En meg egyben, nem hatott a front! Nem is banom mert pentekig nyaral a dokim!
Jennko, hol elsz?
Mi Olivka elott Londonba eltunk es en is ugyabban a cipoben jartam mint te...szabigyujtogetes, utazgatas, bar en sohasem jottem haza 4 hetre, max 1 hetig voltam itthon lombik utan!
Egy ido utan (7 ev) ugy dontottunk hogy hazajovunk (nemcsak a lombik miatt) es hazakoltozes elott 1 honapig csak nyaraltunk, szep helyeken, finomakat ettunk es kozben vartuk az ujabb lombikot.
Amint hazajottunk nyaralasbol elmentunk egy fagyibabas beultetesre, ebben abszolut nem hittunk, de elmentunk mert azzal is egy lepessel kozelebb vagyunk a "friss" lombikhoz. Nem pihentem, nem vizsgalgattam magam utana, mar terveztem a friss lombik datumat es hoppp, jott Olivka
Szerintem nagyon sokat szamitott nekem az hogy feladtam a munkahelyem es nem stresszeltem magam ceges dolgokkal. Rengeteget dolgoztam elotte, eleg sok volt a vallamon es hajtottam ezerrel hogy megfeleljek mindenkinek. Neha csodalkozom is hogy hogyan birtam olyan sokaig a tempot!
Na persze nem azt akarom mondani hogy hagyj ott csapot-papot es gyere haza, de a stresszmentes elet nagyon fontos ilyenkor szerintem.
En havonta fizettem magam utan a TB-t, ezert a lombik tamogatott volt. Te nem probalod meg ezt az utat (igy azert olcsobban megusznad)