Sziasztok,
Edina utólag is boldog névnapot!
Kamilla, szorítok, minden rendben lesz.
Regi, én is idén leszek 35
Ági, szuper, hogy minden rendben
Bogyóka, remélem már jobban vagy azóta!
Petra, Bokornál jó kezekben leszel, csak a türelmed erősítsd, mert elfoglalt, de megéri! Cisztákkal azért nem stimulálnak, mert egyrészt nőnek és senkinek nem hiányzik, ha a kezdeti szakazban esetleg kipukkad, másrészt ha endos a ciszta, az önmagában okozhat vetélést. Nekem sem kezdték el soha, amíg cisztám volt. Ha endos, az korábbi szövettanból kiderült volna... úh remélhetőleg nem az
Mondjuk két barátnőm is nagy ciszta mellett lett babás, egyikükkel sem volt semmi gond
Saaba, drukkolok!
Maci, csodaszép kisbocs!
Nekem szerencsére nem tartott sokáig a bizonytalanság. Tegnap este elkezdtem vetélni, de nem tűnt komolynak. Még szerencse, hogy Bokor mondta mindenképp menjek be a klinikára. Annyira véreztem, hogy még este sürgősségivel meg is csinálták a küretet. Hát volt már vetélésem, de ennyire vérzős még nem, szerencse, hogy nem síelés alatt történt. Már itthon is vagyok és teljesen jól, csak a vérveszteség miatt vagyok kicsit kókadt. 4 hét pihi, aztán immunológiai kivizsgálás, mert ez már a 3. korai vetélésem volt. Úh lassan megnyitom valamelyik nyári hónapot is... Tudtok valamit miket néznek, hol csinálnak ilyet és mennyi idő? Úgy látom hogy bele fog férni egy júniusi külföldi út, amire évek óta vágyunk.