocsi,hogy a komplett szótárát felsoroltam,csak most nagyon "dumálhatnék"...
Képzeljétek!
Az egyik barátunk meghívott minket egy lakásavató farsangi buliba. Kicsit már majdnem rosszul esett,hogy kimaradunk,de ez családi buli,egyik hétvégén délelőtt 10-től. Nem jópofa? Most ezerrel jár az agyunk,ha van vmi jó és nem nehezen kivitelezhető ötletetek "családi" jelmezre,nagyon örülnék.
Kistesó: hosszas körbejárás után úgy döntöttünk,hogy ha Vencel is úgy akarja /mondjuk nem lesz egyik napról a másikra egy elvislehetetlen,kezelhetetlen gyerek,de miért is lenne?/,akkor július körül belekezdünk a projektbe
.
És akkor a maratoni hsz mindenkinek:
Andi!
Lenke néni kuckója letesztelve? ha igen,ne tikolózz! Szemüveg a wc-ben
Katianyu!
Ezt a végtelen hosszú csúszásgátlót mondjuk Obi,Praktiker helyeken lehet kapni?
Orsi!
Meghoztad a kedvem Rómához!Szégyen,de nekem a szállodai medence tetszett legjobban
. Szerintem természetes,hogy Bence nem érti,hogy lehet bármi tendő fontosabb nála
Nem megoldható,hogy megy veled és mondjuk kicsit lassabban haladtok,de együtt? Bölcsi: abszolút elfogadom és megértem azt is aki vagy anyagi,vagy bármilyen okból ezt választja,én az eddigi információim és érzéseim alapján nem szeretném. Vencel pl. decemberben lesz 3 éves én inkább arra hajlok,hogy utána szeptemberben menjen oviban. A közösséget azért számtalan módon tudom biztosítani neki. Más. Hogy miért nem mentünk több napra nyaralni? Mert kispapit így is csak késő este látom,mert pótolja a munkahelyi hiányzást... Ja! Még azt akartam mondani,hogy szerintem a vékonyság némi cicivel férfiak millióinak álma /bár ez gondolom nem érdekel
/,úgyhogy ne aggódj! Hát ez elég csapongó lett...
Ini!
Szemüveg? Én nagyon sokáig nem hordtam /tinikoromban/,mert azt gondoltam,hogy elég az,hogy kicsi ,csámpás vagyok,egy szemüveg ne rontsa tovább a helyzetet
Mi is vettünk tátrás matricát
Hicu!
Olyan érdekes,hogy már milyen régóta ismerjük egymást,és nem is tudtam a színészi tervekről,stb. Jaj! Ez a kórházi csomag nagyon izgi! Ami a ruházatot illeti, ez legyen a legnagyobb problémakör minden szülésednél,őszintén kívánom
!!!! ja! Én a SM-ben találkoztam 5 csaszis nővel /mármint 1db nő 5db csaszi után/.
Zita!
Én nagyon örülök,hogy tanár lettél,nagyon szeretm minden megnyílvánulásod a tanítással kapcsolatban,árad belőle a "szívvel-lélekkel"
Ja! És meg kell jegyeznem: Matyi focira készülve elbűvölt... Uszi: sokan mondják,hogy érdekes módon csecsemőúszáson nem nagyon betegszenek le a babák,bár erről biztos nincsenek statisztikák,és bőbven akad ellenpélda is...
Bogi!
Örülök,hogy jól vagytok! Én szerencsére nem érzem úgy,hogy bármiről le kellett mondanom vencel miatt,de mindig is úgy terveztem,hogy akkor lesz gyerekem,ha ez minden vágyam,és semmit nem adok fel. Mondjuk nekem nincs olyan konkrét hobbym,és a karrieremet is szépen lezárva hagytam ott hosszú időre.
Boró!
Háááát,mivel jól vagyunk,gondolkodunk a jövő szerdán,de azért kérném mindenki őszinte véleményét,sem azt bnem szeretném,ha Vencel még gyenge lenne,és benyelne újra vmit,sem mást nem akarunk megbetegíteni!!!
Judit!
Ugyan mit írhatnék Neked most,hogy minden nap cseverészünk
? Imádlak
! Léna királylány apa nyakában hiperszuperpompi!
Szilvi!
Én nagyon szeretem a Picik és kicsik könyvet,bár a táplálkozás,hozzátápi,elválasztás téma nem pont nekem íródott,pl. kistesó kapscsán is ír számomra furcsa dolgokat,hogy ne szoptassuk tovább a nagyobbat,meg hasonlók. De az édesség téma megközelítése tetszett. Lényeg a lényeg,nem hibáztattuk magunkat,csak nem esett jól ez a ksi "malőr",meg nagyon aggódtunk
. Amúgy nekem egyáltalán nem tűnik okoskodónak a stílusod, nekem az a korrekt,hogy ha rendelkezel bizonyos infóval, vagy véleményed van,azt írd meg,mert annyi történhet,hogy tanulunk vmi újat...
A tanácsot megfogadni nem kötelező,de átgondolni érdemes lehet. Hú,befejezem,mert már annnnnnnyira bölcseket írok
!Képek Dorka szülinapjáról????? Szex
. Néha megrémiszt,ha belegondolok,hogy császár után sem megy egyszerűen,mi lenne,ha még ilyen "apróságok" is lennének
?!
Orsko,
Enyém császár koraszülés miatt,meg az SM elég császározós kórház,minden bántószándék nélkül. Amúgy nekem a gyremekem világrajövetelének szavakkal nem kifejezhető érzésén semmit nem rontott a műtét,szerintem ez hozzáállás kérdése. Egyébként sincs már olyan vágyam,hogy meghitt hangulatban,álomkörülmények közt szülni:nagy,egészséges babát szeretnék lehetőleg természetes módon,de leginkább a számunkra legbiztonságosabban
Noresz!
A múltkor olvastam a "3 vagy 4 gyerek?" topikban,hogy amíg a 2 és 3 közt nagy a különbség,a negyedik az nem akkora változás. Ez most így hülyén hangzik,de értsd jól
! Persze nem anyagi szempontból.
Jaj! van még egy kérdésem,de már elteszem holnapra,kispapi hiányol!
Puszi mindenkinek!
Buksi,aki marad tirpi-törpi,mivel senki nem ajánlott fel plusz centiket